ολοι οι

Τρoποι Πληρωμης

Εξόφλησε το Συμβόλαιό σου πανεύκολα

Με τον Κωδικό Πληρωμής που σου στέλνουμε στο email σου μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, μπορείς να εξοφλήσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείς:

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa & Mastercard

Για την πραγματοποίηση της πληρωμής σου μέσω κάρτας, θα σου στείλουμε σύνδεσμο (link) στο email σου.

  • Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard.
  • Δεν δεχόμαστε American Express και Diners.

Η συναλλαγή σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιείται μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος και προστατεύεται από ανώτατα συστήματα ασφαλείας.

Το Insurancemarket.gr συνεργάζεται με την Viva Payments για την αποδοχή πληρωμών με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η Viva Υπηρεσίες Πληρωμών Μονοπρόσωπη Α.Ε. (Viva Payments) είναι ένα αδειοδοτημένο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος για δραστηριότητες στην περιοχή ΕΟΧ και στο Ηνωμένο Βασίλειο με την υπ’αριθμόν 280/23.7.2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Viva Payments είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), Ως πλήρης συμβατός πάροχος υπηρεσιών PCI DSS επιπέδου 1 και κύριο μέλος και εξουσιοδοτημένος εκκαθαριστής Visa και MasterCard, η Viva payments συμμορφώνεται με τους κανονισμούς λειτουργίας των σχημάτων καρτών. Επίσης υπόκεινται σε ετήσιους ελέγχους από αξιολογητή ασφαλείας PCI Qualified Security, Visa, MasterCard και τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται. Όλες οι υπηρεσίες της Viva Payments γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ασφαλείας. Η Viva Payments υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard, όπου το 3D Secure αντιμετωπίζεται από τους εκδότες καρτών μέσω αποστολής με SMS κωδικών μια χρήσης (OTP)

Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Μέσω των Τραπεζών: Alpha Bank, Eurobank, Εθνική και Πειραιώς.

Για την πραγματοποίηση της πληρωμής σου μέσω Τραπέζης (ταμείο, internet banking, phone banking), θα σου στείλουμε Κωδικό Πληρωμής στο email σου.

Μετά την πιστοποίηση της καταβολής των ασφαλίστρων από την εταιρεία μας, θα λάβεις ηλεκτρονικά το συμβόλαιό σου.

* Για την πληρωμή σου θα πρέπει να επιλέξεις Τράπεζα στην οποία διαθέτεις λογαριασμό.

Για εξόφληση με κωδικό πληρωμής μέσω τράπεζας , ο πληρωτής χρειάζεται τον μοναδικό κωδικό πληρωμής και το ακριβές ποσό προς πληρωμή, όπως εμφανίζονται στην ολοκλήρωση διαδικασίας στην ιστοσελίδα μας και όπως του αποστέλλονται στο email του.

Κατόπιν χρειάζεται να συνδεθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της τράπεζας που διαθέτει λογαριασμό (e-banking) εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης τέλος θα χρειαστεί και το κινητό του τηλέφωνο για την διασφάλιση της συναλλαγής όπου θα λάβει, από την τράπεζα, μοναδικό κωδικό επιβεβαίωσης.

Εναλλακτικά επισκέπτεται τραπεζικό υποκατάστημα ώστε να ολοκληρώσει την πληρωμή του στο εκάστοτε ταμείο της Alpha Bank ή Εθνικής Τράπεζας ή Eurobank ή Πειραιώς με τον μοναδικό κωδικό πληρωμής και το ακριβές ποσό προς πληρωμή.

Με PayPal

Για την πραγματοποίηση της πληρωμής σου μέσω PayPal, θα σου σταλεί σύνδεσμος (link) στο email σου.

Απαραίτητη προϋπόθεση της εξόφλησης μέσω PayPal είναι η εγγραφή σου στην υπηρεσία καθώς θα σου ζητηθεί όνομα χρήστη και κωδικός για να συνδεθείς με τον λογαριασμό σου.

Με μετρητά μέσω Viva Spots

Μπορείς να εξοφλήσεις χρησιμοποιώντας τον 20ψήφιο Κωδικό Πληρωμής που έχεις λάβει στο email σου στα διαθέσιμα Viva Spots.

Σημαντικό: Απαραίτητη προϋπόθεση της πληρωμής μέσω Viva Spots είναι η καταχώρηση του 20ψήφιου κωδικού πληρωμής στο πεδίο «ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥ». Μη ξεχάσεις να ενημερώσεις τον ταμία του καταστήματος!

Δες εδώ όλα τα διαθέσιμα Viva Spots.

* Ο τρόπος εξόφλησης μέσω Viva Spots επιβαρύνεται με προμήθεια χρέωσης 1€ στα κέντρα εξυπηρέτησης. Δες αναλυτικά τις ισχύουσες χρεώσεις των παρεχόμενων Υπηρεσιών VIVA PAYMENTS εδώ.

Με Google Pay & Apple Pay

Τώρα μπορείς να απολαύσεις  τα πλεονεκτήματα του Google Pay, του πλέον διαδεδομένου τρόπου πληρωμής με κινητό για τους χρήστες Android συσκευών.

Αν έχεις συσκευή iPhone μπορεις να πληρώσεις με Apple Pay μέσα από τη κινητή συσκευή σου!

Σύγκρινε παρόχους Ενέργειας σε 1′

& εξοικονόμησε έως 30% στο ρεύμα σου!

Σύγκρινε παρόχους Ενέργειας σε 1′

& εξοικονόμησε έως 30% στο ρεύμα σου!