Σύγκρινε κάρτες Revolut / Ν26 / Viva Wallet

Οι digital τράπεζες ή αλλιώς Νεοτράπεζες, δεν έχουν φυσικά καταστήματα, ούτε ATM! Τα προϊόντα τους παρέχονται μόνο online, με ένα κλικ:

Σύγκρινε τις κάρτες των Digital Banks, επίλεξε εκείνη που σου ταιριάζει & επωφελήσου από τα προνόμιά της!

Κάρτες Digital Banks

Σύγκρινε τις κάρτες των Digital Banks,
επίλεξε εκείνη που σου ταιριάζει & επωφελήσου από τα προνόμιά της!

Τι είναι η Revolut; Πότε θα σου φανεί απαραίτητη;

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν ταξιδεύεις συχνά στο εξωτερικό ή κάνεις συχνά μεταφορές και εμβάσματα εκτός Ελλάδας, τότε ενδέχεται να σε διευκολύνουν σημαντικά καθώς έχουν μικρότερες χρεώσεις συναλλαγών και αναλήψεων. Παρέχουν επίσης συνδυαστικές εφαρμογές όπως η παρακολούθηση των καταναλωτικών σου συνηθειών, για να μπορείς να αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των οικονομιών σου.
Αυτό εξαρτάται από το τι ζητάει ο καθένας από την Τράπεζα με την οποία συνεργάζεται. Πάντως, τα βασικά χαρακτηριστικά των ψηφιακών Τραπεζών είναι η ταχύτητα, η ευελιξία και οι χαμηλές έως ανύπαρκτες χρεώσεις για τις καθημερινές σου συναλλαγές, όπως οι πληρωμές λογαριασμών και οι μεταφορές χρημάτων.
Ανοίγεις λογαριασμό από το κινητό σου και μέσα σε λίγα λεπτά.
Οι ψηφιακές τράπεζες ζητούν μόνο την ταυτοποίησή σου και αυτή γίνεται μέσω του κινητού σου τηλεφώνου. Αφού κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή και επιβεβαιώσεις το email σου, μπορείς να φωτογραφήσεις την ταυτότητα ή το διαβατήριό σου και να εγκριθεί το άνοιγμα του λογαριασμού. Τόσο απλά.
Οι μεγάλες online banks επενδύουν και ποντάρουν στην τεχνολογία που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ενδεχομένως να είναι πιο ασφαλείς ακόμη και από τις παραδοσιακές Τράπεζες.
Η αποφυγή χρεώσεων για διάφορες συναλλαγές αναμφίβολα αποτελεί σημαντικό όφελος που το βλέπεις στην τσέπη σου. Αυτό, σε συνδυασμό με τις γρήγορες διαδικασίες και τη μηδενική γραφειοκρατία, καθιστά τις online Τράπεζες ιδιαίτερα ελκυστικές.
Οι ψηφιακές Τράπεζες διαθέτουν μόνο χρεωστικές κάρτες οι οποίες είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σου.
Οι καταθέσεις των digital banks προστατεύονται έως του ποσού των 100.000€, όπως ισχύει σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά υπεύθυνη για την κάλυψή τους είναι η χώρα στην οποία εδρεύει η Τράπεζα. Οι καταθέσεις της N26, για παράδειγμα, προστατεύονται από το γερμανικό ταμείο προστασίας καταθέσεων.
Όχι. Οι online banks δεν διαθέτουν κανένα είδος καταστήματος, λειτουργούν μόνο ψηφιακά και τα χρήματα που καταθέτεις πρέπει να μεταφερθούν από κάποια άλλη Τράπεζα.
Αφού ενημερωθείς μέσω της money-market για τις ψηφιακές Τράπεζες και τα προϊόντα που προσφέρουν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην εφαρμογή της Τράπεζας της επιλογής σου και να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα. Αφού πιστοποιηθεί η ταυτότητά σου, σε λίγα λεπτά ο λογαριασμός σου θα είναι ενεργός!

Σχετικά άρθρα

Όλες οι προσφορές στο email σου!

Μη έγκυρο email
Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Προσπαθήσετε αργότερα

Όλες οι προσφορές στο email σου!