Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 20 ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα ενώ τον Σεπτέμβριο του 2013 συνάψαμε στρατηγική συνεργασία με την Achmea Group.

Achmea

Achmea

O όμιλος Achmea αποτελεί κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό οργανισμό, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 200 έτη. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνεταιριστικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς στον κόσμο και ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη.

Η Achmea κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Ολλανδίας καθώς και στις αγορές των θυγατρικών της εταιρειών. Μεταξύ αυτών των αγορών περιλαμβάνεται και η Ελλάδα όπου η Achmea δραστηριοποιείται μέσω του θυγατρικού της ομίλου εταιρειών INTERAMERICAN.

Τα κεντρικά γραφεία της Achmea βρίσκονται στο Zeist στην Ολλανδία.

Γνωρίστε τους Συνεργάτες μας

Βασικός πυλώνας των δράσεών μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας τον ευκολότερο τρόπο να βρει το καλύτερο για τις ανάγκες του. Παράλληλα χτίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες ώστε να μπορεί να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές!

Vodafone

Vodafone

5% έκπτωση σε όλους τους πελάτες Vodafone, στα προγράμματα ασφάλισης Eurolife ERB με την χρήση κωδικού Vodafone Thank you.

Μάθε Περισσότερα για την προσφορά

Auteco

Auteco

Η Auteco προδιαγράφει το μέλλον σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων και την φιλικότατη εξυπηρέτηση του οδηγού ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, οικονομίας και πρωτοπορίας.

Η Auteco παρέχει στους πελάτες του insurancemarket.gr αποκλειστικές προσφορές & προνόμια με την επίδειξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους.

Μάθε Περισσότερα για την Auteco

Δες τις προσφορές:

 • +

  1. ΑΘήνα


  • Έλεγχος ΚΤΕΟ για ΙΧ επιβατικό στα 49€ & Δωρεάν την έκδοση κάρτας καυσαερίων το επόμενο έτος (συνολικό όφελος 16€).


  • Έλεγχος ΚΤΕΟ για φορτηγό (έως 3,5 τόνους) στα 53€ + Δωρεάν την έκδοση κάρτας καυσαερίων το επόμενο έτος (συνολικό όφελος 17€).


  • Ειδική τιμή για έκδοση Αυτόνομης Κάρτας Καυσαερίων στα 10€ (όφελος 3€).


 • +

  2. Θεσσαλονίκη


  • Έλεγχος ΚΤΕΟ για ΙΧ επιβατικό στα 40€ & Δωρεάν την έκδοση κάρτας καυσαερίων το επόμενο έτος (συνολικό όφελος 25€).


  • Έλεγχος ΚΤΕΟ για φορτηγό (έως 3,5 τόνους) στα 48€ + Δωρεάν την έκδοση κάρτας καυσαερίων το επόμενο έτος(συνολικό όφελος 22€).


  • Έλεγχος ΚΤΕΟ για μηχανή στα 25€ (όφελος 4€).


  • Ειδική τιμή για έκδοση Αυτόνομης Κάρτας Καυσαερίων στα 5€ (όφελος 8€).


Nova

Nova

Προνομιακές τιμές σε ειδικά προγράμματα ασφάλισης Αυτοκινήτου & Υγείας της Interasco για όλους τους πελάτες Nova!

Μπορείς να λάβεις τον Μοναδικό Κωδικό Προσφοράς μέσω της σελίδας Nova Προνόμια.

Revoil

REVOIL

Η REVOIL είναι μία 100% ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών με μερίδιο αγοράς άνω του 11%, που τη χαρακτηρίζει η φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του δικτύου της.

Το δίκτυο πρατηρίων REVOIL αναπτύσσεται δυναμικά με οδηγό πάντοτε την ποιότητα, τις προσιτές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση. Αποκλειστικά προνόμια για όλους τους πελάτες REVOIL από το insurancemarket.gr

Μάθε Περισσότερα για την Revoil

Ekdromi.gr

Ekdromi.gr

Το Ekdromi.gr κάθε μέρα προβάλλει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις και είναι το μοναδικό site που ασχολείται αποκλειστικά με προσφορές στον κλάδο του τουρισμού.

Σε συνεργασία με το Ekdromi.gr προσφέρουμε δώρα και αποκλειστικά προνόμια.

Μάθε Περισσότερα για το Ekdromi.gr

Cityzen

Cityzen Parking & Services

Στόχος στη Cityzen Parking & Services είναι να προσφέρει στο εκτεταμένο πελατολόγιό της, τις καλύτερες υπηρεσίες στάθμευσης στην Ελλάδα αλλά και μια ολιστική εμπειρία κάλυψης αναγκών.

Η Cityzen έχει επιλέξει ως αποκλειστικό της συνεργάτη στην ασφάλεια αυτοκινήτου το insurancemarket.gr .

Μάθε Περισσότερα για την Cityzen Parking & Services

Car n Motion

Car n Motion

Η Car n Motion είναι μια Ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου (Avis, Enterprise, Budget, National, Alamo, Hertz, Thrifty), προσφέρει στους πελάτες της Ενοικίαση Αυτοκινήτου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με τα παρακάτω μοναδικά προνόμια:
 • Ενοικίαση Αυτοκινήτου ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα

 • Ενοικίαση Αυτοκινήτου ΧΩΡΙΣ εγγύηση

 • Ενοικίαση Αυτοκινήτου ΜΕ πλήρη ασφάλεια

 • Ενοικίαση Αυτοκινήτου ΜΕ Απεριόριστα χιλιόμετρα

Ειδικά για τον νομό Αττικής προσφέρεται η δυνατότητα παράδοσης/παραλαβής στον χώρο του πελάτη με αυτοκίνητα από τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρίας.

Κωδικός για έκπτωση: INSURANCEMARKET15
Η προσφορά ισχύει online: https://www.carnmotion.gr/.