ο συμμαχοσ σου στην

εξοικονομηση

Λίγα λόγια για εμάς & τις υπηρεσίες μας

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που επιλέγεις υπηρεσίες ασφάλειας, ενέργειας και τραπεζικών προϊόντων. Θέλουμε να είμαστε  ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση του κόστους σου. Θέλουμε να σου προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση και αγοραστική εμπειρία.

Και το έχουμε καταφέρει. Το insurancemarket.gr είναι από το 2011, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα – 1 στις 3 online ασφαλίσεις πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας μας. 

Με τη γνώση και την εμπειρία του πρώτου μας εγχειρήματος, προχωρήσαμε και σε άλλες 2 υπηρεσίες σύγκρισης υπηρεσιών, πάντα με τον ίδιο στόχο. Να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα!

H Money Market Ασφαλιστικών Πρακτόρων Μονοπρόσωπη A.E είναι αδειοδοτημένος διανομέας ασφαλιστικών προϊόντων που εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος.

3 υπηρεσίες Δωρεάν σύγκρισης

To insurancemarket.gr αναπτύχθηκε το 2011 από την Money Market Ασφαλιστικών Πρακτόρων Μονοπρόσωπη A.E, με όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση του κόστους σου για ασφαλιστικές υπηρεσίες, προσφέροντας σου ταυτόχρονα κορυφαία αγοραστική εμπειρία και εξυπηρέτηση. Συνεργαζόμαστε με 24+ ασφαλιστικές εταιρείες. 

Με το insurancemarket.gr/energy (πρώην energy-market.gr), σου προσφέρουμε έναν γρήγορο, εύκολο και αντικειμενικό τρόπο για να συγκρίνεις την αγορά παρόχων ενέργειας και να επιλέξεις εκείνον που ταιριάζει στις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής σου. Συνεργαζόμαστε με 14 παρόχους ρεύματος και φυσικού αερίου. 

Το insurancemarket.gr/money αναπτύχθηκε το 2019 με στόχο να γίνει ο online οικονομικός σου σύμβουλος. Η καινοτόμος online υπηρεσία μας σου επιτρέπει να συγκρίνεις όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα της αγοράς και να έχεις πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία & πλούσιο περιεχόμενο για την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου (πχ αγορά κατοικίας, αποταμίευσή, καταναλωτικά δάνεια, συνταξιοδοτικό πλάνο κλπ).

Σύμφωνα με το Limited Assurance Report κορυφαίας ελεγκτικής εταιρείας στις 30 Ιουνίου του 2023, το insurancemarket πιστοποιείται ως μία αντικειμενική και ανεξάρτητη ως προς τη λειτουργία της, εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Το insurancemarket είναι η πρώτη online υπηρεσία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα που πιστοποιεί, μέσω μίας μεγάλης ελεγκτικής εταιρείας, την αντικειμενικότητα και διαφάνεια των διαδικασιών και υπηρεσιών της.

Η έκθεση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει αλλά και να ενισχύσει την πολυετή αποστολή του insurancemarket ως μία αμιγώς αντικειμενική, ανεξάρτητη, διαφανής και υπέρ του καταναλωτή υπηρεσία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης,
καθώς οι παραπάνω αρχές αποτελούν τον πυλώνα όλων της των αποφάσεων και θεμελιακές αιτίες στην εδραίωσή της ως τη μεγαλύτερη online υπηρεσία σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Για να δεις όλη την έκθεση μπορείς να μας στείλεις email στο press@insurancemarket.gr

Όλες οι υπηρεσίες μας στους κλάδους της ασφάλισης, της ενέργειας και του χρήματος σου παρέχονται εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Ειδικότερα, τα παρεχόμενα εργαλεία τιμολόγησης, σύγκρισης και ιεράρχησης βάσει φίλτρων, στοχεύουν αποκλειστικά στην κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξή σου ώστε να μπορείς να αποφασίσεις & να επιλέξεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σου στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές που παρέχουμε στα διαθέσιμα προϊόντα προκύπτουν από τις συμφωνίες που έχουμε εξασφαλίσει με τους Συνεργάτες / Παρόχους λόγω του μεγάλου όγκου συναλλαγών που διαχειριζόμαστε.

