Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Μηχανή / Τρίμηνη ασφάλεια μηχανής: Γιατί να τη διαλέξεις;

Τρίμηνη ασφάλεια μηχανής: Γιατί να τη διαλέξεις;

τρίμηνη ασφάλεια μηχανής

Όταν τα οικονομικά μας ζορίζουν, όλοι ψάχνουμε τρόπους να μειώσουμε τα κόστη μας για προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό φάνηκε και στην αγορά των ασφαλειών, όπου ειδικά στα χρόνια της οικονομικής κρίσης αυξήθηκαν πολύ οι ασφάλειες μικρής διάρκειας (πχ τρίμηνη ασφάλεια μηχανής), η κατάθεση πινακίδων και δυστυχώς και ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων.

Έχει όμως νόημα να συνάψεις ασφάλεια μικρότερης διάρκειας για να εξοικονομήσεις χρήματα ή καταλήγεις τελικά να πληρώνεις περισσότερα; Πότε σε συμφέρει η 3μηνη ασφάλεια μηχανής;

Γιατί η τρίμηνη ασφάλεια μηχανής δεν σε συμφέρει;

Σκέφτεσαι ότι η τρίμηνη ασφάλεια μηχανής θα σου βγει πιο φθηνή και γι’ αυτό την επιλέγεις; Ξανασκέψου το!

Όσο μεγαλώνει η διάρκεια του συμβολαίου σου, τόσο μειώνεται το κόστος ασφαλίστρων ανά μήνα. Σαν αποτέλεσμα, τα ετήσια συμβόλαια βγαίνουν τελικά τα πιο οικονομικά.

Και τι γίνεται αν δεν μπορείς να πληρώσεις όλο το ποσό αμέσως;

Τώρα πια δεν χρειάζεται να το κάνεις, γιατί σου δίνουμε τη δυνατότητα να βάλεις έως 12 άτοκες δόσεις με την πιστωτική κάρτα σου. Έτσι, δεν πληρώνεις μόνο την ασφάλεια αυτοκινήτου με δόσεις, αλλά και την ασφάλεια για μηχανάκι ή μοτοσικλέτας.

Πότε να προτιμήσεις τρίμηνη ασφάλεια μηχανής;

Η 3μηνη ασφάλεια σε συμφέρει σε 2 περιπτώσεις.

– Αν σκοπεύεις να πουλήσεις τη μηχανή σου στο άμεσο διάστημα σε άλλον ιδιώτη. Από τη στιγμή που θα γίνει η μεταβίβαση μηχανής, η ασφάλεια είναι πλέον δικό του θέμα κι έτσι δεν έχει νόημα να έχεις ετήσιο συμβόλαιο. Βέβαια, αν το συμβόλαιό σου είναι ακόμα σε ισχύ, τότε ο νέος ιδιοκτήτης έχει 30 μέρες περιθώριο να ασφαλιστεί. Στο διάστημα αυτό, καλύπτεται ακόμα, μόνο για αστική ευθύνη.

– Κι αν σκοπεύεις να κάνεις άρση ακινησίας της μηχανής σου για λίγους μήνες (πχ το καλοκαίρι) και μετά θα καταθέσεις πινακίδες ξανά.

Στην πλατφόρμα μας, έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις τρίμηνη ασφάλεια μηχανής στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Μπες στο insurancemarket, σύγκρινε δωρεάν έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες & βρες εύκολα την ασφάλεια μηχανής που σου ταιριάζει!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
ασφάλεια μηχανής

Ασφάλεια Μηχανής Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου