Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την εταιρία

ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την εταιρία

Ιστορικό
Η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ιδρύθηκε το 2001 με κύριο στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές της ΕΛΠΑ οικονομικά πακέτα ασφάλισης.

Πολύ σύντομα απευθύνθηκε στο πλατύ κοινό, μέσω αξιόλογων συνεργατών που την εμπιστεύθηκαν και συνέδεσαν την επαγγελματική τους πορεία μαζί της. Στη διάρκεια των 17 ετών λειτουργίας της, καθιερώθηκε στην Ασφαλιστική Αγορά και απέδειξε τη φερεγγυότητά της αφού με στρατηγικές κινήσεις προσέφερε οικονομικά και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της φροντίζοντας παράλληλα να τους προστατεύει από τις δυσάρεστες εξελίξεις της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Σήμερα, η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ συνεργάζεται με ένα πολύ εκτεταμένο Δίκτυο Πωλήσεων, σε όλη την Ελλάδα και εξακολουθεί να προσφέρει τα καλύτερα πακέτα της Αγοράς, οι συνεργάτες της δε απολαμβάνουν προσωπική εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές.

Από τον Μάρτιο του 2018, η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ εμπλουτίζει τις παροχές της εγκαινιάζοντας την αποκλειστική της συνεργασία με την εταιρεία GMI. Η GMI είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Μάλτας με ιστορία που ξεκινά από το 1947 και μερίδιο αγοράς άνω του 40%. Η εταιρεία με τη σημερινή της ονομασία ιδρύθηκε το 1999 μετά τη συνένωση δύο κορυφαίων παρόχων ασφαλιστικών