Σύγκρινε παρόχους ενέργειας και μείωσε το κόστος σου!

Βρες την καλύτερη προσφορά για σένα σε 1'

Επιχείρηση
Σπίτι
Φυσικό Αέριο 

Σύγκρινε παρόχους ενέργειας και μείωσε το κόστος σου!

Βρες την καλύτερη προσφορά για σένα σε 1'

Σύγκρινε παρόχους ενέργειας και μείωσε το κόστος σου!

Βρες την καλύτερη προσφορά για σένα σε 1'

Best Deals

Σύγκρινε παρόχους σε 1' & εξοικονόμησε

Zeniθ

Power Home Smart Night
ΔΩΡΟ
60 €
  • Κίτρινο κυμαινόμενο τιμολόγιο
    Χαμηλή χρέωση ανά kWh
    & 5€ πάγιο/ μήνα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φυσικό αέριο​

Αέριο Οικιακό Πλήρες Extra
ΔΩΡΟ​
600 Πόντοι ΑΒ
  • Δώρο 600 Πόντοι στην ΑΒ Plus κάρτα σου, με κάθε νέα σύνδεση στο Αέριο Οικιακό Πλήρες Extra.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Elpedison

Bright Up
Επαγγελματικές και Οικιακές παροχές
ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ PUBLIC
35€
  • Μπλε σταθερό τιμολόγιο με χαμηλή χρέωση ανά kWh & 9,90€ πάγιο/ μήνα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

* Oι Πάροχοι περιοδικά τροποποιούν την τιμολογιακή πολιτική τους με αποτέλεσμα να αλλάζουν και τα μέγιστα ποσοστά έκπτωσης. Όροι  Προσφορών Zeniθ| Φυσικό Αέριο | Elpedison |

Οι τιμές βασίζονται στις ανακοινώσεις των παρόχων για τα τιμολόγια Ιανουαρίου.

Πώς λειτουργεί

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πάντα το καλύτερο!

Συμπληρώνεις τη φόρμα

Δε σε ρωτάμε πολλά, θέλουμε να μας δώσεις κάποια στοιχεία για την κατανάλωσή σου.
Για να έχεις ακριβή αποτελέσματα βάσει της ενεργειακής σου χρήσης, να έχεις κοντά σου έναν πρόσφατο λογαριασμό.

 

Συγκρίνουμε 14 Παρόχους

Με μια ματιά βλέπεις μια εκτίμηση της ετήσιας εξοικονόμησής σου ανά πάροχο βάσει της κατανάλωσής σου.
Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα έξυπνα φίλτρα μας βλέπεις μόνο τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν πχ χωρίς δέσμευση, χωρίς ΟΤΣ κ.α.

Επιλέγεις εταιρεία

Αυτό ήταν!
Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.
Μόλις η αλλαγή σου στο νέο σου πάροχο ολοκληρωθεί, θα αρχίσεις να εξοικονομείς από τον λογαριασμό σου!

σύγκριση ενέργειας

Σύγκριση σε 1'

Συγκρίνοντας τον τωρινό σου πάροχο, μπορείς εύκολα να δεις αν είναι ο καλύτερος για εσένα!

φθηνό ρεύμα

Εξοικονόμηση

Βρες τον πάροχο που σε συμφέρει και δες πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις.

αλλαγή παρόχου

Για εσένα!

Εύκολα και Γρήγορα, 24/7, βρίσκεις τον πάροχο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. 

εύκολη διαδικασία

Ευκολία

Μπορείς να αλλάξεις στον πάροχο που μεγιστοποιεί το ετήσιο όφελός σου με ένα μόνο κλικ!

ηλεκτρικό ρεύμα

Φυσικό αέριο & Ηλεκτρικό ρεύμα

Επίλεξε πρόγραμμα Double Energy και κέρδισε έως 45%** έκπτωση στον λογαριασμό σου
Άλλαξε Ανέπαφα σε 3 απλά Βήματα:

  1. Συμπληρώνεις τη φόρμα
  2. Σε ενημερώνουμε για όλα τα χαρακτηριστικά του προγράμματος 
  3. Λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου

ΓΙΑΤΙ εμάς;

Οικονομία

Συγκρίνεις και εξοικονομείς  στον λογαριασμό σου!

Ταχύτητα
Σε 1’ βρίσκεις το καλύτερο για εσένα τιμολόγιο
Ευκολία
Από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, όποτε το επιθυμείς
Διαφάνεια
Αναλυτικά όλες οι χρεώσεις των συμβολαίων

Συχνές Ερωτήσεις

Είμαστε αποφασισμένοι να σε βοηθήσουμε να γλιτώσεις χρήματα, οπότε πάντα θα είναι δωρεάν η σύγκριση προσφορών σε εμάς. Συνεργαζόμαστε με 12 παρόχους ρεύματος και φυσικού αερίου, όμως στην πλατφόρμα μας μπορείς να συγκρίνεις τα προγράμματα όλων των εταιρειών, μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Η Money Market Α.Ε. παραμένει μια απολύτως ανεξάρτητη και αμερόληπτη εταιρεία. Στις ιστοσελίδες της, συγκρίνει τις εξατομικευμένες προσφορές των εταιρειών απολύτως αντικειμενικά.

