Λαμπαδιάρη Εβίτα
Βαθμολογία:
4.9/5
4.9/5
logo-2x-1.webp

Η επαγγελματική μου διαδρομή στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς ξεκίνησε το 2006 όταν, ως απόφοιτη του τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής επιστήμης, αποφάσισα να γνωρίσω στην πράξη το επάγγελμα του ασφαλιστικού & χρημ/κου συμβούλου. Το ταξίδι μέχρι και σήμερα παραμένει συναρπαστικό. Έχοντας εργαστεί ως ασφαλιστικός σύμβουλος αποκλειστικού δικτύου σε μια ασφαλιστική εταιρία για 10 χρόνια αλλά έχοντας αναλάβει στο διάστημα αυτό και θέσεις ευθύνης στον τομέα εκπαίδευσης δικτύων πωλήσεων, το 2017 συμμετείχα με μεγάλο ενθουσιασμό στη δημιουργία της Dynamic Financial Advisors

Ο ρόλος μου ως ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος με καθιστά τον “αρχιτέκτονα” σχεδίων τα οποία βοηθούν οικογένειες και επιχειρήσεις να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους και να εκπληρώσουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους.

Η δημιουργία μακροχρόνιων και ταυτόχρονα μοναδικών σχέσεων εμπιστοσύνης με του πελάτες και τους συνεργάτες μου αποτελεί θεμέλιο λίθο στη μέχρι τώρα πορεία μου μένοντας πιστή στο moto της εταιρίας μας “Specializing in You”.

Ως μαραθωνοδρόμος έχω μάθει να θέτω δύσκολους στόχους, να διανύω μεγάλες αποστάσεις και τελικά να φτάνω στη γραμμή του τερματισμού ακολουθώντας με υπομονή και πίστη τη στρατηγική που έχω σχεδιάσει καθώς και πιθανές εναλλακτικές αυτής. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζω και κάθε χρηματοοικονομικό σχεδιασμό που δημιουργώ για έναν πελάτη. Στόχος μου είναι να μπορεί, υλοποιώντας το πλάνο που θα συμφωνήσουμε μαζί, να φτάσει στο δικό του “τερματισμό” με ασφάλεια έχοντας απολαύσει όλη τη διαδρομή όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν σε αυτή.

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν έχω την ευκαιρία να γνωρίζω ανθρώπους που αναζητούν ασφαλιστικές και χρηματοοικονομικές συμβουλές. Μαζί μπορούμε να θέσουμε ένα σχέδιο που θα καθορίσει προτεραιότητες και συγκεκριμένους στόχους σχετικά με τις τρέχουσες και μελλοντικές τους συνθήκες. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Πράγματα που θα αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα. Αυτά τα πράγματα δεν θα συμβούν από τύχη αλλά από επιλογή!

Follow me at LinkedIn