πινακίδα widget

Interlife Ασφαλιστική

Βρες ασφάλεια αυτοκινήτου & οδική βοήθεια οικονομικά!

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Η INTERLIFE δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με ένα ευρύ Δίκτυο Πωλήσεων. 
Ασφαλιστικές εταιρείες - αυτοκίνητο, μηχανή

Η αρχή της ήταν και είναι “Πάνω απ΄όλα ο άνθρωπος”. Η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται πάνω στην αναλυτική μελέτη κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, που επιφέρει την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της. Τα συμβόλαιά της προσφέρουν την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών με το χαμηλότερο συγκριτικά κόστος.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα, να δεις κριτικές και να πάρεις προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου Interlife, αλλά και για οδική βοήθεια; Έχουμε ό,τι χρειάζεσαι. 

Τι κριτικές έχει η Interlife Ασφαλιστική;

4.4/5 (9925)
4.4/5

Όλες οι αξιολογήσεις πελατών έχουν νόημα και αξία για εμάς. Γι’ αυτό άλλωστε παροτρύνουμε όλους μας τους πελάτες να αφήνουν κριτικές / γνώμες, ακόμα και παράπονα για τις υπηρεσίες μας και για την εκάστοτε ασφαλιστική που κλείνουν συμβόλαιο.

Άλλωστε, πρέπει να ξέρεις τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι πελάτες σου, για να αναπτύξεις καλύτερες υπηρεσίες!  

Όσο για την Interlife, έχει βαθμολογία 4.4/5 από 9925 αξιολογήσεις. Φυσικά, η εμπειρία εξυπηρέτησης διαφέρει από οδηγό σε οδηγό, οπότε είναι λογικό τα σχόλια ή και παράπονα να διαφέρουν μεταξύ τους.

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
Read More
Αργούν να αποζημιώσουν
ΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΔΑΜΙΑΝΟΣ
Read More
Πάρα πάρα πολύ ικανοποιημένος.
ΠΑΥΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ
Read More
Θα ήταν καλό να υπήρχαν και προνόμια για τακτικούς πελάτες και ανέργους.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Read More
Μεγαλη καθυστετηση στην πληρωμη.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Read More
Παρόλο που είχα θετική δήλωση, μου κάναν συνέχεια παζάρια, και στο τέλος μου κόψανε και άλλα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει...

Ασφάλεια αυτοκινήτου Interlife: Τι επιλογές έχεις;

Βασική ασφάλεια

η υποχρεωτική από το Νόμο κάλυψη που πρέπει να έχεις

Ασφάλεια πυρός κλοπής

σε καλύπτει στην τρέχουσα αξία του οχήματός σου

Μικτή ασφάλεια

είναι η πιο πλήρης ασφάλεια που μπορείς να έχεις

Συχνές Ερωτήσεις

Ανάλογα με τις ανάγκες σου, στην Interlife μπορείς να βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου βασική, πυρός κλοπής ή μικτή. Τυπικά, σε ένα πακέτο βασικής ασφάλισης μπορείς να βρεις: 

 • Αστική Ευθύνη
 • Φροντίδα ατυχήματος
 • Επείγουσα Μεταφορά (και συνοδεία τραυματιών σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών)
 • Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
 • Προστασία Bonus Malus (Β/Μ)
 • Ενοικίαση/Αντικατάσταση αυτοκινήτου 

Καλύψεις όπως η ενοικίαση / αντικατάσταση αυτοκινήτου είναι σπάνιο να βρεθούν σε πακέτα βασικής ασφάλειας. Όμως, στο insurancemarket.gr μπορείς να συγκρίνεις ασφαλιστικές μέσα σε 1’ και να βρεις τις καλύψεις που σου ταιριάζουν, σε τιμή που αντέχει το πορτοφόλι σου! 

Η Interlife Ασφαλιστική δεν έχει δικό της στόλο οχημάτων για οδική βοήθεια, όμως συνεργάζεται με τη Europ Assistance για να σου την παράσχει.

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να προσθέσεις οδική βοήθεια από την Interamerican με 2,08 ευρώ το μήνα! 

