πινακίδα widget

Interamerican Ασφάλεια Αυτοκινήτου, Μηχανής, Σπιτιού

Κλείσε ασφάλεια Interamerican

Η INTERAMERICAN αποτελεί μια εκ των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς στις ασφάλειες Ζωής και Υγείας, καθώς και στις Γενικές Ασφάλειες, ενώ στον τομέα Βοηθείας κατέχει ηγετική θέση. Οι προτάσεις και λύσεις που προσφέρει έχουν ως επίκεντρο τις ανάγκες των ασφαλισμένων, με στόχο να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους!
Ασφαλιστικές εταιρείες - αυτοκίνητο, μηχανή

Ιδρύθηκε το 1969 ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης από τους κ. Δ. Κοντομηνά και Α. Ταμπουρά. Το 1971 η Ιντεραμέρικαν έγινε ανώνυμη και το 1974 δημιουργήθηκε η INTERAMERICAN Γενικών ασφαλίσεων. Η είσοδος της εταιρείας στο χώρο τον Αμοιβαίων Κεφαλαίων έγινε το 1988 με την ίδρυση της INTERTRUST η οποία αποτέλεσε την πρώτη ιδιωτική και μη τραπεζική εταιρεία διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Από το 1996 με την ίδρυση της Ευρωκλινικής Αθηνών, η INTERAMERICAN παρέχει πλέον ολοκληρωμένες δευτεροβάθμιες υπηρεσίες Υγείας.

Το 2001 η INTERAMERICAN προσχώρησε στην ACHMEA (πρώην EUREKO). Η ACHMEA είναι ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός Όμιλος με έδρα την Ολλανδία και παρουσία σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας τα τελευταία χρόνια (Famous Brands 2005, 2007, 2008, 2011, 2012, 2013, 2014) και έχει διακριθεί ως κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό “World Finance”.

Τι κριτικές έχει η Interamerican;

4.5/5 (607)
4.4/5

Στο insurancemarket.gr ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τι μας λένε οι πελάτες μας για να γινόμαστε καλύτεροι. Γι’ αυτό και εμείς ζητάμε από όλους να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μας, αλλά και την ασφαλιστική που επέλεξαν.

Μέχρι σήμερα, η Ιντεραμέρικαν έχει συγκεντρώσει βαθμολογία 4.5/5 μέσα από 607 κριτικές!

Ασφάλεια αυτοκινήτου Interamerican: Τι επιλογές έχεις;

Βασική ασφάλεια

η υποχρεωτική από το Νόμο κάλυψη που πρέπει να έχεις

Ασφάλεια πυρός κλοπής

σε καλύπτει στην τρέχουσα αξία του οχήματός σου

Μικτή ασφάλεια

είναι η πιο πλήρης ασφάλεια που μπορείς να έχεις

Συχνές Ερωτήσεις

Yπάρχει μια ασφάλεια Interamerican για όλες τις ανάγκες σου, σαν ιδιώτης ή επιχειρηματίας. Ενδεικτικά, σαν ιδιώτης μπορείς να επωφεληθείς από ένα πρόγραμμα της Ιντεραμέρικαν για:

 • Ζωή και Υγεία
 • Αυτοκίνητο
 • Μηχανή
 • Κατοικία
 • Εισόδημα – σύνταξη
 • Αποταμίευση  – επένδυση

Ένα πολύ δημοφιλές επενδυτικό πρόγραμμα είναι τα αμοιβαία κεφάλαια της Interamerican. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία “μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών και προσδοκιών που μπορεί να έχετε, προσφέροντας σας τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε κάθε ευκαιρία κέρδους που παρουσιάζεται στις αγορές χρήματος, ομολόγων και μετοχών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό”.

Οι τιμές αμοιβαίων κεφαλαίων της Ιντεραμέρικαν βρίσκονται αναρτημένες στον ιστότοπό της.

Η Interamerican έχει ιδιόκτητο στόλο με περισσότερα από 200 οχήματα για οδική βοήθεια. Ο στόλος αυτός μπορεί να εξυπηρετήσει ασφαλισμένους της Ιντεραμέρικαν και της Anytime και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει χιλιάδες!

