πινακίδα widget

Interasco Ασφαλιστική

Ασφάλεια αυτοκινήτου & οδική βοήθεια

Η ιστορία της Interasco ΑΕΓΑ ξεκίνησε το 1891 στη Θεσσαλονίκη, όπου ιδρύθηκε η προκάτοχός της. Η ασφαλιστική δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική βιομηχανία περισσότερα από 125 χρόνια. Τον Αύγουστο του 2006 ιδρύεται η Interasco A.E.Γ.Α. ως θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services.
Ασφαλιστικές εταιρείες - αυτοκίνητο, μηχανή

Η Interasco με τη στήριξη του Ομίλου της Harel,  το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της καθώς και με το πανελλαδικό δίκτυο των πλέον 1200 συνεργατών της, εξασφαλίζει την άριστη εμπειρία και τεχνογνωσία που απαιτείται, προκειμένου να καλύπτει πλήρως και αποτελεσματικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Interasco Ασφαλιστική και να δεις πώς θα κλείσεις εύκολα και γρήγορα ασφάλεια αυτοκινήτου και οδική βοήθεια; Έχουμε ό,τι χρειάζεσαι.

Τι κριτικές / σχόλια έχει η Interasco Ασφαλιστική;

4.4/5 (2105)
4.4/5

Στο insurancemarket.gr, μας ενδιαφέρει να ακούσουμε όλα τα σχόλια, τα προβλήματα και τα παράπονα των πελατών μας. Γι’ αυτό και ζητάμε από όλους να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μας και την ασφαλιστική που επέλεξαν.

Όσο για την Interasco Ασφαλιστική, μέχρι στιγμής έχει 4.4/5 από 2105 αξιολογήσεις. Οι πυλώνες πάνω στους οποίους γίνεται η κριτική είναι:

  • Εξυπηρέτηση
  • Διαδικασία αποζημίωσης
  • Σχέση τιμής καλύψεων
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Read More
Δυστυχώς όταν με κτυπησαν, η ασφαλιστική μου εταιρεία αδιαφόρησε να αποκαταστησει την ζημιά που μου προκάλεσε αυτοκίνητο όταν μου κρυπησε τον αριστερο καθρεφτη προσπαθόντας να με προσπεράσει στην Κωνσταντινουπόλεως, δεχόμενοι ψευδή μαρτυρία του ότι τον κτυπησα εγώ. Πολύ κακή εμπειρία. Ειχα αποφασισει να διακόψω αλλά παρέμεινα.
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Read More
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ-ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ-ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Read More
Η ανταπόκριση της εταιρίας σας σε ότι κι εάν ζήτησα ήταν άμμεση και η εξυπηρέτηση άψογη κα ταχεία.Σας ευχαριστώ πολύ.Σε ότι αφορά το ύψος των ασφαλίστρων, αν και το βρίσκω απόλυτα λογικό, εν τούτοις λόγω της κρίσεως και του συνεχώς μειουμένου ύψους της συντάξεως μου, θα παρακαλούσα να αναπροσαρμοσθούν σε ικανοποιητικά χαμηλώτερο ύψος.
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
Read More
Είσαστε όπως πρέπει. ... επαγγελματεις 100%

Ασφάλεια αυτοκινήτου Interasco: Τι επιλογές έχεις;

Βασική ασφάλεια

η υποχρεωτική από το Νόμο κάλυψη που πρέπει να έχεις

Ασφάλεια πυρός κλοπής

σε καλύπτει στην τρέχουσα αξία του οχήματός σου

Μικτή ασφάλεια

είναι η πιο πλήρης ασφάλεια που μπορείς να έχεις

Συχνές Ερωτήσεις

Η Interasco Ασφαλιστική παρέχει τρία διαφορετικά προγράμματα για ασφάλεια αυτοκινήτου, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Το πιο απλό (και πιο οικονομικό) είναι αυτό της βασικής ασφάλειας. Μπορεί να περιλαμβάνει:

Μπορείς να προσθέσεις και κάποιες πολύ χρήσιμες έξτρα καλύψεις, όπως οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία.

