Soumpasis

Solar energy

Solar Energy

Solar Energy Φέρνει Ρεύμα σε κάθε Ελληνική Οικογένεια

Η SOLAR ENERGY δραστηριοποιείται στους κλάδους της παραγωγής, εμπορίας και προμήθειας ενέργειας.

Ως παραγωγός, η εταιρία ασχολείται αποκλειστικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (Α.Π.Ε.) και συγκεκριμένα με τα φωτοβολταϊκά συστήματα, έχοντας και κατασκευάζοντας έργα της τάξης των MW σε διάφορες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας.

Ως έμπορος, η εταιρία συμμετέχοντας στον διασυνοριακό εμπόριο, εισάγει σημαντικές ποσότητες ενέργειας από οικονομικούς παραγωγούς με στόχο τη διατήρηση ανταγωνιστικών χρεώσεων στους καταναλωτές της. Επίσης με την ενασχόλησή της στις εξαγωγές ενέργειας προωθεί την Ελληνική ενεργειακή αγορά στις γειτονικές χώρες.

Ως προμηθευτής , παρέχει πακέτα υπηρεσιών για κάθε οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό καταναλωτή, σε μέση και χαμηλή τάση.

Δραστηριότητα:

 1. Ηλεκτρική Ενέργεια
 2. Έργα ΑΠΕ

Συχνές Ερωτήσεις

# Solar Energy ΡΕΥΜΑ   

Για το σπίτι:   

Ειδικό τιμολόγιο (Πράσινο):

 • Ειδικό τιμολόγιο

Κυμαινόμενο τιμολόγιο (Κίτρινο):

 • Οικιακό Πρόγραμμα S1
 • Οικιακό Πρόγραμμα S1Ν
 • Οικιακό Πρόγραμμα S1+ 

Σταθερό τιμολόγιο (Μπλε):

 • Οικιακό πρόγραμμα Fixed

Για την επιχείρηση:   

Ειδικό τιμολόγιο (Πράσινο):

 • Ειδικό τιμολόγιο
Κυμαινόμενο τιμολόγιο (Κίτρινο):

 • Επαγγελματικό Πρόγραμμα S21 
 • Επαγγελματικό Πρόγραμμα S21+ 
 • Επαγγελματικό Πρόγραμμα S22
 • Επαγγελματικό Πρόγραμμα S23

Σταθερό τιμολόγιο (Μπλε):

 • Επαγγελματικό πρόγραμμα Fixed

Είναι λογικό να σε απασχολεί ποια είναι η τιμή κιλοβατώρας της solar energy, τι άλλες χρεώσεις περιλαμβάνει ο λογαριασμός και τι ποσό θα πληρώνεις τελικά κάθε μήνα. 

Όμως, η αλήθεια είναι πως οι τιμές ανά πάροχο αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την εμπορική πολιτική του, αλλά και με τις συνθήκες της αγοράς. Αν θέλεις να δεις τι τιμή κιλοβατώρας ισχύει αυτή τη στιγμή στην  solar energy και αν εφαρμόζεται ρήτρα αναπροσαρμογής, έλα στο energy-market.gr 

Εδώ μπορείς να συγκρίνεις την solar energy με άλλους παρόχους, να ενημερωθείς κατάλληλα! 

Έχεις ακούσει πολλά για αυξημένες τιμές στο ρεύμα, αλλά τελικά τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις στις χρεώσεις;  

Στον λογαριασμό σου θα πρέπει πάντα να προσέχεις εάν αναφέρεται ο όρος «Χρέωση Αναπροσαρμογής». Πρόκειται για την επιβάρυνση που προκύπτει από την αύξηση της χονδρεμπορικής τιμής του ρεύματος.  

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η τελική τιμή της κιλοβατώρας επιβαρυνόταν πολύ από την αναπροσαρμογή της ρήτρας οριακής τιμής συστήματος σε όσα προγράμματα εφαρμοζόταν. Πρόκειται για μία επιβάρυνση που πλέον έχει ανασταλεί.

Συγκεκριμένα, από 01/08/2022 η Solar Energy και όλοι οι Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας, οφείλουν να ακολουθήσουν τη νομοθετική παρέμβαση (Νόμος 4951/2022), με ισχύ έως 01/07/2023.

