Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Μηχανή / Ασφάλεια μηχανής 125cc – Ποιο πακέτο & τι διάρκεια να διαλέξεις;

Ασφάλεια μηχανής 125cc – Ποιο πακέτο & τι διάρκεια να διαλέξεις;

Ασφάλεια μηχανής 125cc – Ποιο πακέτο & τι διάρκεια να διαλέξεις;

Αν ήρθε η ώρα να κλείσεις ή ανανεώσεις την ασφάλεια μηχανής 125cc, τότε σου προτείνουμε να δεις τις συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω, για σένα που πάντα ψάχνεις την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής σε αυτά που αγοράζεις.

Αξίζει λοιπόν να κλείσεις την ασφάλειά σου online; Τι τιμές θα βρεις; Από τι εξαρτώνται αυτές οι τιμές; Και ακόμα, ποια διάρκεια να επιλέξεις; Ενός μήνα, τρίμηνη ασφάλεια μηχανής, εξάμηνη ή για ολόκληρο το έτος; Πάμε να δούμε.

Ασφάλεια μοτοσικλέτας 125cc τιμή

Στην κατηγορία των 125 κυβικών συνήθως υπάρχουν είτε κάποια «παπιά» ή αυτόματα σκούτερ. Οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες έχουν περισσότερα κυβικά, συνήθως ξεκινώντας από 250cc, ενώ η τιμή για την ασφάλιση μηχανής είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Μπορείς να πάρεις ασφάλιση για τρεις έως δώδεκα μήνες. Το δωδεκάμηνο πρόγραμμα είναι το φθηνότερο, αλλά φυσικά μπορείς να διαλέξεις και ένα μικρότερο συμβόλαιο εάν δεν το χρειάζεσαι για πολύ καιρό.

Ασφάλεια μηχανής 125cc με τιμές – παραδείγματα

Οι τιμές για ασφάλεια μηχανής μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με τα κυβικά, το μοντέλο, την εμπειρία του οδηγού και τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής του. Ενδεικτικά, στο insurancemarket θα βρεις:

 • Εξάμηνη ασφάλεια μηχανής από 19,84€
 • Ετήσια ασφάλεια μηχανής από 37,60€

Ωστόσο, κάνε κι εσύ μία σύγκριση τιμών ασφάλειας μηχανής στην πλατφόρμα μας ώστε να βρεις το πακέτο που σου ταιριάζει.

*Η τιμολόγηση αφορά τις υποχρεωτικές εκ του Νόμου καλύψεις για Honda ANF 125cc του 2022 στην Hellas Direct, ΤΚ 68300 & οδηγό 40 ετών στις 08/05/2024.

Πώς βγαίνει η τελική τιμή του συμβολαίου μου;

Οι ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν συγκεκριμένα κριτήρια και αξιολογούν τον κίνδυνο που πρόκειται να ασφαλίσουν, προτού μας προσφέρουν μία τιμή για ένα συμβόλαιο. Μερικοί από τους παράγοντες που διαμορφώνουν την τιμή που βλέπεις στο συμβόλαιό σου είναι:

 • Ο τύπος ασφάλισης που επιλέγεις,
 • Η διάρκεια του συμβολαίου,
 • Η ηλικία του οδηγού, και
 • Ο τόπος διαμονής του οδηγού.

Ας πούμε αν είσαι νέος οδηγός μηχανής, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις στα χέρια σου ένα “ακριβότερο” συμβόλαιο από ότι ένας φίλος σου μεγαλύτερης ηλικίας ή με δίπλωμα μηχανής περισσότερων ετών από το δικό σου. Αυτό γιατί επιβαρύνεσαι με το επασφάλιστρο νέου οδηγού.

Τι διάρκεια για ασφάλεια μηχανής 125cc να κλείσω;

Στο insurancemarket μπορείς να κλείσεις ασφάλεια μηχανής 125cc με διάρκεια:

 • 3 μηνών
 • 6 μηνών, και
 • 1 έτους

Επιλέγοντας ετήσια διάρκεια όχι μόνο πληρώνεις λιγότερα αλλά και εξοικονομείς περισσότερα χρήματα αναλογικά, μιας και σου δίνουμε τη δυνατότητα να βάλεις 12 άτοκες δόσεις.

Γιατί δεν αξίζει να κλείνω κάθε μήνα;

Γιατί πληρώνεις πολλά περισσότερα από ό,τι χρειάζεται, για τις ίδιες καλύψεις! Η δωδεκάμηνη έχει χαμηλότερη τιμή και τις ίδιες καλύψεις, εφόσον επιλέξεις το ίδιο πακέτο. Δοκίμασε λοιπόν να αλλάξεις διάρκεια και θα διαπιστώσεις πως η 12μηνη ασφάλεια μηχανής είναι φθηνότερη από την εξάμηνη. Άσε που μπορείς να πληρώσεις και με άτοκες δόσεις, μία πρακτική που αν την εφαρμόσεις θα σε βοηθήσει και να πληρώσεις λιγότερα και να τα δίνεις μήνα-μήνα!

Πώς κλείνω ασφάλεια μοτό online;

Θέλεις ασφάλεια για μηχανάκι ή μοτοσυκλέτα γρήγορα και εύκολα; Έχουμε κάνει την online ασφάλιση πιο εύκολη από ποτέ! Τα βήματα είναι απλά:

 1. Μπαίνεις στο insurancemarket
 2. Συμπληρώνεις την πινακίδα & τα στοιχεία του ιδιοκτήτη
 3. Συγκρίνεις προσφορές & επιλέγεις ποια σου ταιριάζει
 4. Εξοφλείς & λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου!

Τι χρειάζεσαι για την οδήγηση μηχανής 125cc με δίπλωμα αυτοκινήτου;

Αν δεν έχεις δίπλωμα μηχανής, αλλά μόνο δίπλωμα αυτοκινήτου, τότε αξίζει να ελέγξεις εάν μπορείς να οδηγήσεις μία μηχανή 125cc αποκλειστικά με το δίπλωμα Β κατηγορίας. Συγκεκριμένα, για την οδήγηση μηχανής με δίπλωμα αυτοκινήτου θα πρέπει να πληροίς τα παρακάτω κριτήρια:

 • Να κατέχεις άδεια οδήγησης αυτοκινήτου (Β) εδώ και τουλάχιστον έξι έτη.
 • Να είσαι τουλάχιστον 27 ετών.
 • Να έχεις παρακολουθήσει πέντε πρακτικά μαθήματα για εκπαίδευση οδήγησης μηχανής.

Για το σκούτερ ή το παπί με 125 κυβικά οι λύσεις ασφάλισης είναι πολλές. Ελπίζουμε να κάναμε την επιλογή σου ευκολότερη και να μην σου πάρει πολύ χρόνο η διαδικασία της ασφάλισης. Άλλωστε, ξέρουμε πόσο θέλεις να κάνεις τις βόλτες σου με αυτή και όχι τη χαρτούρα!

Αν και… δεν έχεις ανάγκη πλέον κανένα έγγραφο! Το insurancemarket app -με όλα όσα χρειάζεσαι για την ασφάλειά σου- είναι πλέον διαθέσιμο. Κατέβασέ το σήμερα (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) για να έχεις πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου, εύκολα & απλά από το κινητό σου.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Έλα στο insurancemarket, σύγκρινε πακέτα για ασφάλεια μηχανής σε έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες & διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει, και στις καλύψεις και στην τιμή!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
ασφάλεια μηχανής

Ασφάλεια Μηχανής Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου