Ελληνικη Ενεργειακη Α.Ε.

volton

volton

VOLTON Πάροχος Ηλεκτρικού Ρεύματος & Φυσικού Αερίου

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία Ελληνική Εταιρεία η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά. Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών, φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

H νέα εταιρεία είναι μέλος ενός ισχυρού ομίλου με έντονη και φιλόδοξη δραστηριότητα στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Η εγκατεστημένη ισχύς σήμερα των πάρκων που ήδη λειτουργούν, αλλά και αυτών που είναι στη διαδικασία εγκατάστασης, φτάνει στα 19MW. Σύντομα δε, ξεκινά η εγκατάσταση ενός νέου πάρκου ισχύος 12MW με την λειτουργία του οποίου η συνολική ισχύς θα ανέβει στα 31MW. Τέλος, βρίσκονται σε διαδικασία αδειοδότησης εγκαταστάσεις επιπλέον ισχύος 63MW, οι οποίες εφόσον ενεργοποιηθούν θα δημιουργήσουν μία παραγωγική ικανότητα συνολική ισχύος 94MW, η οποία θα καταστήσει τον όμιλο ως έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα.

Δραστηριότητα:

 1. Ηλεκτρική Ενέργεια
 2. Φυσικό Αέριο

Συχνές ερωτήσεις

Οι χρεώσεις της Volton, όπως και η διαμόρφωση της τιμής της  κιλοβατώρας, διαμορφώνονται ανάλογα με την εμπορική πολιτική της εταιρείας, αλλά και με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά ενέργειας.

Ανάλογα με τις τιμές του ρεύματος και του φυσικού αερίου που διαμορφώνονται καθημερινά, όλοι οι πάροχοι αποφασίζουν για την εμπορική πολιτική τους.

Πώς βρίσκεις τις τρέχουσες τιμές ανά κιλοβατώρα για την εταιρεία Volton και για άλλους παρόχους; Με μια απλή σύγκριση στο insurancemarket.gr Ενέργεια μπορείς να δεις άμεσα όλες τις τιμές και τους όρους των προγραμμάτων αναλυτικά. 

Αν ψάχνεις προσφορές για ρεύμα ή φυσικό αέριο για το σπίτι και την επιχείρησή σου τότε δες τα παρακάτω προγράμματα για κάθε ανάγκη που προσφέρει η Volton: 

#1 ΡΕΥΜΑ VOLTON

Για το σπίτι:  

Ειδικό τιμολόγιο (Πράσινο):

 • Ειδικό τιμολόγιο Volton

Κυμαινόμενο τιμολόγιο (Κίτρινο):

Σταθερό τιμολόγιο (Μπλε):

 • Volton Blue Fixed
 • Volton Blue Smart

Για την επιχείρηση:  

Ειδικό τιμολόγιο (Πράσινο):

 • Ειδικό τιμολόγιο Volton

Κυμαινόμενο τιμολόγιο (Κίτρινο):

 • Volton Energy Free Business 21
 • Volton Energy Free Business 22
 • Volton Energy Free Business 23
Τιμολόγιο Μέσης Τάσης

#2 ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ VOLTON 

Για το σπίτι:  

 • Volton Gas Home

Για κοινόχρηστους χώρους:  

 • Volton Gas Central
Για την επιχείρηση  

 • Volton Gas Business 
 • Volton Gas Business DUAL

Στην πλατφόρμα του insurancemarket.gr μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία της κατανάλωσής σου και να δεις προσφορές ειδικά για τον χώρο σου, από τη Volton και άλλους παρόχους! 

Η Volton φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις τους. Παρόλα αυτά, οι κριτικές διαφέρουν μεταξύ τους, καθώς οι πελάτες έχουν διαφορετικές εμπειρίες (ισχύει και για κάθε άλλο πάροχο).

Σε κάθε περίπτωση, είναι λογικό να εντοπίσεις και αρνητικές αξιολογήσεις, σχετικά με την εμπειρία των πελατών από την εξυπηρέτηση. Για οτιδήποτε χρειαστείς ή θες να εκφράσεις τα παράπονά σου, μπορείς να καλέσεις στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Volton. 

Μέσα από την πλατφόρμα μας, η γνώμη σου μετράει. Λαμβάνουμε πάντα υπόψη τις αξιολογήσεις των πελατών μας για αυτό και ο καθένας τους μπορεί να δώσει κριτική για τον πάροχό του!   

Η Volton διαθέτει προγράμματα για μετρητές με νυχτερινή κατανάλωση (Γ1Ν). Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από τον ΔΕΔΔΗΕ και είναι ίδιο για όλες τις εταιρείες.   

Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου 

 • 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών
 • 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο 

Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 

 • 23:00-07:00 

Θέλεις νυχτερινό ρεύμα από τη volton για να μειώσεις το λογαριασμό σου; Πρώτα θα πρέπει να εγκαταστήσεις τον ανάλογο μετρητή. Κάλεσε στο 11500 ή στο 211 190 0500 για να κάνεις αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο λογαριασμός να εκδίδεται στο όνομά σου! 

Όσο για την εγκατάσταση του νέου μετρητή, θα σου κοστίσει 34 ευρώ + ΦΠΑ.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να πληρώσεις τον λογαριασμό σου, ακόμα και χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Οι τρόποι αυτοί είναι: 

 1. Online μέσω της ηλεκτρονικής πληρωμής λογαριασμού  ή στο Volton My Account (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση)
 2. Στα καταστήματα Volton  σε όλη την Ελλάδα (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση)
 3. Μέσω Τραπεζικής Εντολής, Web Banking, Phone Banking, στα ταμεία των συνεργαζόμενων τραπεζών (πληροφορίες στο www.volton.gr)
 4. Mε Πάγια Εντολή στην Τράπεζά σας
 5. Με Ταχυπληρωμή στα ΕΛΤΑ, σε κάθε Ταχυδρομικό Γραφείο, Ταχυδρομικό Πρακτορείο, Αγροτικό διανομέα ή και συμβαλλόμενα καταστήματα  
 6. Σε ένα από τα περισσότερα από 2.700 πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα
 7. Sτα σημεία με το σήμα easypay POINT της Τράπεζας Πειραιώς

Οι τρόποι πληρωμής ενδέχεται να τροποποιούνται. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς και το επίσημο site της Volton.

Στον ιστότοπο της volton, έχεις τη δυνατότητα να δεις αναλυτικά τις χρεώσεις, όπως αυτές εμφανίζονται στο λογαριασμό σου. Δες εδώ την ανάλυση.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βλέπεις μετά τις 20 κάθε μήνα τις νέες ανακοινωμένες τιμές των παρόχων και να αποφασίζεις αν επιθυμείς να παραμείνεις στο ίδιο τιμολόγιο ή να αλλάξεις πάροχο.

Πλέον, για τα κυμαινόμενα προγράμματα όλοι οι προμηθευτές είναι υποχρεωμένοι κάθε μήνα να ανακοινώνουν στην ιστοσελίδα τους τις χρεώσεις προμήθειας.

Ας πούμε πως για οποιονδήποτε λόγο δεν σε ικανοποιεί η σύνδεσή σου, έχεις παράπονα και θέλεις να αλλάξεις πάροχο ή πρόγραμμα στη Volton. Ή μπορεί να θέλεις διακοπή παροχής γιατί αλλάζεις σπίτι. Τι θα κάνεις σε αυτή την περίπτωση; 

Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να κάνεις διακοπή συμβολαίου στη Volton και σε οποιονδήποτε πάροχο αρκεί να συμπληρώσεις το έντυπο καταγγελίας σύμβασης: 

Το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι αν καταγγείλεις τη σύμβαση πριν την λήξη του συμβολαίου σου. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Αν απλά θέλεις να αλλάξεις πάροχο, μπορείς να κάνεις απευθείας αίτηση στη νέα εταιρεία, χωρίς να γίνει διακοπή ρεύματος στο σπίτι σου.

Δεν θυμάσαι πότε λήγει το συμβόλαιό σου; Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών της volton κι ενημερώσου άμεσα! 

Αν θέλεις να κλείσεις συμβόλαιο με τη Volton, ο πιο εύκολος τρόπος είναι μέσω του insurancemarket.gr Ενέργεια. Απλά και σε λίγα βήματα:

 • Συγκρίνεις προσφορές 100% online,
 • Ενημερώνεσαι για τις χρεώσεις και τους όρους,
 • Επιλέγεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και
 • Λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου!

Εναλλακτικά,  τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Volton είναι διαθέσιμη Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 21:00 και Σάββατο 09:00 – 18:00. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 11300, 216 300 1000 και 210 4187 070. 

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής: 

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πάντα το καλύτερο!

σύγκριση ενέργειας

Σύγκριση σε 1'

Συγκρίνοντας τον τωρινό σου πάροχο, μπορείς εύκολα να δεις αν είναι ο καλύτερος για εσένα!

φθηνό ρεύμα

Εξοικονόμηση

Αλλάζοντας στον πάροχο που σε συμφέρει, εξοικονομείς έως και 230€* ετησίως στο λογαριασμό σου!

αλλαγή παρόχου

Πάντα δίπλα σου

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα στην διάθεσή σου, πριν και μετά την αλλαγή παρόχου.

εύκολη διαδικασία

Ευκολία

Μπορείς να αλλάξεις στον πάροχο που μεγιστοποιεί το ετήσιο όφελός σου με ένα μόνο κλικ!

Σύγκρινε παρόχους Ενέργειας σε 1′

& μείωσε το κόστος του ρεύματός σου!