Ομαδική ασφάλιση εργαζομένων

Τώρα στην πλατφόρμα μας βρίσκεις εξειδικευμένους ασφαλιστές & επιλέγεις ομαδική ασφάλιση, ειδικά για την ομάδα σου!
ασφάλεια υγείας - βρες ασφαλιστή

Πώς λειτουργεί το

“Βρες τον ασφαλιστή σου”;

step 1 Επιλέγεις κατηγορία ασφάλισης.

step 2 Εμφανίζονται οι διαθέσιμοι ασφαλιστές της περιοχής σου.

step 3 Επιλέγεις ασφαλιστή & επικοινωνεί μαζί σου εντός 2 ωρών.

Η ομαδική ασφάλιση εργαζομένων έρχεται με πλεονεκτήματα για εργοδότες και εργαζομένους, γι’ αυτό άλλωστε γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Επειδή όμως είναι μια σημαντική επένδυση, θέλεις να εξασφαλίσεις ότι θα γίνει αξιόπιστα και γι’ αυτό πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν ειδικό.

Ο σωστός ασφαλιστής θα αναλύσει τις ανάγκες της επιχείρησής σου και θα σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα, με βάση όλες τις παραμέτρους που πρέπει να λάβει υπόψη.

Έτσι κι εμείς στο insurancemarket αποφασίσαμε να λανσάρουμε το “Βρες τον ασφαλιστή σου”, την καινοτόμα υπηρεσία που σου επιτρέπει να βρεις online αξιολογημένο ασφαλιστή, να κλείσεις το ραντεβού σου και να πάρεις εύκολα προσφορές για ομαδική ασφάλιση, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου.

Γιατί “Βρες τον ασφαλιστή σου”;

1
Πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι επαγγελματίες στον ασφαλιστικό κλάδο, πιστοποιημένοι από την Τράπεζα της Ελλάδος.

2
Πληθώρα επιλογών ραντεβού

Τώρα έχεις την επιλογή να κλείσεις ραντεβού για να μιλήσεις για την ασφάλεια υγείας που χρειάζεσαι, διά ζώσης ή εξ αποστάσεως.

3
Όλες οι ειδικότητες

Ψάχνεις νοσοκομειακό ή εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα; Για σένα, το παιδί ή την οικογένειά σου; Οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σου σε κάθε περίπτωση.

4
Ασφαλιστές με εμπειρία

Θέλουμε να νιώθεις σιγουριά για την επιλογή σου. Γι’ αυτό αξιολογούμε οι ίδιοι τους ασφαλιστές που συνεργαζόμαστε, ως προς την εμπειρία και άλλους παράγοντες.

Γιατί “Βρες τον ασφαλιστή σου”;

Πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι επαγγελματίες στον ασφαλιστικό κλάδο, πιστοποιημένοι από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Πληθώρα επιλογών ραντεβού

Τώρα έχεις την επιλογή να κλείσεις ραντεβού για να μιλήσεις για την ασφάλεια υγείας που χρειάζεσαι, διά ζώσης ή εξ αποστάσεως.

Όλες οι ειδικότητες

Ψάχνεις νοσοκομειακό ή εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα; Για σένα, το παιδί ή την οικογένειά σου; Οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σου σε κάθε περίπτωση.

Ασφαλιστές με εμπειρία

Θέλουμε να νιώθεις σιγουριά για την επιλογή σου. Γι’ αυτό αξιολογούμε οι ίδιοι τους ασφαλιστές που συνεργαζόμαστε, ως προς την εμπειρία και άλλους παράγοντες.

Συχνές ερωτήσεις

Ένα πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης αφορά κάθε οργανωμένη ομάδα, τουλάχιστον 10 ατόμων, ηλικίας έως 65 ετών. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

 • Κάθε είδος επιχείρησης, όπως και
 • Οργανισμούς (δηλαδή σε σωματεία/ συλλόγους/ ενώσεις).

Με τη σύναψη ομαδικής ασφάλισης για τους εργαζομένους της επιχείρησής σου, αποκτάς και εσύ ως εργοδότης, αλλά και οι υπάλληλοί σου, πλήθος πλεονεκτημάτων.

