Προπληρωμένες κάρτες

Δες αναλυτικά τις προπληρωμένες κάρτες με τα κόστη έκδοσης και επαναφόρτισης &
επίλεξε εκείνη που σε συμφέρει!

Σύγκρινε Προπληρωμένες Κάρτες

Θέλεις προπληρωμένη κάρτα για να έχεις καλύτερο έλεγχο των εξόδων σου & να κάνεις ασφαλείς online αγορές;

Δες αναλυτικά τις προπληρωμένες κάρτες με τα κόστη έκδοσης και επαναφόρτισης & επίλεξε εκείνη που σε συμφέρει!

Δόσεις με χρεωστική κάρτα, γίνεται;

Συχνές Ερωτήσεις

Το μεγάλο πλεονέκτημα μίας προπληρωμένης κάρτας έγκειται στην δυνατότητα που σου δίνει να «προγραμματίσεις» τα έξοδά σου και να μην ξεφύγεις του προϋπολογισμού σου – πχ  στις γιορτές των Χριστουγέννων ξέρεις ότι έχεις τη δυνατότητα να δαπανήσεις για δώρα έως 200€. Φορτίζεις λοιπόν την κάρτα μέσω internet, mobile banking, ATM ή καταστήματος με 200€! Άλλο ένα πλεονέκτημα της προπληρωμένης κάρτας είναι ότι σε περίπτωση που πέσεις θύμα απάτης, θα χάσεις μόνο το ποσό που έχεις φορτίσει την κάρτα. Στην αγορά μπορείς να βρεις ακόμα και άυλες επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες, χωρίς πλαστικό!
Για τις προπληρωμένες κάρτες δεν χρειάζεται τραπεζικός λογαριασμός, ωστόσο είναι καλύτερο να έχεις λογαριασμό για να τη φορτίζεις και να ελέγχεις τις συναλλαγές πιο αποτελεσματικά.Όταν θέλεις να αποκτήσεις άυλη προπληρωμένη κάρτα τράπεζας στην οποία δεν έχεις λογαριασμό θα πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό και να αποκτήσεις πρόσβαση στις υπηρεσίες web banking.

Συνήθως οι προπληρωμένες κάρτες έχουν κάποιο ημερήσιο όριο φόρτισης (π.χ. η Prepaid Eurobank Visa έχει όριο 1.000€). Εσύ όμως αποφασίζεις ποιο θα είναι το ημερήσιο όριο συναλλαγών.

Ισχύει κανονικά για όλες τις συναλλαγές των καρτών Visa και Mastercard.

Όχι. Οι προπληρωμένες κάρτες χρεώνουν όλο το ποσό της αγοράς και δεν ισχύουν για άτοκες δόσεις.

Έχεις κάρτα αλλά δεν έχεις πλαστικό. Η άυλη κάρτα δεν διαθέτει πλαστικό σώμα κι έτσι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά σε σημεία πώλησης που δεν απαιτούν φυσική παρουσία πχ αγορές σε e–shops, πάγιες εντολές, πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ κλπ.

  • Αν είσαι πελάτης της Τράπεζας που εκδίδει την κάρτα, τότε η διαδικασία είναι πολύ εύκολη αφού το μόνο που μπορεί να σου ζητηθεί είναι ενημέρωση των στοιχείων σου. Η κάρτα εκδίδεται και την παραλαμβάνεις την ίδια στιγμή ή αποστέλλεται στη διεύθυνσή σου.
  • Στην περίπτωση που δεν έχεις σχέσεις με την Τράπεζα, δεν χρειάζεται να ανοίξεις λογαριασμό αλλά πρέπει να προσκομίσεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (προσωπικά, επαγγελματικά, φορολογικά και στοιχεία επικοινωνίας).

Για να αποκτήσεις προπληρωμένη κάρτα θα πρέπει να προσκομίσεις δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα στοιχεία σου:

Προσωπικά και επαγγελματικά στοιχεία

Φορολογικά στοιχεία (εκκαθαριστικό, βεβαίωση αποδοχών κλπ, ανάλογα με την κατηγορία που ανήκεις)

Στοιχεία επικοινωνίας (πρόσφατο λογαριασμό τηλεφωνίας στο όνομά σου ή άλλα έγγραφα που πιστοποιούν τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σου)

Την πλαστική: Πηγαίνεις σε ένα τραπεζικό υποκατάστημα και συμπληρώνεις την αίτηση για την προπληρωμένη κάρτα. Την παραλαμβάνεις την ίδια ώρα ή έρχεται σπίτι σου (ανάλογα με την Τράπεζα). Η κάρτα σου είναι ενεργοποιημένη και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις, αφού βέβαια τη φορτίσεις.

Την άυλη: Κάνεις αίτηση μέσω της υπηρεσίας Internet banking της Τράπεζας που διαθέτει την κάρτα.

Σχετικά άρθρα

Όλες οι προσφορές στο email σου!

Μη έγκυρο email
Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Προσπαθήσετε αργότερα

Όλες οι προσφορές στο email σου!