πραγματικη

εγγυηση τιμησ

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Βρήκες κάπου αλλού χαμηλότερο ασφάλιστρο;  Κανένα πρόβλημα!

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής είναι η υπόσχεσή μας ότι σου προσφέρουμε το χαμηλότερο ασφάλιστρο που υπάρχει στην αγορά & ισχύει για όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Στείλε μας την προσφορά με τη χαμηλότερη από τη δική μας τιμή
και θα σου καλύψουμε τη διαφορά!

Τι λένε οι πελάτες μας για τις τιμές μας

Ιωάννης Α.
Ιωάννης Α.
Read More
Γρήγορη ανταπόκριση στις γραμμές. Άριστη εξυπηρέτηση, πολύ καθοδηγητικοί και με πάρα πολύ καλές τιμές.
Κατερίνα Μ.
Κατερίνα Μ.
Read More
Δε βρήκα πουθενά οικονομικότερη ασφάλεια. Αγόρασα την ασφάλεια μου με 14 ευρώ φτηνότερα από την cosmote.
Marios A
Marios A
Read More
Ότι ακριβώς χρειάζεται ο καταναλωτής!! Μέσα σε λίγα λεπτά έχει συγκρίνει όλες τις ασφαλιστικές και αγοράζει, αυτό που εξυπηρετεί τις δικές του ανάγκες, στην καλύτερη τιμής της αγοράς, με μια πολύ επαγγελματική και γρήγορη εξυπηρέτηση! Μπράβο σάς!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τ.
Read More
Εγώ εδώ και 10 χρόνια είμαι πελάτης. Πολύ Ευχαριστημένος. Έχω μαζέψει τα οχήματά της οικογένειας στην insurance market.Πάντα με την καλύτερη τιμή
ΣΟΦΙΑ Δ
ΣΟΦΙΑ Δ
Read More
Για το ίδιο αυτοκίνητο πλήρωνα αλλού 270€. Εδώ βρήκα με 165€
ΜΕΡΟΠΗ Α.
ΜΕΡΟΠΗ Α.
Read More
Για το ίδιο αυτοκίνητο πλήρωνα αλλού 270€. Εδώ βρήκα με 165€
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Σ.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Σ.
Read More
Είμαι 6 χρόνια... Απίστευτοι!!! Σε ενημερώνουν για την φθηνότερη επόμενη ασφάλεια. Όσο για την πληρωμή ζημιάς αμέσως. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α.
Read More
Συγχαρητήρια. Είναι η πρώτη φορά αλλά από τώρα και στο εξής θα ασφαλίζω και το αμάξι και τη μηχανή σε εσάς και θα σας προτείνω και στους συναδέλφους.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Α.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Α.
Read More
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Είμαι εντυπωσιασμένος με την τιμή που βρήμα στη πλατφόρμα σας.

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής από το insurancemarket.gr είναι μία υπόσχεση προς όλους τους πελάτες μας ότι προσφέρουμε το χαμηλότερο ασφάλιστρο που υπάρχει στην αγορά, για κάθε όχημα τιμολογημένο με τις ίδιες παραμέτρους, στην ίδια ασφαλιστική εταιρεία, για τις ίδιες ασφαλιστικές καλύψεις και την ίδια ασφαλιστική περίοδο και ισχύει για όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που μας αποστείλεις γραπτή προσφορά με χαμηλότερη τιμή από τη δική μας για:

  • την ίδια ασφαλιστική εταιρεία
  • τις ίδιες καλύψεις
  • τα ίδια κριτήρια τιμολόγησης
  • την ίδια ασφαλιστική περίοδο
  • την ίδια ημερομηνία έναρξης ασφάλισης και
  • την ίδια ημερομηνία έκδοσης της προσφοράς

Το insurancemarket.gr δεσμεύεται ότι θα σου εξασφαλίσει αυτή τη χαμηλότερη τιμή.

Η ανταγωνιστική προσφορά που θα μας αποστείλεις θα πρέπει να φέρει καθαρά τα διακριτικά της ασφαλιστικής εταιρείας και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή (αν υπάρχει) και τα αναλυτικά στοιχεία τιμολόγησης.

Η προσφορά θα πρέπει να πιστοποιηθεί από την ασφαλιστική εταιρεία ως έγκυρη και ανταποκρινόμενη στο ισχύον τιμολόγιο της, αλλιώς η εγγύηση δεν ισχύει.

Η «εγγύηση χαμηλότερης τιμής» δεν έχει αναδρομική ισχύ, θα πρέπει να ζητηθεί από τον πελάτη με την αποστολή αντίστοιχης γραπτής πιστοποιημένης προσφοράς της ασφαλιστικής επιχείρησης που παρέχει το προϊόν πριν από την αγορά και ισχύει μέχρι τη σύναψη του ασφαλιστήριου συμβολαίου.

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής ισχύει μόνο για ΝΕΑ ασφαλιστήρια Συμβόλαια καθώς μία ασφαλιστική επιχείρηση μπορεί να εφαρμόζει διαφορετική πολιτική τιμών για τις ανανεώσεις. Το insurancemarket φροντίζει πριν την ανανέωσή σας, να σας ενημερώνει με αντικειμενικότητητα μέσω ειδικής υπηρεσίας και για τις υπόλοιπες διαθέσιμες τιμές της αγοράς, ούτως ώστε συγκρίνοντας έγκυρες προσφορές από 24 ασφαλιστικές επιχειρήσεις να επιλέγετε κάθε φορά την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.

Η ενεργοποίηση της «εγγύηση χαμηλότερης τιμής» τελεί υπό την επιφύλαξη μη παραβίασης της ισχύουσας φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, του Κώδικα Δεοντολογίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και κάθε άλλης πράξης της εποπτεύουσας αρχής «ΤτΕ».

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

…της ασφάλειας του οχήματός σου

φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

…της ασφάλειας του οχήματός σου