Ασφαλιστικές Εταιρείες Οχημάτων

Ο οδηγός μας στις ασφαλιστικές εταιρείες οχημάτων

Στο insurancemarket συγκρίνουμε για εσένα περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες για να μπορείς εύκολα να βρεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Κάθε πελάτης αξιολογεί την εμπειρία του, βοηθώντας έτσι τους επόμενους να αποφασίσουν ευκολότερα ποια είναι η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία για αυτούς.

Ως σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση, έχουμε εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε επιλεγμένες καλύψεις, όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις & εγγύηση χαμηλότερης τιμής στις προσφορές όλων των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών.

Συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες

Η Anytime είναι η 1η direct ασφαλιστική στην Ελλάδα, πάντα με τη σιγουριά και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN, μέλος του ομίλου Achmea.

Η Eurolife FFH αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd. που δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και διαχείριση επενδύσεων.

Η Εθνική Ασφαλιστική (H Πρώτη Ασφαλιστική) είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 126 ετών.

Η INTERAMERICAN αποτελεί μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς στις ασφάλειες Ζωής, Υγείας, και Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρεία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη & τεχνολογία και επικεντρώνεται στην καλή εξυπηρέτηση.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση και είναι μία Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει άδεια λειτουργίας για το σύνολο των κλάδων στις Γενικές Ασφάλειες, με κύρια δραστηριότητα τον κλάδο Περιουσίας.

Από το 2021, η Generali έχει πλέον εξαγοράσει και την AXA, συνεχίζοντας να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασφαλισμένους.

Η Interasco ΑΕΓΑ αποτελεί μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. 

Η American International Group Inc. είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες  σε περισσότερες από 80 χώρες.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία, που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων.

Η PRIME INSURANCE  είναι μία σύγχρονη και δυναμική ασφαλιστική εταιρεία όπου από το 1999 καλύπτει όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Η Ατλαντική Ένωση διαθέτει εντυπωσιακές συνεργασίες. Η πιστοληπτική ικανότητα των αντασφαλιστών της βρίσκεται πάντοτε στις υψηλότερες θέσεις.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ιδρύθηκε το 1978 και είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στο είδος του στην Βόρεια Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ελλάδα.

H Groupama Ασφαλιστική είναι θυγατρική του διεθνούς εμβέλειας ομίλου Groupama, που δραστηριοποιείται σε 13 χώρες εκτός Γαλλίας.

Η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ιδρύθηκε το 2001 με κύριο στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές της ΕΛΠΑ οικονομικά πακέτα ασφάλισης.

Η ETU Forsikring A/S ιδρύθηκε το 2007 και είναι μία από τις νεότερες ασφαλιστικές εταιρείες της Δανίας με πανεθνικό δίκτυο ασφαλιστών.

To myZen είναι η online ψηφιακή λύση που προσφέρεται από την Groupama Ασφαλιστική. Χαμηλά ασφάλιστρα, ταχύτατη διαδικασία αποζημίωσης, μερικά από τα προνόμια που προσφέρει.

Η Accredited Insurance (Europe), αποτελεί μέλος του Ομίλου R&Q και δραστηριοποιείται στις Γενικές Ασφαλίσεις.

Η Apeiron Insurance Project είναι η πρώτη MGA εταιρία στην Ελλάδα, με κύριο σκοπό τη διανομή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων στην καλύτερη τιμή.

Η Europ Assistance S.A μέλος της Generali με παγκόσμια παρουσία σε 200 χώρες. Στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1991 ως υποκατάστημα της γαλλικής ασφαλιστικής.

Η Caravela, είναι μια δυναμική εταιρία γενικών ασφαλίσεων με έδρα τη Λισαβώνα της Πορτογαλίας. Δημιουργήθηκε το 2014 και επέλεξε να συνεργαστεί αποκλειστικά με τη Brokins στην Ελλάδα.

Η ΑRAG είναι η μεγάλη ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη με έδρα το Ντίσελντορφ. Ιδρύθηκε το 1935 από τον Heinrich Fassbender.

H Yellow Project δραστηριοποιείται στον χώρο της ασφάλισης από το 2017, είναι δηλαδή από τις νεότερες στον κλάδο. Στην ασφάλιση αυτοκινήτου συνεργάζεται με την εταιρεία Wakam κι έτσι δημιουργεί τη “Yellow Project powered by Wakam”.

Άλλες εταιρείες

Από το 1991 η Allianz ασφαλιστική Ελλάδος, μέλος του Ομίλου Allianz, δραστηριοποιείται στους κλάδους…
Από το 1973, η Υδρόγειος ασφαλιστική δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και βρίσκεται μεταξύ…
Από το 1964 η Ορίζων ασφαλιστική, μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με σημαντική παρουσία…
Η Euroins Insurance Group (EIG), μέλος του Ομίλου Eurohold, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους…
Η ασφαλιστική εταιρεία Ποσειδών Α.Ε.Α.Ε. ιδρύθηκε το 1972. Η επωνυμία της τροποποιήθηκε αρκετές φορές με τελευταία…

Έχοντας ιδρυθεί το 1973, η Μινέττα είναι από τις παλαιότερες ασφαλιστικές στην Ελλάδα. Παρέχει πληθώρα λύσεων και προϊόντων για να καλύψεις τις ανάγκες σου.

Σχετικά άρθρα

Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου: Αξίζει η μικτή ασφάλιση;
Η μικτή ασφάλεια (ή αλλιώς Κάλυψη Ιδίων Ζημιών) είναι η πιο πλήρης ασφάλεια που μπορείς να έχεις για το όχημά σου. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι η πιο ακριβή από όλα τα…
Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου: Γιατί να την επιλέξεις;

Σίγουρα έχεις πολλά ετήσια έξοδα αυτοκινήτου. Έχεις τέλη κυκλοφορίας, service, ΚΤΕΟ, καύσιμα… Με όλα αυτά, είναι λογικό να ψάχνεις πιο οικονομικές τιμές στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ανασφάλιστο όχημα – πρόστιμο ανασφάλιστου 2022

Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να κυκλοφορείς με ανασφάλιστο όχημα. Όχι απλώς επειδή ο νόμος είναι αυστηρός και υπάρχουν οι ποινές και τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα…

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

…της ασφάλειας του οχήματός σου

φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

…της ασφάλειας του οχήματός σου