Member of Motor oil

nrg

NRG ρεύμα - φυσικό αέριο

NRG Ρεύμα & Φυσικό αέριο

Η NRG Supply and trading S.A. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας από το 2012 και στην προμήθεια φυσικού αερίου από το 2018. Ανήκει στον Όμιλο της Motor Oil μετά την εξαγορά του 90% των μετοχών της το 2018, δημιουργώντας ένα νέο τοπίο στην αγορά ενέργειας.

Προσφέρει λύσεις σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες, ενώ θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες ενέργειας στην Ελλάδα. Μπορείς να συγκρίνεις τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει, ώστε να βρεις την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σου και να μεγιστοποιήσεις το όφελός σου.

Δραστηριότητα:

 1. Ηλεκτρική Ενέργεια
 2. Φυσικό Αέριο
 3. Οικιακοί Φορτιστές
 4. Σταθμοί Φόρτισης
 5. Πράσινη Ενέργεια

Συχνές ερωτήσεις

Οι χρεώσεις που περιλαμβάνονται στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις – Χρεώσεις προμήθειας,
 • Ρυθμιζόμενες χρεώσεις,
 • Λοιπές επιβαρύνσεις,
 • Άλλες χρεώσεις και τέλη.

Στο insurancemarket μπορείς να κάνεις εύκολα σύγκριση παρόχων ενέργειας. Έτσι, θα δεις όλες τις τιμές ανά κιλοβατώρα των προγραμμάτων αναλυτικά, καθώς και τους όρους τους για την NRG και άλλους  παρόχους.

Η NRG σού παρέχει τα κατάλληλα προγράμματα για να καλύψει τις ανάγκες της κατοικίας σου. Αναλυτικότερα υπάρχουν τα παρακάτω προγράμματα:

 • Πράσινο: Ειδικό τιμολόγιο nrg,
 • Κίτρινο: Κυμαινόμενο τιμολόγιο nrg on time 4U, nrg prime 4U και nrg @cost+.

Παρέχει επίσης προγράμματα για να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σου:

 • Πράσινο: Ειδικό τιμολόγιο nrg επαγγελματικό ≤25kVA και ειδικό τιμολόγιο nrg επαγγελματικό >25kVA.
 • Κίτρινο: Κυμαινόμενο τιμολόγιο nrg on time 4U Business1, nrg on time 4U Business2, nrg on time 4U Business3, nrg prime 4U Business1, nrg prime 4U Business2, nrg prime 4U Business3, nrg @cost+ Business1 και nrg @cost+ Business3.

Στην NRG θα βρεις προγράμματα φυσικού αερίου για το σπίτι:

 • nrg on time gas
 • nrg prime gas
 • nrg adapt gas

Για το φυσικό αέριο της επιχείρησής σου υπάρχουν τα ακόλουθα προγράμματα της NRG:

 • nrg on time gas 4Business
 • nrg prime gas 4Business
 • nrg adapt gas 4Business

Ανάμεσα στις 134 κριτικές για την NRG που εντοπίσαμε μέσω της Google στις 20/05/2024, η εταιρεία έχει λάβει αξιολόγηση 3,6/5. Είναι φυσικό να διακρίνουμε αρνητικά σχόλια σε κάποιες αξιολογήσεις, κυρίως όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών.

Η οριστική επιλογή σου όμως θα πρέπει να βασιστεί επίσης στην προσφορά που σου προσφέρουν. Καλό θα είναι να συζητήσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου σου, προκειμένου να έχεις πλήρη ενημέρωση για το πρόγραμμα που επιλέγεις.

Αναφορικά με το μερίδιο αγοράς της NRG στην προμήθεια ρεύματος, ως ποσοστό των ενεργών μετρητών στη Χαμηλή Τάση για το 2023, μας δείχνει ότι η εταιρεία βρέθηκε στην 6η θέση μεταξύ των εναλλακτικών παρόχων, σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ. Επομένως, πολλοί καταναλωτές την έχουν ήδη επιλέξει!

Η NRG σού δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσεις εσύ τον μετρητή και να πληρώνεις πάντα το λογαριασμό, σύμφωνα με αυτά που κατανάλωσες.

Μέσω της εφαρμογής mynrg μπορείς να καταχωρήσεις την ένδειξή σου, ώστε να λαμβάνεις πάντα εκκαθαριστικό λογαριασμό και να πληρώνεις για την πραγματική σου κατανάλωση.

Στην NRG θα βρεις προγράμματα και μετρητές με νυχτερινή κατανάλωση (Γ1Ν). Το ωράριο για νυχτερινό ρεύμα καθορίζεται από το ΔΕΔΔΗΕ και είναι ίδιο για όλες τις εταιρείες.  Η χειμερινή περίοδος αρχίζει από 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου, με ωράριο 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών, και 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο . Η θερινή περίοδος από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου, με ωράριο 23:00-07:00 για όλους τους πελάτες.

