insurancemarket.gr: Επόμενος Προορισμός; ΕΔΩ!

Το insurancemarket.gr (Certified by: Great Place to Work®) είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε από την Money Market, τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών online.

0 +
Εκδοθέντα Συμβόλαια
0 +
Πελάτες που μας επέλεξαν για την ασφάλειά τους

Οι αξίες μας

διαφάνεια

Διαφάνεια

Στο κέντρο όλων μας των αποφάσεων βρίσκεται ο πελάτης, στον οποίο θέλουμε να δώσουμε τον ευκολότερο τρόπο να βρει το καλύτερο για τις ανάγκες του, απλά και χωρίς ψιλά γράμματα.

καινοτομία

Καινοτομία

Θέλουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς. Για εμάς πάντα υπάρχει ένας καινούργιος τρόπος να κάνουμε τις υπηρεσίες μας πιο εύκολες για τους πελάτες μας. Πάντα υπάρχει ένας νέος τρόπος να καινοτομήσουμε. 

εμπιστοσύνη

Εμπιστοσύνη

Και φυσικά, παραμένουμε ευέλικτοι! Ακούμε τους ανθρώπους της εταιρείας μας, αλλά και τους πελάτες μας, προσαρμοζόμαστε και τελικά κερδίζουμε αυτό που θέλουμε περισσότερο: Εμπιστοσύνη! ❤️

Οι άνθρωποί μας

Το όραμά μας, είναι μέσα από τεχνολογίες αιχμής, να προσφέρουμε στον καταναλωτή τον ευκολότερο τρόπο για να επιλέξει το καλύτερο προϊόν για εκείνον, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των Insurance Experts.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλή αγοραστική εμπειρία και value for money μέσω της απλοποίησης και της ψηφιοποίησης της διανομής (digital distribution channel) των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων και διαδικασιών.

Για αυτό, αναπτύσσουμε συνέχεια καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής για να βελτιώσουμε και να απλοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη/πελάτη μας και να βελτιστοποιήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι πάντα η μεγαλύτερή μας δύναμη και από το ξεκίνημα του insurancemarket.gr, μέχρι και σήμερα, φροντίζουμε να γινόμαστε όλο και περισσότεροι, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

#IamInsurancemarket

Και γιατί να γίνει κάποιος μέλος της ομάδας μας; Επειδή:

step 1

Φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων μας

step 2

Είμαστε μια οικογένεια και νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο

step 3

Θέλουμε πάνω από όλα να περνάμε καλά σε ένα φρέσκο περιβάλλον εργασίας

Το έργο μας στην κοινωνία 

Νοιαζόμαστε για την κοινωνία, τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Και το δείχνουμε έμπρακτα, μέσα από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που φέρνουμε εις πέρας κάθε χρόνο. Συνεργαζόμαστε στενά με ΜΚΟ (όπως ο Δεσμός και το Δείπνο Αγάπης), Συλλόγους και άλλες δράσεις, βρίσκοντας κατάλληλους τρόπους για να αφήνουμε το θετικό μας αποτύπωμα.

δείπνο αγάπης

Τον Αύγουστο του 2021 διαθέσαμε το κατάστημά μας (Φιλελλήνων 7, Σύνταγμα) στο Δείπνο Αγάπης, όπου όλοι μαζί συλλέξαμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας.

φιλοζωική ομάδα μαρκόπουλο ράπτη

Τον Δεκέμβριο του 2020 παρείχαμε οικονομική υποστήριξη στη Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη, που αναλαμβάνει τη φροντίδα και την προσπάθεια να βρεθεί οικογένεια για αδέσποτα ζωάκια.

δεσμός foundation

Το  2020 ενισχύσαμε οικονομικά την Ανεξάρτητη ΜΚΟ “Δεσμός” για τον σχεδιασμό και την  υλοποίηση σημαντικών έργων ανάπλασης στην περιοχή του Ματιού.

ινστιτούτο οδική ασφάλειας πάνος μυλωνάς

Το 2019, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (ΙΟΑΣ) εκπαιδεύσαμε 1000 μαθητές σε περιοχές με αυξημένο κίνδυνο ατυχημάτων, σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και τήρησης του Κ.Ο.Κ

Τα βραβεία μας 

Μας αρέσει να βλέπουμε ότι αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας!

Και τα τελευταία χρόνια έχουμε συγκεντρώσει πολλά βραβεία, τα οποία – σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές αξιολογήσεις των πελατών μας – μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι και να συνεχίζουμε δυναμικά.

Τα πιο πρόσφατα βραβεία που έχουμε λάβει είναι:

evolution awards
2021
Best e-Business της δεκαετίας
2022
Best Customer Service team
2021
Best Customer Service team
great place to work
2020
Great place to work
shopper awards
2020
Insights-Driven Shopper Marketing
peak awards
2020
Best Lead Generation

Έγραψαν για εμάς

“insurancemarket.gr, μια συναρπαστική ιστορία επιτυχίας!”

“10 Χρόνια τώρα, τo κορυφαίο site στην επιλογή ασφάλειας”

“Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα”

“insurancemarket.gr, H εταιρία που άλλαξε τον τρόπο ασφάλισης στην Ελλάδα. ”

“Δέκα χρόνια εξέλιξης, καινοτομίας και ανταπόκρισης στις συνεχείς προκλήσεις”