Υπάρχουν προγράμματα στην εταιρεία Solar Energy για μετρητές με νυχτερινή κατανάλωση (Γ1Ν). Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το ΔΕΔΔΗΕ και είναι ίδιο για όλες τις εταιρείες.    

Η χειμερινή περίοδος 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου, με ωράριο: 

 • 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών. 
 • 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο    

Η θερινή περίοδος 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου, με ωράριο:  

 • 23:00-07:00 για όλους τους πελάτες.  

Για να έχεις ρεύμα με χρονοχρέωση (νυχτερινό) θα πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος μετρητής στην εγκατάσταση. Μπορείς να κάνεις το αίτημα τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ, στα τηλέφωνα 11500 ή 211 1900 500 με την προϋπόθεση ο λογαριασμός του ρεύματος εκδίδεται στο όνομά σου.  

Στο site της εταιρείας μπορείς να βρεις όλους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Μπορείς να εξοφλήσεις τον λογαριασμό σου ηλεκτρονικά, με τους εξής τρόπους: 

 • Πάγια εντολή
 • Internet banking στις συνεργαζόμενες τράπεζες, όπως στην Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Attica Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank-Ergasias και HSBC Bank, Παγκρήτια Συν/κη Τράπεζα, Συν/κη Τράπεζα (Χανίων, Καρδίτσας, Σερρών, Θεσσαλίας, Έβρου, Πιερίας, Δράμας)
 • Μετρητά ή χρέωση λογαριασμού στα ταμεία των καταστημάτων
 • Στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών
 • ATΜ
 • Phone banking
 • Μέσω της υπηρεσίας easypay της τράπεζας Πειραιώς.

Επιπλέον, μπορείτε να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα στο κατάστημά μας που βρίσκεται επί της οδού 7ης Νοεμβρίου 28 στην Φλώρινα καθημερινά εκτός αργιών από τις 09:00 έως τις 18:00.

Μπορείς να καλέσεις στο 2385044506 ώστε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας να σε καθοδηγήσει σχετικά με την διαδικασία ή μπορείς να αποστείλεις συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση καταγγελίας σύμβασης, στο email της εταιρείας.

 Όμως πρόσεξε: Εάν πρόκειται αν καταγγείλεις την σύμβαση πριν την λήξη του συμβολαίου σου, είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Αλλά ποιο ακριβώς θα είναι αυτό το ποσό της ρήτρας; Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών της Elpedison και μάθε πότε λήγει το συμβόλαιό σου και ως εκ τούτου, ποια είναι η τιμή της ρήτρας που σου αναλογεί.  

Όσο για τον νέο σου πάροχο, ξεκίνα από εδώ! Σύγκρινε δωρεάν παρόχους ρεύματος και φυσικού αερίου στο energy-market.gr. Μάθε τα πάντα για τις χρεώσεις (και για τις ρήτρες αναπροσαρμογής) ανά πάροχο και επίλεξε τον πάροχο που θα σου εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα! 

Μπορείτε να καταχωρήσετε την ένδειξη σας στην σελίδα της εταιρείας εδώ. 

Εν συνεχεία θα λάβετε λογαριασμό εκκαθαριστικό σύμφωνα με την καταχώρηση σας. Προσοχή: οι ενδείξεις πρέπει να καταχωρηθούν έως και 3 μέρες μετά την λήξη του προηγούμενου λογαριασμού.  

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο στο τηλέφωνο: 23850 44506 ή στο mail της εταιρείας. Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε το μήνυμα σας στην σελίδα: https://www.senergy.gr/epikoinonia/ ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πάντα το καλύτερο!

σύγκριση ενέργειας

Σύγκριση σε 1'

Συγκρίνοντας τον τωρινό σου πάροχο, μπορείς εύκολα να δεις αν είναι ο καλύτερος για εσένα!

φθηνό ρεύμα

Εξοικονόμηση

Αλλάζοντας στον πάροχο που σε συμφέρει, εξοικονομείς έως και 230€* ετησίως στο λογαριασμό σου!

αλλαγή παρόχου

Πάντα δίπλα σου

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα στην διάθεσή σου, πριν και μετά την αλλαγή παρόχου.

εύκολη διαδικασία

Ευκολία

Μπορείς να αλλάξεις στον πάροχο που μεγιστοποιεί το ετήσιο όφελός σου με ένα μόνο κλικ!

Σύγκρινε παρόχους Ενέργειας σε 1′

& μείωσε το κόστος του ρεύματός σου!