ΡΕΥΜΑ | ΑΕΡΙΟ

WATT & VOLT

watt and volt

Watt and Volt: Προγράμματα, πληρωμή λογαριασμού

Η Watt+Volt δραστηριοποιείται στην ηλεκτρική ενέργεια από το 2011. Έχοντας επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στο εξωτερικό, εισέρχεται το 2015 και στην προμήθεια φυσικού αερίου.  

Έχοντας συγκεντρώσει αρκετές διακρίσεις, το 2018 προχωρά στην εγκατάσταση των πρώτων σταθμών φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα. Το 2019, η εταιρεία λανσάρει την υπηρεσία Net Metering, ένα σύστημα ενεργειακού συμψηφισμού που επιτρέπει στους καταναλωτές να παράγουν οι ίδιοι το ηλεκτρικό τους ρεύμα μέσω του ήλιου.  

Με 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και έντονη παρουσία στην Ευρώπη, η Watt+Volt παρέχει έξυπνες και καινοτόμες υπηρεσίες για το σπίτι και την επιχείρηση, πάντα με γνώμονα τον καταναλωτή και την εξοικονόμησή του.

Από τον Αύγουστο του 2022, ανακοινώθηκε η εξαγορά της Watt and Volt από τη MYTILINEOS (Protergia).

Συχνές ερωτήσεις

#1 Ηλεκτρική ενέργεια

#2 Φυσικό αέριο

#3 Φωτοβολταϊκά

#4 Οικιακοί φορτιστές

#5 Σταθμοί φόρτισης

#6 Υπηρεσίες ΙΟΤ

Στην πλατφόρμα μας, μας ενδιαφέρει να είσαι ευχαριστημένος/η και να καλύπτονται οι ανάγκες σου. Γι’ αυτό και η γνώμη σου μετράει. Λαμβάνουμε πάντα υπόψη τη γνώμη των πελατών μας και ο καθένας τους μπορεί να δώσει κριτική για τον πάροχό του!

Η Watt+Volt φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις τους. Παρόλα αυτά, οι κριτικές διαφέρουν μεταξύ τους, καθώς οι πελάτες έχουν διαφορετικές εμπειρίες (ισχύει και για κάθε άλλο πάροχο).

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί πάροχοι που μπορείς να συγκρίνεις και να επιλέξεις οι οποίοι θα προσαρμόζονται στην κατανάλωση του δικού σου σπιτιού και γενικότερα στις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Μη χάνεις χρόνο λοιπόν και μπες στην πλατφόρμα μας για να συγκρίνεις online και δωρεάν, να μάθεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για χρεώσεις και παροχές και να πάρεις την καλύτερη απόφαση για εσένα!

Εάν θέλεις να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της Watt+Volt μπορείς να το κάνεις τηλεφωνικά στο 183 83 ή στο 2130 189 199 καθημερινά, Σάββατο και αργίες από τις 9.00 π.μ. –9.00 μ.μ. Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις email στο info@watt-volt.gr.

Watt+Volt: Καταστήματα εξυπηρέτησης

Όσον αφορά τα καταστήματα, η Watt+Volt έχει πάνω από 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Για να βρεις το κοντινότερο σ ’εσένα αρκεί να μπεις εδώ και να βρεις το κατάστημα που σε εξυπηρετεί περισσότερο.

Η εταιρεία Watt+Volt προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, για να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Με προγράμματα για το σπίτι αλλά και την επιχείρηση, είναι σίγουρο πως θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει, είτε ψάχνεις για ρεύμα είτε για φυσικό αέριο.  

#1 Watt+Volt Ρεύμα

Για το σπίτι:

Value Student, Value+, Reward,  Home Fixed

Για την επιχείρηση:

Reward, Business Fixed 21, Business Fixed 22, Business Fixed 23,  zerO Business 22

Επιχειρήσεις | Μέση Τάση:

CORPORATE ENERGY M 

#2 Watt+Volt Φυσικό Αέριο

Για το σπίτι:

zerO gas Οικιακό Αυτόνομο 

zerO gas Οικιακό Κεντρικό 

Για την επιχείρηση:

zerO gas Επιχειρηματικό 

Επιπλέον, σχετικά με τη ρήτρα κόστους προμήθειας, η Watt+Volt προσφέρει συνδυαστικά προγράμματα ρεύματος και φυσικού αερίου εξασφαλίζοντας έξτρα 30% έκπτωση στην χρέωση προμήθειας φυσικού αερίου.