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στον ιστότοπό της, θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να έχεις οδική βοήθεια Interamerican από 32€ / εξάμηνο. 

Εφόσον επιλέξεις ασφάλεια με οδική της Ιντεραμέρικαν, όταν βρεθείς σε ανάγκη, αρκεί ένα τηλέφωνο στο 1158 και οι άνθρωποί της θα σε εξυπηρετήσουν.

Στο insurancemarket.gr, προσφέρουμε την οδική βοήθεια της Interamerican, με μόλις:

 • 2,08€ / μήνα
 • 25€ / χρόνο 

Δηλαδή, μπορείς να κλείσεις ασφαλιστήριο συμβόλαιο με οποιαδήποτε ασφαλιστική προτιμάς και να προσθέσεις την οδική της Interamerican, για να επωφεληθείς από τις ειδικές χαμηλές τιμές που παρέχουμε.

Ακόμη, στο insurancemarket.gr, μπορείς να προσθέσεις και κάποιες άλλες πολύ σημαντικές καλύψεις, με ελάχιστο κόστος:

 • Θραύση κρυστάλλων από 1,5€ / μήνα
 • Νομική προστασία από 2,5€ / εξάμηνο
 • Προσωπικό ατύχημα οδηγού από 1,5€ / εξάμηνο

Και τέλος, σε συνεργασία με την ARAG SE, παρέχουμε εξωδικαστικό συμβιβασμό & νομικές συμβουλές σε όλους τους πελάτες μας!

Αν έχεις συμβόλαιο για ασφάλεια Ιντεραμέρικαν μέσω του insurancemarket.gr, έχεις εξυπηρέτηση όπου και όποτε τη χρειαστείς! Συγκεκριμένα μπορείς:

 • Να μας τηλεφωνήσεις στο 210 324 5000 καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο
 • Να μας στείλεις email στο info@insurancemarket.gr
 • Να επισκεφθείς το κατάστημά μας (Φιλελλήνων 7, Τ.Κ. 10557, Σύνταγμα, Δευτέρα – Παρασκευή: 9πμ – 5μμ)

Αν έχεις κλείσει συμβόλαιο απευθείας από την Interamerican, μπορείς να καλέσεις για εξυπηρέτηση στο τηλέφωνο 210 946 2000 ή να στείλεις email στο custserv@interamerican.gr.

Η πανδημία άλλαξε τις συνήθειές μας, ακόμα και στον τρόπο που αγοράζουμε υπηρεσίες και κάνουμε πληρωμές. Αν θέλεις ασφάλεια αυτοκινήτου ή ασφάλεια μηχανής Interamerican, έχεις δύο βασικές επιλογές:

#1 Συμβόλαιο μέσω insurancemarket.gr

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να συγκρίνεις την ασφαλιστική αγορά με ένα κλικ, από το κινητό ή τον υπολογιστή σου. Τα βήματα είναι απλά:

 • Συμπληρώνεις την πινακίδα σου (& στοιχεία ιδιοκτήτη)
 • Συγκρίνεις προσφορές ασφάλισης (από την Interamerican και άλλες εταιρείες)
 • Κλείνεις συμβόλαιο και το λαμβάνεις στο email σου

Πλέον, αν έχεις πιστωτική κάρτα, μπορείς να πληρώσεις τα ασφάλιστρά σου σε έως 12 άτοκες δόσεις!

#2 Συμβόλαιο μέσω Interamerican

Στον ιστότοπο της Interamerican μπορείς να βρεις τρόπους πληρωμής για την ασφάλεια αυτοκινήτου και ασφάλεια μηχανής. Όμως για να ασφαλιστείς, θα χρειαστεί να απευθυνθείς:

 • στην εξυπηρέτηση πελατών της
 • ή στο δίκτυο καταστημάτων της

Είναι πιθανό να βρεις κοντινό σου κατάστημα, καθώς βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Η Interamerican, σεβόμενη τις ανάγκες της μετά covid εποχής, πλέον προσφέρει και όλους τους συνήθεις ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής ασφαλίστρων, δηλαδή:

 • Μέσω χρεωστικής, προπληρωμένης, πιστωτικής κάρτας
 • Μέσω web banking – phone banking
 • Μέσω Viva Wallet
 • Με το E- click payment στο site της εταιρείας

Η ασφάλεια αυτοκινήτου της Ιντεραμέρικαν χωρίζεται σε 4 προγράμματα:

 • Basic
 • Classic
 • Extra
 • Total

Το βασικό πακέτο, που είναι και το πιο οικονομικό, περιλαμβάνει:

Το Total έχει τις περισσότερες (περιλαμβάνει καλύψεις πυρός κλοπής και ίδιες ζημιές).

