ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ . ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ !

Σύγκρινε 21 Ασφαλιστικές
Μοναδικά προγράμματα ασφάλισης
Σκάφος από 27 Ετήσιο σ/λ για 25 hp
Ιστιοπλοϊκό από 35 Ετήσιο σ/λ για 50 hp
Jet Ski από 113,75 Ετήσιο σ/λ για 150 hp

Είναι γρήγορο. Είναι εύκολο. Είναι 100% online

Σύγκρινε την αγορά σε 1'

και δες πόσα θα εξοικονομήσεις!

Υπολόγισε το όφελός σου

Μόνο στο insurancemarket.gr έχεις:

Αντικειμενική σύγκριση της αγοράς
ώστε να βρεις σίγουρα
στην καλύτερη τιμή!
Ταχύτατη έκδοση ασφαλιστηρίου
& αντίγραφο στο email σου σε 5'
Έναν insurance expert δίπλα σου
όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας.

Ασφάλεια Σκάφους

Η ασφάλιση του σκάφους σας είναι υποχρεωτική από τον Νόμο και το ασφάλιστρο καθορίζεται κυρίως από την ιπποδύναμη της μηχανής ενώ σε κάποιες εταιρείες ενδέχεται να παίξει ρόλο και η ηλικία του χειριστή.

Αν το σκάφος διαθέτει μηχανή μέγιστης ιπποδύναμης πάνω από 15HP τότε είναι απαραίτητο να έχετε Άδεια Χειριστού Ταχύπλοου Σκάφους, την οποία μπορείς να αποκτήσεις μετά από ειδικές εξετάσεις.

Σημαντικό!
Αν θέλεις να κάνεις χρήση του σκάφους σου για θαλάσσια σπορ όπως σκι, μπανάνα, αλεξίπτωτο κ.λπ. πρέπει να το δηλώσεις στην ασφαλιστική εταιρεία ώστε να υπολογιστεί το σχετικό επασφάλιστρο και κυρίως να καλυφθεί πιθανό ατύχημα κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων!

Δες τιμές για το σκάφος σου!

Ασφάλεια Ιστιοπλοϊκού

Η ασφάλιση του ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι απαραίτητη από τον Νόμο και το ασφάλιστρο καθορίζεται – σε αντίθεση από το φουσκωτό - από το ολικό μήκος και των αριθμό των επιβαινόντων ενώ σε κάποιες εταιρείες ενδέχεται να παίξει ρόλο και η ηλικία του χειριστή.

Η Άδεια Χειριστού Ταχύπλοου Σκάφους είναι απαραίτητη στα ιστιοπλοϊκά σκάφη και για να ασφαλιστεί στην Ελλάδα θα πρέπει να έχει ελληνική σημαία.

Σημαντικό!
Αν το ιστιοπλοϊκό σου παίρνει μέρος σε αγώνες, πρέπει να το δηλώσεις στην ασφαλιστική εταιρεία ώστε να υπολογιστεί το σχετικό επασφάλιστρο και κυρίως να καλυφθεί πιθανό ατύχημα κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Δες τιμές για το ιστιοπλοϊκό σου!

Ασφάλεια Jet Ski

Το jet ski ή θαλάσσιο scooter είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ελλάδα και ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιφυλάσσει κινδύνους!

Για αυτό η Άδεια Χειριστού είναι απαραίτητη και η ασφάλισή του είναι υποχρεωτική από τον Νόμο.

Το ασφάλιστρο του jet ski καθορίζεται αποκλειστικά από την ιπποδύναμη της μηχανής ενώ σε κάποιες εταιρείες ενδέχεται να παίξει ρόλο και η ηλικία του χειριστή.

Δες τιμές για το JetSki σου!

Οδηγός Ασφάλειας Σκάφους

 • +

  Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση σκάφους;


  Σύμφωνα με τον νόμο 4256 ΦΕΚ 92/14-4-2014, ο οποίος ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων, και αφορούσε στα τουριστικά πλοία:

  “α. Η μετακίνηση και κυκλοφορία των πλοίων αναψυχής, των επιβατηγών πλοίων και των μικρών σκαφών του Πρώτου Μέρους του παρόντος νόμου καθώς και των μικρών σκαφών ή άλλων θαλάσσιων μέσων αναψυχής τα οποία θεωρούνται ταχύπλοα σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς λιμένα, επιτρέπεται μόνον αν αυτά είναι ασφαλισμένα.


 • +

  Τι καλύπτει η ασφάλιση σκαφών;


  α. τις υποχρεωτικές από το Νόμο καλύψεις αστικής ευθύνης

  Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης σκάφους καλύπτει τον κάτοχο από οικονομικές απώλειες που θα υποστεί εάν κληθεί να αποζημιώσει τρίτους για τραυματισμός ή θάνατο τρίτου, για υλικές ζημιές άλλων σκαφών ή λιμένων καθώς και κάλυψη για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

 • +

  Μπορώ να χρησιμοποιήσω το σκάφος μου για θαλάσσια σπορ;


  Αν θέλετε να κάνετε χρήση του σκάφους σας για θαλάσσια σπορ όπως σκι, μπανάνα, αλεξίπτωτο κ.λπ. πρέπει να το δηλώσετε στην ασφαλιστική εταιρεία ώστε να υπολογιστεί το σχετικό επασφάλιστρο και κυρίως να καλυφθεί πιθανό ατύχημα κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων.

 • +

  Αν στείλω σήμερα την αίτηση ασφάλισης, μετά από πόσο καιρό καλύπτομαι;


  Η κάλυψή σας θα ισχύει μετά την πιστοποίηση της καταβολής των ασφαλίστρων από την εταιρεία μας και εφόσον λάβετε από εμάς βεβαίωση ασφάλισης, σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που θα αναγράφεται σε αυτήν.

 • +

  Η ασφάλεια μου καλύπτει και άλλους οδηγούς του σκάφους μου;


  Η ασφάλεια που έχετε συνάψει για το σκάφος σας καλύπτει και άλλον οδηγό με νόμιμη άδεια – καλό όμως είναι να δηλώνετε από την αρχή αν θα οδηγεί το σκάφος σας και κάποιος άλλος οδηγός καθώς στην περίπτωση που έχει την άδεια χειριστή για διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο, ενδέχεται να υπάρξει επασφάλιστρο.

4.3 5 28
Αγίου Δημητρίου 4
Αθήνα Αττική
10554 Ελλάδα
InsuranceMarket’s Schema 4.3 5 20