Ως ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση του κόστους σου μέσω της σύγκρισης και της ανεύρεσης του κατάλληλου για εσένα προγράμματος, διασφαλίζουμε πως όλες οι υπηρεσίες μας έχουν μοναδικό γνώμονα το δικό σου συμφέρον και πως οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία που τηρούμε με συνεργαζόμενους οργανισμούς δεν επηρεάζουν τις υπηρεσίες σύγκρισης, προβολής προϊόντων/υπηρεσιών και τιμολόγησης.

Αμειβόμαστε από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε, κάθε φορά που επιλέγεις να αλλάξεις πάροχο μέσα από το site μας, όμως η αμοιβή που λαμβάνουμε δεν θα αλλάξει σε τίποτα τον λογαριασμό του ρεύματος ή του φυσικού αερίου.

Τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά τιμολόγια των εταιρειών παροχής ενέργειας προσφέρουν τώρα τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές Οικιακούς, Επαγγελματικούς και Βιομηχανικούς να μειώσουν τα έξοδα κατανάλωσης τους.

Επίσης, μπορείς να βρεις λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, σχηματίζοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για την ενέργεια που καταναλώνεις, απλά και γρήγορα χωρίς να αλλάζει η ποιότητα και η τάση του ρεύματος.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση της Αίτησης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και να αποστείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά (συνήθως απαιτείται ο τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός του προηγούμενου παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, η ταυτότητα σου και μια φωτογραφία του μετρητή της παροχής). Δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση ή επιπλέον αλλαγή στους υφιστάμενους μετρητές και στο δίκτυο. Επίσης, δεν απαιτείται κανένα τέλος ενεργοποίησης.

Ήδη, πολλοί καταναλωτές έχουν επιλέξει να αλλάξουν Προμηθευτή, έχοντας τη δυνατότητα να μειώσουν τα έξοδα κατανάλωσής τους και να επωφεληθούν από μια σειρά νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Το φυσικό αέριο αποτελεί μίγμα αερίων υδρογονανθράκων (κύρια αποτελείται από μεθάνιο), το οποίο εξάγεται από τις υπόγειες κοιλότητες υπό υψηλή πίεση και μεταφέρεται προς τους τόπους όπου πρόκειται να χρησιμοποιηθεί όπως είναι, χωρίς την ανάγκη περαιτέρω επεξεργασίας.

Πρόκειται για κατ’ εξοχήν οικολογική ενέργεια, αφού δεν περιέχει ενώσεις θείου, που συγκαταλέγονται στις κύριες αιτίες περιβαλλοντικής ρύπανσης. Είναι η λιγότερο ρυπογόνος πρωτογενής πηγή ενέργειας που υπάρχει σήμερα. Απόλυτα φυσικό προϊόν, μη τοξικό, ελαφρύτερο από τον αέρα, άχρωμο και άοσμο: η χαρακτηριστική οσμή του προσδίδεται στο στάδιο της διανομής, προκειμένου να γίνεται αντιληπτή η παρουσία του.

