εταιρεια φυσικου αεριου

EFA ENERGY

EFA πάροχος ενέργειας

EFA ENERGY Ολοκληρωμένος Πάροχος Ενέργειας

Ο μόνος εξειδικευμένος πάροχος φυσικού αερίου στην ελληνική αγορά. H Efa ENERGY δραστηριοποιείται στην αγορά του φυσικού αερίου για περισσότερα από 16 χρόνια προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα.

Με την απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου το 2018, η Efa ENERGY δραστηριοποιoύνταν αποκλειστικά ως πάροχος φυσικού αεριού προσφέροντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε χιλιάδες καταναλωτές. Από το 2020 κι έπειτα, άρχισε ενεργά τη δραστηριοποίηση της στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στους βασικούς στόχους της περιλαμβάνονται η δημιουργία αξίας για τους τελικούς καταναλωτές, η μέγιστη ικανοποίηση και εμπειρία του πελάτη και το χτίσιμο μίας καθημερινής σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους.

Η εμπορική πολιτική της Efa ENERGY περιλαμβάνει την παροχή ειδικά σχεδιασμένων πακέτων για: Οικιακούς καταναλωτές, Επαγγελματίες – επιχειρήσεις, Βιομηχανίες και Πρατήρια καυσίμων.

Μέλημα της εταιρείας είναι τα ξεκάθαρα πακέτα προσφορών, η διαφάνεια στις χρεώσεις, η εύκολη και συμφέρουσα διαδικασία αλλαγής προμηθευτή, η δυνατότητα on-Line συναλλαγών, καθώς και η δυνατότητα συνοδευτικών τεχνικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Δραστηριότητα:

 1. Φυσικό Αέριο

Συχνές Ερωτήσεις

Ανάλογα με τις τιμές του ρεύματος και του φυσικού αερίου που διαμορφώνονται καθημερινά, οι πάροχοι, μέσα στους οποίους ανήκει και η ΕΦΑ αποφασίζουν για την εμπορική πολιτική τους.   

Οι κριτικές διαφέρουν μεταξύ τους, καθώς οι πελάτες έχουν διαφορετικές εμπειρίες (ισχύει και για κάθε άλλο πάροχο). Η EFA φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις τους, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις παροχές φυσικού αερίου, στις οποίες εξειδικεύεται. 

Τι μπορείς να κάνεις για να έχεις μία πλήρη εικόνα; Μπες στο insurancemarket.gr Ενέργεια και δες όλες τις τιμές των προγραμμάτων αναλυτικά, καθώς και τους όρους της ΕΦΑ και των άλλων προμηθευτών ενέργειας!

Με αυτό τον τρόπο εντοπίζεις τη σωστή πληροφορία, τις τρέχουσες τιμές ανά κιλοβατώρα και μπορείς να διαλέξεις το πρόγραμμα που είναι καταλληλότερο για σένα.

Θέλεις efa  φυσικό αέριο; Για το σπίτι ή την επιχείρησή σου; Η εταιρεία προσφέρει προγράμματα για όλες τις ανάγκες: 

 ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ EFA  

Για το σπίτι: 

 • Go Gas Home Extra
 • My Gas Home 
 • Plus Gas Extra Home

Για κοινόχρηστα: 

  • Go Gas Central Extra 
  • Plus Gas Extra Central

  Για την επιχείρηση: 

  • Go Gas Business Extra 
  • Plus Gas Extra Business

  H efa διαθέτει καταστήματα σε: 

  Θεσσαλονίκη 

  Σίνδο 

  Αθήνα 

  Λάρισα 

  Καλαμπάκα 

  Τρίκαλα 

  Η εταιρεία διαθέτει προγράμματα για μετρητές με νυχτερινή κατανάλωση (Γ1Ν). Το ωράριο  του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το ΔΕΔΔΗΕ και είναι ίδιο για όλες τις εταιρείες.   

  Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου. Ωράριο νυχτερινού ρεύματος: 

  • 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών. 
  • 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο. 

  Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου. Ωράριο νυχτερινού ρεύματος: 

  • 23:00-07:00 για όλους τους πελάτες. 

  Είναι λογικό να σε απασχολεί ποια είναι η τιμή κιλοβατώρας της efa, τι άλλες χρεώσεις περιλαμβάνει ο λογαριασμός και τι ποσό θα πληρώνεις τελικά κάθε μήνα. 

  Όμως, η αλήθεια είναι πως οι τιμές ανά πάροχο αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την εμπορική πολιτική του, αλλά και με τις συνθήκες της αγοράς. Αν θέλεις να δεις τι τιμή κιλοβατώρας ισχύει αυτή τη στιγμή στην  efa και αν εφαρμόζεται ρήτρα αναπροσαρμογής, έλα στο energy-market.gr 

  Εδώ μπορείς να συγκρίνεις την efa με άλλους παρόχους, να ενημερωθείς κατάλληλα! 

  Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να πληρώσεις τον λογαριασμό σου στην EFA, ακόμα και χωρίς καμία έξτρα χρέωση, ανάλογα με το τι σε εξυπηρετεί.  

  Χωρίς χρέωση:

  • Μέσω web banking σε όλες τις Τράπεζες
  • Με Μετρητά ή POS στα καταστήματα της ΕΦΑ
  • Με ενεργοποίηση πάγιας εντολής σε όλες τις Τράπεζες 
  • Μέσω του site: Πατώντας στο σύνδεσμο Πληρωμή Αεριού 
  • Μέσω της εφαρμογής MyEFA: Απαιτείται εγγραφή χρήστη και χρήση χρεωστικής κάρτας
  • Με ενεργοποίηση πάγιας εντολής με τη χρήση πιστωτικής κάρτας , μέσω της εφαρμογής MyEfa

  Με χρέωση:

  • Στα ταμεία όλων των Τραπεζών με χρήση λογαριασμού
  • Μέσω Phone Banking 
  • Με μετρητα σε Εθνική Τράπεζα, ΕΛΤΑ, Πρακτορεία ΟΠΑΠ

  Ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η δυνατότητα καταχώρησης ένδειξης για το ρεύμα.  

  Εάν θέλεις να καταχωρήσεις την ένδειξη σου για τον μετρητή φυσικού αερίου, μπορείς να το κάνεις στην σελίδα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τις παροχές που βρίσκονται σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία 

  Ή στην σελίδα της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ για τις παροχές που βρίσκονται στην Αττική.  

  Μπορείς να κάνεις διακοπή του συμβολαίου σου για ρεύμα ή φυσικό αέριο, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείς.  Για το φυσικό αέριο θα πρέπει να υπογράψεις την Εξουσιοδότηση για διακοπή τροφοδοσίας φυσικού αερίου, ενώ για το ρεύμα την Δήλωση καταγγελίας σύμβασης ηλεκτρικής ενέργειας. 

  Ακολούθησε αυτή τη διαδικασία μόνο αν θέλεις να κόψεις εντελώς το ρεύμα (π.χ. επειδή μετακομίζεις σε άλλο σπίτι)! Αν θέλεις να αλλάξεις πάροχο ρεύματος, τότε κάνε νέο αίτημα στον πάροχο που επιθυμείς και ο παλιός πάροχος θα ενημερωθεί αυτόματα. 

  Όμως πρόσεξε: Εάν πρόκειται αν καταγγείλεις την σύμβαση πριν την λήξη του συμβολαίου σου, είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Αλλά ποιο ακριβώς θα είναι αυτό το ποσό της ρήτρας; Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών της Efa και μάθε πότε λήγει το συμβόλαιό σου και ως εκ τούτου, ποια είναι η τιμή της ρήτρας που σου αναλογεί. 

   

  Όσο για τον νέο σου πάροχο, ξεκίνα από εδώ! Σύγκρινε δωρεάν παρόχους ρεύματος και φυσικού αερίου στο energy-market.gr. Μάθε τα πάντα για τις χρεώσεις (και για τις ρήτρες αναπροσαρμογής) ανά πάροχο και επίλεξε τον πάροχο που θα σου εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα! efa

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο στα τηλέφωνα: 

  2310320777 για την Βόρεια Ελλάδα 

  2114120777 για την Αθήνα.

  Ή στο mail της εταιρείας. Εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε το μήνυμα σας στην σελίδα, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σας.

  Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πάντα το καλύτερο!

  σύγκριση ενέργειας

  Σύγκριση σε 1'

  Συγκρίνοντας τον τωρινό σου πάροχο, μπορείς εύκολα να δεις αν είναι ο καλύτερος για εσένα!

  φθηνό ρεύμα

  Εξοικονόμηση

  Αλλάζοντας στον πάροχο που σε συμφέρει, εξοικονομείς έως και 230€* ετησίως στο λογαριασμό σου!

  αλλαγή παρόχου

  Πάντα δίπλα σου

  Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα στην διάθεσή σου, πριν και μετά την αλλαγή παρόχου.

  εύκολη διαδικασία

  Ευκολία

  Μπορείς να αλλάξεις στον πάροχο που μεγιστοποιεί το ετήσιο όφελός σου με ένα μόνο κλικ!

  Σύγκρινε παρόχους Ενέργειας σε 1′

  & μείωσε το κόστος του ρεύματός σου!