Ασφαλιστικές Εταιρείες Οχημάτων

Ο οδηγός μας στις ασφαλιστικές εταιρείες οχημάτων

Στο insurancemarket.gr συγκρίνουμε για εσένα περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες για να μπορείς εύκολα να βρεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Ως ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση, έχουμε προνομιακές τιμές σε επιλεγμένες καλύψεις, όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις & εγγύηση χαμηλότερης τιμής στις προσφορές όλων των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών.

Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες

Η Anytime είναι η 1η direct ασφαλιστική στην Ελλάδα, πάντα με τη σιγουριά και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN, μέλος του ομίλου Achmea.

Η Eurolife FFH αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd. που δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και διαχείριση επενδύσεων.

Η Εθνική Ασφαλιστική (H Πρώτη Ασφαλιστική) είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 126 ετών.

Η INTERAMERICAN αποτελεί μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς στις ασφάλειες Ζωής, Υγείας, και Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρεία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη & τεχνολογία και επικεντρώνεται στη καλή εξυπηρέτηση.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση και είναι μία Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει άδεια λειτουργίας για το σύνολο των κλάδων στις Γενικές Ασφάλειες, με κύρια δραστηριότητα τον κλάδο Περιουσίας.

AXA

Με παρουσία σε 64 χώρες, η ΑΧΑ εξυπηρετεί 107 εκατομμύρια πελάτες. Ανήκει στον Όμιλο ΑΧΑ και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το Μάρτιο του 2007.

Η Interasco ΑΕΓΑ αποτελεί μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. 

Η American International Group Inc. είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες  σε περισσότερες από 80 χώρες.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία, που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων.

Η PRIME INSURANCE  είναι μία σύγχρονη και δυναμική ασφαλιστική εταιρεία όπου από το 1999 καλύπτει όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Η Ατλαντική Ένωση διαθέτει εντυπωσιακές συνεργασίες. Η πιστοληπτική ικανότητα των αντασφαλιστών της βρίσκεται πάντοτε στις υψηλότερες θέσεις.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ιδρύθηκε το 1978 και είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στο είδος του στην Βόρεια Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ελλάδα.

H Groupama Ασφαλιστική είναι θυγατρική του διεθνούς εμβέλειας ομίλου Groupama, που δραστηριοποιείται σε 13 χώρες εκτός Γαλλίας.

Η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ιδρύθηκε το 2001 με κύριο στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές της ΕΛΠΑ οικονομικά πακέτα ασφάλισης.

Η ETU Forsikring A/S ιδρύθηκε το 2007 και είναι μία από τις νεότερες ασφαλιστικές εταιρείες της Δανίας με πανεθνικό δίκτυο ασφαλιστών.

Το Unique είναι το νέο πρωτοποριακό προϊόν για ασφαλίσεις οχημάτων που σχεδίασε η Brokins για την ελληνική αγορά.

Η Accredited Insurance (Europe), αποτελεί μέλος του Ομίλου R&Q και δραστηριοποιείται στις Γενικές Ασφαλίσεις.

Η Apeiron Insurance Project είναι η πρώτη MGA εταιρία στην Ελλάδα, με κύριο σκοπό την διανομή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων στην καλύτερη τιμή.

Η Europ Assistance S.A μέλος της Generali με παγκόσμια παρουσία σε 200 χώρες. Στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1991 ως υποκατάστημα της γαλλικής ασφαλιστικής.

Η ΑRAG είναι η μεγάλη ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη με έδρα το Ντίσελντορφ. Ιδρύθηκε το 1935 από τον Heinrich Fassbender.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα και υπηρεσίες.

Ενημέρωση για την ασφάλιση του οχήματος σου

τι αυτοκίνητο να πάρω - ασφαλιστικές εταιρείες
Τι αυτοκίνητο να πάρω; 5 Συμβουλές πριν επιλέξεις!

Αποφάσισες να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο; Φανταστικά! Μικρό αυτοκίνητο πόλης ή οικογενειακό; Μεταχειρισμένο ή καινούργιο; Και με τι καύσιμο να κινείται;

οδήγηση μηχανής με δίπλωμα αυτοκινήτου
Οδήγηση μηχανής με δίπλωμα αυτοκινήτου; Ναι, με προϋποθέσεις!

Τι περιλαμβάνει ο νέος Nόμος, ποιες οι προϋποθέσεις και πώς θα αλλάξει τον τρόπο ζωής σου, αν οδηγείς μηχανάκι 50cc έως και μηχανή 125cc;

ζημιά από ανασφάλιστο - ασφαλιστικές εταιρείες
Ζημιά από ανασφάλιστο όχημα; Δες τι πρέπει να κάνεις.

Τα ανασφάλιστα οχήματα είναι γεγονός. Εάν όμως έχεις επιλέξει τις κατάλληλες ασφαλιστικές καλύψεις στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

…της ασφάλειας του οχήματός σου

φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

…της ασφάλειας του οχήματός σου