Οδηγός ενέργειας

WP_Term::__set_state(array( 'term_id' => 24, 'name' => '1. Ρεύμα', 'slug' => 'revma', 'term_group' => 0, 'term_taxonomy_id' => 24, 'taxonomy' => 'category', 'description' => 'Σε αυτήν την κατηγορία, θα διαβάσεις θέματα που σχετίζονται με την παραγωγή, διανομή και χρήση του ρεύματος, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με επιδοτήσεις και tips για εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι!', 'parent' => 23, 'count' => 25, 'filter' => 'raw', 'cat_ID' => 24, 'category_count' => 25, 'category_description' => 'Σε αυτήν την κατηγορία, θα διαβάσεις θέματα που σχετίζονται με την παραγωγή, διανομή και χρήση του ρεύματος, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με επιδοτήσεις και tips για εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι!', 'cat_name' => '1. Ρεύμα', 'category_nicename' => 'revma', 'category_parent' => 23, ))0
1. Ρεύμα
WP_Term::__set_state(array( 'term_id' => 26, 'name' => '2. Ηλεκτροκίνηση', 'slug' => 'ilektrokinisi', 'term_group' => 0, 'term_taxonomy_id' => 26, 'taxonomy' => 'category', 'description' => 'Η ηλεκτροκίνηση αναδεικνύεται ως μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της εξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα. Σε αυτήν την κατηγορία θα εξερευνήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, τις καινοτομίες στα συστήματα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία της ηλεκτροκίνησης.', 'parent' => 23, 'count' => 9, 'filter' => 'raw', 'cat_ID' => 26, 'category_count' => 9, 'category_description' => 'Η ηλεκτροκίνηση αναδεικνύεται ως μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της εξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα. Σε αυτήν την κατηγορία θα εξερευνήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, τις καινοτομίες στα συστήματα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία της ηλεκτροκίνησης.', 'cat_name' => '2. Ηλεκτροκίνηση', 'category_nicename' => 'ilektrokinisi', 'category_parent' => 23, ))0
2. Ηλεκτροκίνηση
WP_Term::__set_state(array( 'term_id' => 25, 'name' => '3. Φυσικό Αέριο', 'slug' => 'fysiko-aerio', 'term_group' => 0, 'term_taxonomy_id' => 25, 'taxonomy' => 'category', 'description' => 'Το φυσικό αέριο είναι μία από τις πλέον αποτελεσματικές και καθαρές μορφές ενέργειας που χρησιμοποιούνται σήμερα. Σε αυτή την κατηγορία, θα βρεις ενημερωτικά άρθρα που αφορούν τη χρήση, τα πλεονεκτήματα και τις εφαρμογές του φυσικού αερίου.', 'parent' => 23, 'count' => 12, 'filter' => 'raw', 'cat_ID' => 25, 'category_count' => 12, 'category_description' => 'Το φυσικό αέριο είναι μία από τις πλέον αποτελεσματικές και καθαρές μορφές ενέργειας που χρησιμοποιούνται σήμερα. Σε αυτή την κατηγορία, θα βρεις ενημερωτικά άρθρα που αφορούν τη χρήση, τα πλεονεκτήματα και τις εφαρμογές του φυσικού αερίου.', 'cat_name' => '3. Φυσικό Αέριο', 'category_nicename' => 'fysiko-aerio', 'category_parent' => 23, ))0
3. Φυσικό Αέριο
WP_Term::__set_state(array( 'term_id' => 27, 'name' => '4. Χρήσιμα νέα', 'slug' => 'xrisima-nea', 'term_group' => 0, 'term_taxonomy_id' => 27, 'taxonomy' => 'category', 'description' => 'Ανακάλυψε χρήσιμες συμβουλές και πρακτικές γύρω από τον κλάδο της ενέργειας, πώς να μειώσεις την ενεργειακή κατανάλωση, πώς να εξοικονομήσεις χρήματα και να προστατεύσεις το περιβάλλον. Ενώ, μπορείς να ανατρέξεις σε τελευταίες εξελίξεις σχετικά με προγράμματα εξοικονόμησης!', 'parent' => 23, 'count' => 21, 'filter' => 'raw', 'cat_ID' => 27, 'category_count' => 21, 'category_description' => 'Ανακάλυψε χρήσιμες συμβουλές και πρακτικές γύρω από τον κλάδο της ενέργειας, πώς να μειώσεις την ενεργειακή κατανάλωση, πώς να εξοικονομήσεις χρήματα και να προστατεύσεις το περιβάλλον. Ενώ, μπορείς να ανατρέξεις σε τελευταίες εξελίξεις σχετικά με προγράμματα εξοικονόμησης!', 'cat_name' => '4. Χρήσιμα νέα', 'category_nicename' => 'xrisima-nea', 'category_parent' => 23, ))0
4. Χρήσιμα νέα

Ένας energy expert πάντα δίπλα σου

Είμαστε εδώ για να βρεις το καλύτερο για εσένα!
Σίγουρα μπορούμε να βοηθήσουμε!

Τι λένε οι πελάτες μας

Στέλιος Δ.
Στέλιος Δ.
Read More
Άψογη εξυπηρέτηση, πλήρης ενημέρωση! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Γιάννης Χ
Γιάννης Χ
Read More
Τέλεια εξυπηρέτηση. Άμεση ανταπόκριση. Ευγενέστατοι. Συγχαρητήρια!
Γιώργος Λ.
Γιώργος Λ.
Read More
Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για την ευγένεια και την υπομονή σας!
Θωμάς Σ.
Θωμάς Σ.
Read More
Επιβεβαιώνω ότι μου ενεργοποιήθηκε το ρεύμα και σας είμαι ευγνώμων για την άμεση ανταπόκριση!
Γιάννης Α.
Γιάννης Α.
Read More
Η εμπειρία μου από την πλατφόρμα και την επαφή με τους ανθρώπους ήταν πολύ καλή, μπράβο!
Βασίλης Κ.
Βασίλης Κ.
Read More
Η κυρία Ελένη με την υπομονή της και την επιμονή της και την καλοπροαίρετη διάθεση και πάντα με θετική ενέργεια μου έθεσε υπόψη όλα τα προγράμματα από όσες εταιρείες της ζήτησα και απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις και μου έλυσε όλες τις απορίες που μου δημιουργήθηκαν .
Βασιλική Κ.
Βασιλική Κ.
Read More
Εξαίρετη εξυπηρέτηση & σύγχρονη οργάνωση.

Newsletter

Μη έγκυρο email
Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Προσπαθήσετε αργότερα

Όλες οι προσφορές στο email σου!

Όλες οι προσφορές στο email σου!

To mail σου έχει καταχωρηθεί
Μη έγκυρο email
Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Προσπαθήσετε αργότερα

AΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΡΑΕ

**Συνδυαστικό πρόγραμμα Ρεύματος και Φυσικού Αερίου, ΗΡΩΝ Double Home Flex.