Ο όγκος αυτός μας επιτρέπει να μην έχουμε καμία μεταφορά κόστους στον τελικό καταναλωτή και επιπλέον καθιστά χαμηλότερο, για τις εταιρείες, το δικό μας κόστος από το κόστος που θα είχαν αν το παρείχαν οι ίδιες απευθείας.

Ταυτόχρονα, λόγω της τεχνογνωσίας και εμπειρίας μας, είμαστε σε θέση να συνδυάζουμε προϊόντα & καλύψεις διαφορετικών ασφαλιστικών εταιρειών (συγκεκριμένα τις καλύψεις οδικής & νομικής βοήθειας, θραύσης κρυστάλλων και προσωπικού ατυχήματος οδηγού), ώστε να λαμβάνεις την βέλτιστη κάλυψη στην χαμηλότερη τιμή.

Η αμοιβή μας προκύπτει, ανάλογα με τη φύση της παρεχόμενης υπηρεσίας, από τις επιμέρους συμφωνίες με τους συνεργαζόμενους οργανισμούς και περιλαμβάνει τα κόστη που έχουμε αναλάβει για λογαριασμό τους (π.χ. κόστη εξυπηρέτησης πελατών, ενημερώσεων και προωθητικών ενεργειών, κόστη διεκπεραίωσης συναλλαγών κλπ.).

Οι 3 βασικοί τρόποι αμοιβής μας περιλαμβάνουν:

1. Εφάπαξ αμοιβή ανά συναλλαγή πελάτη

Με ορισμένους παρόχους ενέργειας έχουμε συμφωνήσει σταθερή εφάπαξ αμοιβή για κάθε αλλαγή παρόχου που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα μας.

2. Αμοιβή με προμήθεια

Μέσω των συμφωνημένων προμηθειών, λαμβάνουμε ένα ποσοστό επί του ασφαλίστρου που επιλέγεις να καταβάλλεις ή επί της κατανάλωσης του ηλεκτρικού σου ρεύματος ή του στεγαστικού δανείου που έλαβες με τις υπηρεσίες τραπεζικής διαμεσολάβησης μέσω της Money Market ΑΕ.

Η αμοιβή μας στα προϊόντα ασφάλισης προκύπτει αποκλειστικά από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις βάσει προμήθειας που περιλαμβάνεται στο ασφάλιστρο, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση στο τελικό κόστος.

3. Αμοιβή click through

Σε εταιρίες που συνεργάζονται με affiliate προγράμματα ενδέχεται να λαμβάνουμε αμοιβή εφόσον η πώληση πραγματοποιηθεί μέσω του δικού μας affiliate link ή (κατά περίπτωση) εφόσον ο χρήστης μεταβεί στο συνεργαζόμενο site μέσω δικού μας συνδέσμου.

Δημιουργήσαμε τη νέα πλατφόρμα ανώνυμων και εμπιστευτικών αναφορών, όπου όλοι οι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αναφορές για παραβιάσεις στον χώρο εργασίας.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε ό,τι σε απασχολεί.

safework@insurancemarket.gr

Πολιτική Αναφορών

10 χρόνια insurancemarket.gr

μάθε πώς αλλάξαμε τον τρόπο ασφάλισης

10 years

10 χρόνια insurancemarket.gr

μάθε πως αλλάξαμε τον τρόπο ασφάλισης

Achmea_logo

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 έχουμε συνάψει στρατηγική συνεργασία με την Achmea Group. O όμιλος Achmea αποτελεί κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό οργανισμό, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 200 έτη. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνεταιριστικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς στον κόσμο και ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη.

Η Achmea κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Ολλανδίας καθώς και στις αγορές των θυγατρικών της εταιρειών. Μεταξύ αυτών των αγορών περιλαμβάνεται και η Ελλάδα όπου η Achmea δραστηριοποιείται μέσω του θυγατρικού της ομίλου εταιρειών INTERAMERICAN.

Τα κεντρικά γραφεία της Achmea βρίσκονται στο Zeist στην Ολλανδία.