Η Interasco παρέχει προαιρετικά και την κάλυψη αερόσακων από ατύχημα, κάτι που ελάχιστες ασφαλιστικές προσφέρουν. Το ίδιο ισχύει και για την προστασία από λανθασμένο ή νοθευμένο καύσιμο.

Όχι. Όπως οι περισσότερες ασφαλιστικές, η Interasco δεν έχει δικό της στόλο οχημάτων και παρέχει την οδική της βοήθεια μέσω της συνεργασίας με την INTERPARTNER και τη MAPFRE.

Θέλεις ασφάλεια αυτοκινήτου Interasco με οικονομική οδική βοήθεια; Στην πλατφόρμα μας μπορείς να κλείσεις συμβόλαιο με ασφαλιστική της επιλογής σου και να προσθέσεις την οδική της Interamerican, με μόλις 2,08 ευρώ το μήνα!

Η αξιοπιστία μιας ασφαλιστικής κρίνεται κατά βάση από τον δείκτη φερεγγυότητας, ο οποίος ενημερώνεται κάθε χρόνο. Ο δείκτης αυτός υποδεικνύει αν η εταιρεία μπορεί να απορροφήσει σημαντικές και απρόβλεπτες ζημιές, δίνοντας παράλληλα σιγουριά στους ασφαλισμένους της ότι θα είναι σε θέση να καλύψει τις υποχρεώσεις της.

Το αν η Interasco είναι καλή και αν συμφέρει να ασφαλιστείς σε αυτή, αφήνουμε να το κρίνουν οι ίδιοι οι πελάτες της. Όσο για τον δείκτη φερεγγυότητας, βρίσκεται στο 133% με ημερομηνία αναφοράς την 31/12/21. Κι εφόσον είναι πάνω από το 100%, η εταιρεία θεωρείται αξιόπιστη.

Η Interasco έχει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, από όπου μπορείς να ασφαλιστείς. Επίσης προσφέρει διαφορετικούς τρόπους πληρωμής  ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Ασφαλίσου απευθείας στην Interasco

Δυστυχώς δεν μπορείς να κλείσεις ασφάλεια αυτοκινήτου Interasco online απευθείας από την ιστοσελίδα της. Μπορείς όμως να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με την εταιρεία, για να μάθεις πώς θα ασφαλιστείς.

Ασφαλίσου μέσω insurancemarket.gr

Θέλεις να κλείσεις με την Interasco ασφαλιστική online, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα; Στην πλατφόρμα μας κάνεις σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών με ένα κλικ, βρίσκεις το πακέτο με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν και σε 5’ έχεις το συμβόλαιο στο email σου!

Οπότε, μπες κι εσύ στο insurancemarket.gr, σύγκρινε δωρεάν από το κινητό ή τον υπολογιστή σου και επίλεξε ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια από την Interasco ή άλλη ασφαλιστική, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Στο insurancemarket.gr συγκρίνεις σε 1':

Interasco: Τηλέφωνο επικοινωνίας & εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις κλείσει ασφάλεια αυτοκινήτου / μηχανής Interasco μαζί μας, μπορείς να μας βρεις:

contact us icon

Στο τηλέφωνο

210 324 5000
καθημερινά 24/7

Με επίσκεψη

στο κατάστημά μας (Φιλελλήνων 7, Τ.Κ. 10557, Σύνταγμα)

Μήπως το συμβόλαιό σου είναι απευθείας με την Interasco; Μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 210 6793100 και μέσω email στο info@interasco.gr.

Πώς θα πάρεις προσφορές για ασφάλεια Interasco;

Θέλεις ασφάλεια αυτοκινήτου Interasco, βασική, πυρός κλοπής ή μικτή;

Έλα πρώτα στο insurancemarket.gr για να συγκρίνεις την αγορά και να αποφασίσεις ποια λύση ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου.