Μπορείς να δεις πώς μοιάζει ένας λογαριασμός Watt+Volt εδώ: 

Δείγμα Λογαριασμού Ηλεκτρικού Ρεύματος Χαμηλής Τάσης  

Δείγμα Λογαριασμού Ηλεκτρικού Ρεύματος Μέσης Τάσης  

Τους λογαριασμούς αερίου Watt+Volt θα τους βρεις εδώ: 

Δείγμα Λογαριασμού Φυσικού Αερίου Χαμηλής Πίεσης  

Δείγμα Λογαριασμού Φυσικού Αερίου Μέσης Πίεσης 

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βλέπεις μετά τις 20 κάθε μήνα τις νέες ανακοινωμένες τιμές των παρόχων και να αποφασίζεις αν επιθυμείς να παραμείνεις στο ίδιο τιμολόγιο ή να αλλάξεις πάροχο.

Πλέον, για τα κυμαινόμενα προγράμματα όλοι οι προμηθευτές είναι υποχρεωμένοι κάθε μήνα να ανακοινώνουν στην ιστοσελίδα τους τις χρεώσεις προμήθειας.

Στη Watt+Volt οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την εμπορική πολιτική της εταιρείας. Αυτό ισχύει και με κάθε πάροχο. Ανάλογα με τις τιμές του ρεύματος και του φυσικού αερίου που διαμορφώνονται καθημερινά, η Watt+Volt, όπως και οι υπόλοιποι πάροχοι, αποφασίζει για την εμπορική πολιτική της. 

Με μια επίσκεψη στην πλατφόρμα μας θα βρεις όλες τις τιμές των προγραμμάτων αναλυτικά καθώς και τους όρους τους. Εκεί θα βρεις και τις τρέχουσες τιμές ανά κιλοβατώρα και για τη Watt+ Volt.  

Η ρήτρα αναπροσαρμογής στα κυμαινόμενα προγράμματα έχει καταργηθεί. Πλέον, οι τιμές των προγραμμάτων ανακοινώνονται μετά τις 20 κάθε μήνα, επομένως μπορείς αν επιθυμείς να παραμείνεις στο ίδιο τιμολόγιο ή να αλλάξεις πάροχο.

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Σύγκρινε την αγορά ενέργειας στο insurancemarket.gr και δες όλες τις χρεώσεις και τη ρήτρα αναπροσαρμογής για τη Watt+Volt ή άλλους παρόχους. 

Η Watt+Volt διαθέτει προγράμματα για μετρητές με νυχτερινή κατανάλωση (Γ1Ν). Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από τον ΔΕΔΔΗΕ και είναι ίδιο για όλες τις εταιρείες.   

Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου 

 • 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών
 • 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο 

Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 

 • 23:00-07:00 

Για να έχεις ρεύμα με χρονοχρέωση, θα πρέπει να εγκατασταθεί ο ανάλογος μετρητής στο ρολόι σου. Εάν σε ενδιαφέρει να έχεις νυχτερινό ρεύμα πρέπει να κάνεις αίτηση τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ, στο 11500 ή στο 2111900500. Προϋπόθεση είναι να εκδίδεται ο λογαριασμός του ρεύματος στο όνομά σου.  

Σημείωσε ότι η χρέωση για το νέο μετρητή είναι 34 ευρώ + ΦΠΑ.   

Καταχώρηση μετρητή 

Θέλεις να έχεις καλύτερο έλεγχο των πληρωμών σου; Η Watt+Volt έχει την υπηρεσία “Μέτρα Μόνος Σου”. Αυτή σου επιτρέπει να καταχωρείς μόνος/η σου την ένδειξη του μετρητή λαμβάνοντας κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμού.  