Ένα πλήρες ομαδικό συμβόλαιο που περιλαμβάνει καλύψεις ζωής και υγείας προσφέρει πολλά οφέλη. Σημαντικό είναι ότι πιθανώς περιλαμβάνει πρωτοβάθμια περίθαλψη, για επισκέψεις σε γιατρούς και εξετάσεις και μάλιστα με αρκετά χαλαρό έλεγχο ιατρικού ιστορικού. Πλεονεκτήματα που αξίζει να γνωρίζεις:

Πλεονεκτήματα ομαδικής ασφάλισης για τους εργαζόμενους:

 1. Οι παροχές που δίνονται στον εργαζόμενο από το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης είναι σημαντικότερες από μία αντίστοιχη αύξηση του μισθού του. Αυτό γιατί, ο εργαζόμενος δεν θα υποστεί καμία παρακράτηση και δεν φορολογείται για τις παροχές αυτές.
 2. Χάρη στις καλύψεις που παρέχει η ομαδική ασφάλιση, ενισχύεται έμμεσα το εισόδημα του υπάλληλου.
 3. Ο εργαζόμενος ασφαλίζεται για περισσότερα, πέρα από όσα του προσφέρει ήδη το Κοινωνικό Ταμείο.
 4. Συνέπειες κάποιου απρόβλεπτου και δυσάρεστου γεγονότος, μπορούν να καλυφθούν από την ομαδική ασφάλεια.
 5. Τα μέλη της οικογένειάς του έχουν τη δυνατότητα να ασφαλιστούν με ένα μικρό κόστος και να απολαύσουν τις παροχές ενός ομαδικού συμβολαίου ασφάλισης.
 6. Με το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας που δημιουργείται, οι εργαζόμενοι είναι πιο αισιόδοξοι και αποδοτικοί.

Πλεονεκτήματα ομαδικής ασφάλισης για την επιχείρηση:

 1. Η επιχείρησή σου επωφελείται φορολογικά, εφόσον συμμετέχει στα ασφάλιστρα.
 2. Αυξάνεται η παραγωγικότητα και η αφοσίωση των εργαζόμενων.
 3. Μέσω των προληπτικών εξετάσεων, γίνεται έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων υγείας των εργαζομένων.
 4. Η ομαδική ασφάλιση και οι παροχές που δίνονται, προσελκύουν και διατηρούν τα ικανά στελέχη.
 5. Βελτιώνει την εικόνα της επιχείρησής σου στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης και αυξάνει το κύρος της.
 6. Ασφαλίζεις με προσιτό κόστος τους εργαζόμενους, τις οικογένειές τους, αλλά και εσένα ως εργοδότη.

Προγράμματα ομαδικής ασφάλισης μπορείς να βρεις στις εξής ασφαλιστικές εταιρείες:

 • Allianz,
 • Groupama,
 • Eurolife,
 • Ergo,
 • Interamerican,
 • Εθνική Ασφαλιστική,
 • Generali,
 • NN.

Κάθε εταιρεία παρέχει διαφορετικές καλύψεις και φυσικά έχει διαφορετικούς όρους και προϋποθέσεις. Καλό θα είναι να συμβουλευτείς έναν ειδικό σε θέματα ασφάλισης, πριν επιλέξεις ομαδική ασφάλιση από συγκεκριμένη ασφαλιστική.

Μέσα από το “Βρες τον ασφαλιστή σου”, στην πλατφόρμα μας μπορείς εύκολα να βρεις έναν εξειδικευμένο σύμβουλο, για να του περιγράψεις τις ανάγκες σου και να προτείνει κατάλληλα προγράμματα.

Οι εργοδοτικές εισφορές ή αλλιώς τα ασφάλιστρα για ομαδική ασφάλιση υγείας εργαζομένων, απαλλάσσονται φορολογικά.

Δηλαδή, το έξοδο που δημιουργείται για την ομαδική ασφάλιση, είναι ένα έξοδο παροχής για το οποίο η επιχείρηση δεν φορολογείται. Επίσης, ο υπάλληλος επωφελείται με επιπλέον παροχές πέρα από το μισθό που λαμβάνει, χωρίς να έχει κάποια φορολογική επιβάρυνση.