Τα βήματα είναι απλά:

  • Συμπληρώνεις την πινακίδα σου (& στοιχεία ιδιοκτήτη)
  • Συγκρίνεις προσφορές ασφάλισης (από την Interasco και άλλες εταιρείες)
  • Κλείνεις συμβόλαιο και το λαμβάνεις στο email σου

Όλη η διαδικασία γίνεται online από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, χωρίς καν να σηκωθείς από τον καναπέ σου!

100% έγκυρες αξιολογήσεις από πελάτες μας!

Δες εδώ πώς χιλιάδες πελάτες αξιολογούν την εταιρία Interasco

4,6/5

Εξυπηρετηση Πελατων

Μ/Ο ικανοποίησης από την εξυπηρέτηση πελατών της ασφαλιστικής εταιρίας

4,3/5

Σχεση τιμης / καλυψεων

Μ/Ο ικανοποίησης των πελατών σε σχέση τιµής – καλύψεων του συμβολαίου

4,3/5

Διαχειριση Ζημιας

Μ/Ο ικανοποίησης στη διαχείριση και αποζημίωση της ζημιάς

Τι λένε οι Πελάτες
18-09-2023

Δεν έχει υπάρξει ζημιά για να κάνω χρήση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

05-04-2023

Μεγαλυτερες εκπτωσεις σε παλιους πελατες που δεν εμπλεκονται σε ατυχηματα...Επιτελους εκπτωση σε επαγγελματιες οδηγούς !! (ξεχωριστή ειδικη εκπτωση)

ΜΙΧΑΗΛ

15-03-2023

Να συνεχίσετε και να παραμείνετε όπως είστε

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

16-02-2023

Να ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ Κ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ

15-12-2022

Μια άψογη εξυπηρέτηση από την κυρία XXXXX. Ευγενική και άκρως υπομονετική με τις απαιτήσεις μου!!! Σας ευχαριστώ!!

ΧΡΗΣΤΟΣ

24-08-2022

Είστε φιλικοί και αποτελεσματικοί!Δεν σας αλλάζω!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

15-07-2022

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

25-11-2021

Η σχέση τιμής / καλύψεων είναι ανάλογη των άλλων εταιρειών στην αγορά.

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

18-11-2021

Άψογα

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

08-02-2021

Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο οικονομική, συγκριτικά πάντα με άλλες ασφαλιστικές.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Όλοι μας οι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μας, αλλά και την ασφαλιστική εταιρεία που έχουν επιλέξει.

Τα παραπάνω στατιστικά αποτελέσματα προέρχονται από συνολικά 2105 αξιολογήσεις που έχουμε λάβει από πελάτες της Interasco. 

Για να σε βοηθήσουμε περισσότερο, θα σου δείξουμε μόνο τις αυθεντικές απαντήσεις που περιέχουν σχόλια, που αντιστοιχούν είτε σε θετικές, είτε σε αρνητικές κριτικές πελατών μας (εκτός από απαντήσεις που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο). Επισημαίνεται ότι το αριθμητικό score κάθε μίας αξιολόγησης, ανεξαρτήτως περιεχόμενου συνοδευτικών σχολίων, δηλαδή ακόμη κι αν αυτό κριθεί ότι δεν δύναται να δημοσιευθεί (σχόλια που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο), συμπεριλαμβάνεται πάντοτε στην συνολική κατάταξη (aggregated score) της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας.

Στον ιστότοπό μας θα βρεις μόνο αυθεντικές κριτικές πελατών μας. Δεν επιστρατεύουμε καταναλωτές μέσω κοινωνικών δικτύων ή άλλων μέσων (review brokers) με σκοπό την δημοσίευση ψευδών αξιολογήσεων. Επίσης, οι αξιολογήσεις των πελατών μας δεν είναι χορηγούμενες και δεν συνδέονται με επιβραβεύσεις, πόντους ή εκπτώσεις για την αγορά προϊόντων μας, καθώς δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τον καταναλωτή στην αξιολόγησή του. Οι παραπάνω τακτικές απαγορεύονται από την επιχείρησή μας.