H Watt+Volt προσφέρει καινοτόμα προγράμματα και υποστηρίζει συνολικά τον καταναλωτή μέσα από τις τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες της και ολοκληρωμένες λύσεις της.  

Μερικές μόνο από τις ενεργειακές λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει είναι η ηλεκτροκίνηση, το net metering, η αντλία θερμότητας και η σωρευτική εκπροσώπηση

Η πληρωμή του λογαριασμού ρεύματος και φυσικού αερίου στη Watt+Volt μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.  

Συγκεκριμένα για το ρεύμα, η πληρωμή στη Watt+Volt γίνεται μέσω: 

 • Δικτύου Καταστημάτων WATT+VOLT
 • Web Banking
 • Πάγιας Εντολής
 • Τράπεζας
 • Τηλεφωνικά με κάρτα
 • Δικτύου Καταστημάτων ΕΛΤΑ
 • MyWatt
 • WATT+VOLT e-pay
 • Πληρωμής Μέσω QR Code
  Δικτύου VIVA  

Για το φυσικό αέριο ισχύουν οι παραπάνω τρόποι πληρωμής εκτός του: 

 • Δικτύου Καταστημάτων ΕΛΤΑ
 • WATT+VOLT e-pay
 • Πληρωμής Μέσω QR Code
 • Δικτύου VIVA   

Σημείωσε ότι οι τρόποι πληρωμής ενδέχεται να αλλάξουν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρίσκεις και στο επίσημο site της Watt+Volt. 

Εάν θέλεις απλώς να αλλάξεις πάροχο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα αίτημα στο νέο πάροχο που έχεις επιλέξει. Ο παλιός σου πάροχος θα ενημερωθεί αυτόματα για την αλλαγή και θα γίνει η διακοπή του συμβολαίου 

Εάν από την άλλη πρόκειται να αλλάξεις χώρο διαμονής και δεν θέλεις να εκδίδονται πια λογαριασμοί για τον τρέχοντα χώρο, καθώς δε θα ηλεκτροδοτείται πια, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να δηλώσεις την επιθυμία σου για διακοπή ηλεκτροδότησης. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 183 83 και μπορείς να τους βρεις καθημερινά, Σάββατο και αργίες, 9.00π.μ. – 9.00μ.μ. 

Για το φυσικό αέριο, θα πρέπει να συμπληρώσεις την Αίτηση Διακοπής Τροφοδοσίας Φυσικού Αερίου .

Προσοχή όμως! Εάν θέλεις να καταγγείλεις την σύμβαση πριν την λήξη του συμβολαίου σου είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Για αυτό, αν δεν είσαι σίγουρος/η για το πότε λήγει το συμβόλαιό σου, καλύτερα συμβουλεύσου την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας για να σε ενημερώσουν.   

Θέλεις να κλείσεις με νέο πάροχο για να εξοικονομήσεις χρήματα για το σπίτι ή την επιχείρησή σου; Μπες στο insurancemarket.gr και σύγκρινε δωρεάν τη Watt and Volt με άλλους παρόχους ενέργειας. Δες τιμές και χρεώσεις για τα προγράμματα των παρόχων και μάθε πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις! 

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πάντα το καλύτερο!

σύγκριση ενέργειας

Σύγκριση σε 1'

Συγκρίνοντας τον τωρινό σου πάροχο, μπορείς εύκολα να δεις αν είναι ο καλύτερος για εσένα!

φθηνό ρεύμα

Εξοικονόμηση

Αλλάζοντας στον πάροχο που σε συμφέρει, εξοικονομείς έως και 230€* ετησίως στο λογαριασμό σου!

αλλαγή παρόχου

Πάντα δίπλα σου

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα στην διάθεσή σου, πριν και μετά την αλλαγή παρόχου.

εύκολη διαδικασία

Ευκολία

Μπορείς να αλλάξεις στον πάροχο που μεγιστοποιεί το ετήσιο όφελός σου με ένα μόνο κλικ!

Σύγκρινε παρόχους Ενέργειας σε 1′

& μείωσε το κόστος του ρεύματός σου!