Η Interlife δεν παρέχει λύσεις μόνο για το αυτοκίνητό σου. Έχει προγράμματα ασφάλειας για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ενδεικτικά, σαν ιδιώτης μπορείς να βρεις:

Στο insurancemarket.gr μπορείς να συγκρίνεις προγράμματα για το αυτοκίνητο και την κατοικία, χωρίς να σηκωθείς καν από τον καναπέ σου! 

Προς το παρόν, δεν μπορείς να κλείσεις online ασφάλεια μέσω του ιστοτόπου της Interlife. Μπορείς μόνο να πληρώσεις τα ασφάλιστρά σου ηλεκτρονικά, με πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη κάρτα μέσω του INTERLIFE ePay. 

Αν θέλεις online ασφάλιση με την Interlife, έλα σε μας!

Online ασφάλιση στο insurancemarket.gr 

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου Interlife ή ασφάλεια σπιτιού Interlife και να συγκρίνεις με άλλες εταιρείες, μέσα σε 1’. Τα βήματα είναι απλά: 

 • Συμπληρώνεις την πινακίδα σου (ή τα στοιχεία της κατοικίας, αναλόγως)
 • Συγκρίνεις προσφορές ασφάλισης δωρεάν
 • Κλείνεις και λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου 

Μπες κι εσύ στο insurancemarket.gr, σύγκρινε δωρεάν την Interlife με άλλες ασφαλιστικές και επίλεξε ασφάλεια σπιτιού ή ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια και όλες τις καλύψεις που σου ταιριάζουν! 

Κάθε χρόνο, οι ασφαλιστικές φροντίζουν να δημοσιεύουν τις εκθέσεις φερεγγυότητάς τους, από τις οποίες προκύπτει το κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους ανάγκες, άρα πόσο “αξιόπιστες” θεωρούνται.

Ο δείκτης φερεγγυότητας μιας ασφαλιστικής πρέπει πάντα να ξεπερνά το 100%. Στην περίπτωση της Interlife, ο δείκτης αυτός ήταν στο 180% για το έτος 2022.

Στο insurancemarket.gr συγκρίνεις σε 1':

Interlife τηλέφωνο επικοινωνίας - εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις κλείσει ασφάλεια αυτοκινήτου / μηχανής Interlife μαζί μας, μπορείς να μας βρεις:

contact us icon

Στο τηλέφωνο

210 324 5000
καθημερινά 24/7

Με επίσκεψη

στο κατάστημά μας (Φιλελλήνων 7, Τ.Κ. 10557, Σύνταγμα)

Οι insurance experts μας θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν!  Κι αν έχεις το συμβόλαιό σου απευθείας με την Interlife, μπορείς να επικοινωνήσεις ως εξής:

Τηλέφωνο Αθήνας: 2109334994
Τηλέφωνο Θεσσαλονίκης:
 2310499000
Email:
info@interlife.gr

Πώς θα πάρεις προσφορές για ασφάλεια Interlife;

Θέλεις ασφάλεια αυτοκινήτου Interlife, βασική, πυρός κλοπής ή μικτή;

Έλα πρώτα στο insurancemarket.gr για να συγκρίνεις την αγορά και να αποφασίσεις ποια λύση ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου.

Τα βήματα είναι απλά:

 • Συμπληρώνεις την πινακίδα σου (& στοιχεία ιδιοκτήτη)
 • Συγκρίνεις προσφορές ασφάλισης (από την Interlife και άλλες εταιρείες)
 • Κλείνεις συμβόλαιο και το λαμβάνεις στο email σου

Όλη η διαδικασία γίνεται online από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, χωρίς καν να σηκωθείς από τον καναπέ σου!

100% έγκυρες αξιολογήσεις από πελάτες μας!

Δες εδώ πώς χιλιάδες πελάτες αξιολογούν την εταιρία Interlife

4,6/5

Εξυπηρετηση Πελατων

Μ/Ο ικανοποίησης από την εξυπηρέτηση πελατών της ασφαλιστικής εταιρίας

4,4/5

Σχεση τιμης / καλυψεων

Μ/Ο ικανοποίησης των πελατών σε σχέση τιµής – καλύψεων του συμβολαίου

4,3/5

Διαχειριση Ζημιας

Μ/Ο ικανοποίησης στη διαχείριση και αποζημίωση της ζημιάς

Τι λένε οι Πελάτες
14-12-2023

άψογη εξυπηρέτηση, πλέον όλα μου τα συμβόλαια τα κάνω σε εσάς!