Για να έχεις ρεύμα με χρονοχρέωση (νυχτερινό) θα πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος μετρητής στην εγκατάσταση.  Μπορείς να κάνεις το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ μέσω της εφαρμογής εξυπηρέτησης, ή τηλεφωνικά στο 800 400 400, με την προϋπόθεση ο λογαριασμός του ρεύματος να εκδίδεται στο όνομά σου. Η δαπάνη για την ενεργοποίηση της χρονοχρέωσης ανέρχεται σε 34,00€ συν ΦΠΑ.

Δες όλους τους τρόπους πληρωμής που είναι διαθέσιμοι και διάλεξε αυτόν που σε βολεύει περισσότερο! Μπορείς να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς:    

 • Μέσω της online εφαρμογής mynrg.  
 • Στην επίσημη ιστοσελίδα της NRG.  
 • Τηλεφωνική πληρωμή με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας οποιαδήποτε τράπεζας, στο 18101 ή στο 218 8818 101.  
 • Με χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας, μέσω της πλατφόρμας livepay της τράπεζας Eurobank.  
 • Στο δίκτυο της τράπεζας Eurobank και Nέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση, με τη χρήση του κωδικού πληρωμής. 
 • Σε ένα από τα καταστήματα – nrg stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 
 • Σε επιλεγμένα πρατήρια Shell.  
 • Σε επιλεγμένα καταστήματα ΟΠΑΠ.  

Και σε όλες τις συνεργαζόμενες τράπεζες, δηλαδή:  

 • Στα καταστήματα, με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού ή με μετρητά.    
 • Με Πάγια Εντολή μέσω του τραπεζικού σου λογαριασμού.   
 • Μέσω web banking.  
 • Μέσω phone banking. 

Αν θέλεις να διακόψεις το συμβόλαιο, γιατί π.χ. δεν θα μένεις στον χώρο αυτόν πια και θέλεις να σταματήσουν να εκδίδονται λογαριασμοί, συμπλήρωσε το  Έντυπο Εξουσιοδότησης Διακοπής Ηλεκτροδότησης και κάνε διακοπή του συμβολαίου σου. Ομοίως, για το φυσικό αέριο, θα πρέπει να συμπληρώσεις το Έντυπο Καταγγελίας Σύμβασης Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Βρες τα έντυπα αυτά στο Χρήσιμο Υλικό της NRG.

Αν, από την άλλη πλευρά, θέλεις να αλλάξεις την εταιρεία που σε εκπροσωπεί, τότε απλά κάνε νέο αίτημα στον πάροχο που επιθυμείς και ο παλιός πάροχος ενημερώνεται αυτόματα.

Προσοχή! Εάν πρόκειται να καταγγείλεις την σύμβαση πριν την λήξη του συμβολαίου σου είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Για αυτό, αν δεν γνωρίζεις το πότε λήγει το συμβόλαιό σου, καλύτερα συμβουλεύσου την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας για να σε ενημερώσουν.  

Με την NRG μπορείς να κάνεις το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα. Οι 24 ταχυφορτιστές από τους 99 είναι εγκατεστημένοι σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Σ.Ε.Α. Shell και AVIN, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου.

Οι φορτιστές του δικτύου incharge ανήκουν στους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα.

Εάν θέλεις να επικοινωνήσεις με εκπρόσωπο από την NRG, μπορείς να καλέσεις στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7.  

 • Το τηλέφωνο επικοινωνίας με την NRG είναι το 18101, ή 
 • Για κλήσεις από εξωτερικό ή κινητό, στο 218 881 8101,
 • Μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην επίσημη ιστοσελίδα της NRG,
 • Στο e-mail cs@nrg.gr  
Αν πάλι θέλεις να αλλάξεις πάροχο ενέργειας στο σπίτι ή την επιχείρησή σου, αλλά δεν ξέρεις ποιον να επιλέξεις, έλα στο insurancemarket. 
Δοκίμασε σήμερα την πλατφόρμα μας δωρεάν, σύγκρινε την NRG μαζί με άλλους παρόχους ενέργειας και βρες εκείνον που θα σου εξοικονομήσει τα περισσότερα χρήματα! 

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πάντα το καλύτερο!

σύγκριση ενέργειας

Σύγκριση σε 1'

Συγκρίνοντας τον τωρινό σου πάροχο, μπορείς εύκολα να δεις αν είναι ο καλύτερος για εσένα!

φθηνό ρεύμα

Εξοικονόμηση

Αλλάζοντας στον πάροχο που σε συμφέρει, εξοικονομείς έως και 230€* ετησίως στο λογαριασμό σου!

αλλαγή παρόχου

Πάντα δίπλα σου

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα στην διάθεσή σου, πριν και μετά την αλλαγή παρόχου.

εύκολη διαδικασία

Ευκολία

Μπορείς να αλλάξεις στον πάροχο που μεγιστοποιεί το ετήσιο όφελός σου με ένα μόνο κλικ!

Σύγκρινε παρόχους Ενέργειας σε 1′

& μείωσε το κόστος του ρεύματός σου!