Η οδική βοήθεια της Interamerican δεν παρέχεται στο βασικό πακέτο, παρέχεται όμως μεταφορά από ατύχημα.

Θέλεις ασφάλεια οχήματος με οικονομική οδική βοήθεια; Μπες κι εσύ στο insurancemarket.gr, σύγκρινε την Interamerican και άλλες ασφαλιστικές και επίλεξε αυτή που σε συμφέρει. Μέσα σε 5’ μπορείς να έχεις το συμβόλαιο στο email σου!

Κάθε χρόνο, οι ασφαλιστικές φροντίζουν να δημοσιεύουν τις εκθέσεις φερεγγυότητάς τους, από τις οποίες προκύπτει το κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους ανάγκες, άρα πόσο “αξιόπιστες” θεωρούνται.

Ο δείκτης φερεγγυότητας μιας ασφαλιστικής πρέπει πάντα να ξεπερνά το 100%. Στην περίπτωση της Ιντεραμέρικαν, ο δείκτης αυτός ήταν στο 186% για το έτος 2022.

Στο insurancemarket.gr συγκρίνεις σε 1':

Ιντεραμέρικαν: Επιλογές επικοινωνίας / εξυπηρέτησης πελατών

Αν έχεις κλείσει ασφάλεια αυτοκινήτου / μηχανής Ιντεραμέρικαν μαζί μας, μπορείς να μας βρεις:

contact us icon

Στο τηλέφωνο

210 324 5000
καθημερινά 24/7

Με επίσκεψη

στο κατάστημά μας (Φιλελλήνων 7, Τ.Κ. 10557, Σύνταγμα)

Αν έχεις κλείσει συμβόλαιο απευθείας από την Interamerican, μπορείς να καλέσεις για εξυπηρέτηση στο τηλέφωνο 210 946 2000 ή να στείλεις email στο custserv@interamerican.gr.

Και για οδική βοήθεια, αρκεί ένα τηλέφωνο στο 1158 και οι άνθρωποι της Ιντεραμέρικαν θα σε εξυπηρετήσουν.

Πώς θα πάρεις προσφορές για ασφάλεια Ιντεραμέρικαν;

Θέλεις ασφάλεια αυτοκινήτου Interamerican, βασική, πυρός κλοπής ή μικτή;

Έλα πρώτα στο insurancemarket.gr για να συγκρίνεις την αγορά και να αποφασίσεις ποια λύση ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου.

Τα βήματα είναι απλά:

 • Συμπληρώνεις την πινακίδα σου (& στοιχεία ιδιοκτήτη)
 • Συγκρίνεις προσφορές ασφάλισης (από την Ιντεραμέρικαν και άλλες εταιρείες)
 • Κλείνεις συμβόλαιο και το λαμβάνεις στο email σου

Όλη η διαδικασία γίνεται online από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, χωρίς καν να σηκωθείς από τον καναπέ σου!

100% έγκυρες αξιολογήσεις από πελάτες μας!

Δες εδώ πώς χιλιάδες πελάτες αξιολογούν την εταιρία INTERAMERICAN

4,6/5

Εξυπηρετηση Πελατων

Μ/Ο ικανοποίησης από την εξυπηρέτηση πελατών της ασφαλιστικής εταιρίας

4,2/5

Σχεση τιμης / καλυψεων

Μ/Ο ικανοποίησης των πελατών σε σχέση τιµής – καλύψεων του συμβολαίου

4,4/5

Διαχειριση Ζημιας

Μ/Ο ικανοποίησης στη διαχείριση και αποζημίωση της ζημιάς

Τι λένε οι Πελάτες
17-02-2023

Ολα κάλα

Nick

25-11-2022

Τη χρειάστηκα πρόσφατα πραγματικά άριστη εξυπηρέτηση.