ΣΑΒΒΑΣ

10-11-2023

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΣΥΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

02-11-2023

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι οικογενειακώς

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

29-10-2023

Συνήθως δεν σχολιάζω τις αποφάσεις επαγγελματιών, αλλά αφού το ατύχημα οφειλόταν σε μηχανική βλάβη και εγώ παρέμεινα εις το όχημα προσπαθώντας να το σταματήσω και στην πορεία χτύπησα στην κνήμη, νομίζω ότι δεν μπορεί να θεωρηθώ υπεύθυνος για το ατύχημα. Επιπροσθέτως, αναγκάζομαι να διαπραγματεύομαι με τους μηχανικούς του συνεργείου για την επισκευή, το οποίο δεν είναι η πλέον ευχάριστη εμπειρία. Θα κάνω μια παρατήρηση ακόμα. Όταν ο αντιπρόσωπος της ασφάλειας ρωτάει κάποιον αν θεωρεί τον εαυτό του υπεύθηνο, να το κάνει ιδιαιτέρως και όχι μπροστά σε άλλους που προσπαθούν να βγάλουν κάτι εις βάρος του.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

17-10-2023

Θα μπορούσατε ίσως να έχετε και υπηρεσίες εκτός ασφάλειας, όπως δυνατότητα για έκπτωση σε συνεργασία με εταιρείες για αλλαγή ελαστικών ή αγορά αλυσίδων το χειμώνα ή ακόμη και βασικό σέρβις αυτοκινήτου, τα οποία επίσης συμβάλλουν στην ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου και του οδηγού.

ΙΩΑΝΝΗΣ

12-10-2023

ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

21-07-2023

Έμεινα μια φορά … και η εξυπηρέτηση είναι άψογη .Ευχαριστώ !

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

17-07-2023

Στα θετικά είναι ο ελάχιστος χρόνος αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

08-07-2023

Οχι απλως καλοι...ΑΨΟΓΟΙ!!!!

ΑΝΝΑ

21-06-2023

Έχετε ανεβάσει τίς τιμές και θά κοιτάξω κι άλλα ασφαλιστικά σαιντ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Όλοι μας οι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μας, αλλά και την ασφαλιστική εταιρεία που έχουν επιλέξει.

Τα παραπάνω στατιστικά αποτελέσματα προέρχονται από συνολικά 9925 αξιολογήσεις που έχουμε λάβει από πελάτες της Interlife. 

Για να σε βοηθήσουμε περισσότερο, θα σου δείξουμε μόνο τις αυθεντικές απαντήσεις που περιέχουν σχόλια, που αντιστοιχούν είτε σε θετικές, είτε σε αρνητικές κριτικές πελατών μας (εκτός από απαντήσεις που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο). Επισημαίνεται ότι το αριθμητικό score κάθε μίας αξιολόγησης, ανεξαρτήτως περιεχόμενου συνοδευτικών σχολίων, δηλαδή ακόμη κι αν αυτό κριθεί ότι δεν δύναται να δημοσιευθεί (σχόλια που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο), συμπεριλαμβάνεται πάντοτε στην συνολική κατάταξη (aggregated score) της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας.

Στον ιστότοπό μας θα βρεις μόνο αυθεντικές κριτικές πελατών μας. Δεν επιστρατεύουμε καταναλωτές μέσω κοινωνικών δικτύων ή άλλων μέσων (review brokers) με σκοπό την δημοσίευση ψευδών αξιολογήσεων. Επίσης, οι αξιολογήσεις των πελατών μας δεν είναι χορηγούμενες και δεν συνδέονται με επιβραβεύσεις, πόντους ή εκπτώσεις για την αγορά προϊόντων μας, καθώς δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τον καταναλωτή στην αξιολόγησή του. Οι παραπάνω τακτικές απαγορεύονται από την επιχείρησή μας.