 • Ένα στέλεχος της επιχείρησης νοσηλεύεται για σπάσιμο χεριού. Το κόστος νοσηλείας του είναι 1.500 ευρώ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου, δηλαδή του υπαλλήλου, μηδενική!
 • Υπάλληλος γραφείου νοσηλεύεται για δισκοκήλη με το κόστος νοσηλείας να φτάνει τα 2.300 ευρώ. Η συμμετοχή του ασφαλισμένου θα είναι επίσης μηδενική.
 • Ανήλικο τέκνο υπαλλήλου νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική για γαστρεντερίτιδα. Το κόστος της νοσηλείας είναι 1.200 ευρώ, με συμμετοχή του ασφαλισμένου 180 ευρώ. Άρα, ο εργαζόμενος με μία μικρή συμμετοχή μπορεί να προσφέρει και στα μέλη της οικογένειάς του, υγειονομική περίθαλψη υψηλής ποιότητας.

Τα παραδείγματα αυτά είναι καθαρά υποθετικά. Όπως αναφέρουμε παραπάνω, ένα πρόγραμμα για ομαδική ασφάλιση μπορεί να έχει διαφορετικές παροχές, καλύψεις και εξαιρέσεις, ανάλογα με την ασφαλιστική που θα επιλέξεις.

Θέλεις ομαδική ασφάλιση εργαζομένων; Βρες τον ασφαλιστή σου στην πλατφόρμα μας, για να σου προτείνει κατάλληλα προγράμματα, με βάση τις ανάγκες της ομάδας σου!

Τι πρόγραμμα ασφάλειας υγείας χρειάζομαι;

Ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις:
Νοσοκομειακό
(Ατομικό/Οικογενειακό)

Σε ένα απρόβλεπτο γεγονός, με τη συγκεκριμένη ασφάλεια υγείας θα έχεις άμεση πρόσβαση σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αμοιβές γιατρών και χειρουργών και πολλές άλλες παροχές.

Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα
(Κάρτα Υγείας)

Με ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας θα έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες παροχές.

Σοβαρή ασθένεια
(Κάλυψη Δαπανών)

Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης σοβαρών ασθενειών θα λάβεις οικονομικό επίδομα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες που θα δημιουργηθούν από την εμφάνιση μίας σοβαρής ασθένειας.

Επίδομα για χειρουργείο
ή νοσηλεία

Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, εξασφαλίζεις έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Αντίστοιχα, σε περίπτωση νοσηλείας θα λάβεις επίδομα για όσες μέρες παραμείνεις στο νοσοκομείο.

Κάλυψη εξόδων από ατύχημα ή ασθένεια
αν δεν μπορείς να δουλέψεις

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος σού δίνει τη δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος να καλύψεις τα έξοδά σου, σε περίπτωση που εξαιτίας ενός ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορείς να εργαστείς.

κάρτες υγείας
Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης
για Επιχειρήσεις

Aπευθύνεται σε κάθε είδους εταιρεία άνω των 10 εργαζομένων και σε μέλη συλλόγου ή σωματεία. Σημαντική παροχή για τους εργαζομένους και ταυτόχρονα προσφέρει φορολογικά οφέλη για την επιχείρηση.

Ταξιδιωτική ασφάλιση
για Ελλάδα & Εξωτερικό

Με την ταξιδιωτική ασφάλιση θα έχεις κάλυψη για ένα επείγον περιστατικό κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Καλύπτει ιατρικές συμβουλές, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αποζημίωση για απώλεια αποσκευών κ.ά.

κάρτα υγείας
Ασφάλιση Άδειας Παραμονής
για χορήγηση άδειας παραμονής

Βρες οικονομική και προσιτή λύση στην ασφάλεια υγείας για την έκδοση ή την ανανέωση της άδειας παραμονής σου. Οι καλύψεις του συμβολαίου αφορούν: Ασφάλιση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας, Ιατροφαρμακευτικά έξοδα, Νοσοκομειακή περίθαλψη.

Επικοινώνησε μαζί μας!
24 ώρες το 24ωρο

Χρειάζεσαι βοήθεια ή έχεις ερωτήσεις; Oι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι δίπλα σου 24/7 για να σε συμβουλεύσουν και να σε καθοδηγήσουν οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείς. Κάλεσέ μας στο 210 324 5000

Απόκτησε Κάρτα Υγείας από 48€

Προστάτευσε εσένα και την οικογένειά σου!