ΙΩΑΝΝΗΣ

23-05-2022

Μέχρι τώρα ήταν όλα πολύ καλά, ελπίζω να μην αλλάζετε

ΣΙΜΟΝΑ

03-04-2022

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια πελάτης θα περίμενα να έχω μια κάποια πιο ιδιαίτερη οικονομική μεταχείριση από τη στιγμή που έχω πάρα πολλά χρόνια να επιβάρυνω την εταιρία με κάποια ζημια

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

08-11-2021

Στην ασφάλειά μου την Interamerican, ενώ στο παρελθόν υπήρξε άψογη οδική βοήθεια για το δίκυκλό μου, τελευταία φορά που την χρειάστηκα δεν με κάλυψε πλήρως.Εξηγώντας, όντας σαββάτο και μη έχοντας συνεργείο ανοιχτό δικαιολογούσαν μια και μόνο μεταφορά βλάβης είτε σε συνεργείο είτε στην οικία μου. Στο παρελθόν δικαιολογούταν για την ίδια βλάβη μεταφορά την επόμενη εργάσιμη από την οικία στο συνεργείο. Κρίμας γιατί ως ασφάλεια δεν ήτανε η φτηνότερη επιλογή μου.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

23-05-2020

Δύσκολη επικοινωνία με τον υπεύθυνο διαχείρησης της ζημιάς. Πολλές τηλεφωνικές προσπάθειες απο μέρους μου. Νομίζω ότι θα έπρεπε να επικοινωνήσει αυτός και να ενημερώσει τον πελάτη σε όλες της φάσεις της διαδικασίας.Πνεύμα υπευθύνου #αυτό είναι κι αν σ΄αρέσει# .Η ζημιά εδω και περίπου 10 μήνες δεν έχει αποκατασταθεί και κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί !!!Ιδιωτική εταιρεία με νοοτροπία δημοσιουπαλληλική, θα έλεγα.

ΑΣΗΜΩ

20-10-2019

Υπερβολικά μεγάλο το κόστος για την κάλυψη κλοπής/πυρός. Είναι σχεδόν το 20% της τρέχουσας αξίας του δίκυκλου στην αγορά μεταχειρισμένων.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

07-01-2018

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ 40 ΕΥΡΩ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

12-10-2017

εχω ακουση για πιο φτηνα ασφαλειστρα

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

22-08-2017

Πολυ ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες και για τα δυο αυτοκινητα που εχω ασφαλισμενα για χρονια

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Όλοι μας οι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μας, αλλά και την ασφαλιστική εταιρεία που έχουν επιλέξει.

Τα παραπάνω στατιστικά αποτελέσματα προέρχονται από συνολικά 607 αξιολογήσεις που έχουμε λάβει από πελάτες της INTERAMERICAN. 

Για να σε βοηθήσουμε περισσότερο, θα σου δείξουμε μόνο τις αυθεντικές απαντήσεις που περιέχουν σχόλια, που αντιστοιχούν είτε σε θετικές, είτε σε αρνητικές κριτικές πελατών μας (εκτός από απαντήσεις που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο). Επισημαίνεται ότι το αριθμητικό score κάθε μίας αξιολόγησης, ανεξαρτήτως περιεχόμενου συνοδευτικών σχολίων, δηλαδή ακόμη κι αν αυτό κριθεί ότι δεν δύναται να δημοσιευθεί (σχόλια που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο), συμπεριλαμβάνεται πάντοτε στην συνολική κατάταξη (aggregated score) της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας.

Στον ιστότοπό μας θα βρεις μόνο αυθεντικές κριτικές πελατών μας. Δεν επιστρατεύουμε καταναλωτές μέσω κοινωνικών δικτύων ή άλλων μέσων (review brokers) με σκοπό την δημοσίευση ψευδών αξιολογήσεων. Επίσης, οι αξιολογήσεις των πελατών μας δεν είναι χορηγούμενες και δεν συνδέονται με επιβραβεύσεις, πόντους ή εκπτώσεις για την αγορά προϊόντων μας, καθώς δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τον καταναλωτή στην αξιολόγησή του. Οι παραπάνω τακτικές απαγορεύονται από την επιχείρησή μας.