μελοσ του ομιλου ελπε

elpedison

Elpedison ρεύμα - φυσικό αέριο

Elpedison ρεύμα & φυσικό αέριο

Το 2003 ξεκίνησε η “Ενεργειακή Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΝΘΕΣ) από τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια. Αργότερα εισήχθη στην αγορά η “ELPEDISON ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΕ” με αυτή την ονομασία, το 2009. Η δραστηριοποίησή της ήταν στην αγορά προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας. Το 2017 η ELPEDISON εισήλθε και στην αγορά προμήθειας φυσικού αερίου. Η εταιρεία κατέχει την τρίτη θέση μεταξύ των εναλλακτικών παρόχων στα οικιακά τιμολόγια (τρίτη θέση σε φορτίο στη χαμηλή κατανάλωση), σύμφωνα με το δελτίο του Χρηματιστηρίου Ενέργειας για τον Δεκέμβριο του 2022.

Εκπροσωπεί περισσότερους από 250.000 μετρητές, παρέχοντας ενέργεια σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις. Θέλεις κι εσύ ρεύμα ή φυσικό αέριο από την Elpedison; Ή μήπως ψάχνεις πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας, προγράμματα ενέργειας; Ό,τι κι αν χρειάζεσαι, το έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω.

Δραστηριότητα:

 1. Ρεύμα
 2. Φυσικό Αέριο
 3. Φωτοβολταϊκά
 4. Οικιακοί Φορτιστές
 5. Σταθμοί Φόρτισης
 6. Πράσινη Ενέργεια

Συχνές ερωτήσεις

Εμείς θέλουμε πάντα να ακούμε τη γνώμη των πελατών μας για τους παρόχους ενέργειας που επιλέγουν. Στην περίπτωση της Elpedison, οι κριτικές είναι αρκετά θετικές, εφόσον έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών. 

Φυσικά, ανάλογα με την κατανάλωση του σπιτιού σου και τις δικές σου ανάγκες, υπάρχουν αρκετοί πάροχοι να συγκρίνεις και να επιλέξεις. Στην πλατφόρμα μας συγκρίνεις δωρεάν και μαθαίνεις πληροφορίες για τις χρεώσεις μέσα σε λίγα λεπτά, για να πάρεις την καλύτερη απόφαση για εσένα!

Θέλεις να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της Elpedison για να μάθεις τι πακέτα μπορεί να σου προσφέρει; Ή μήπως για να μάθεις άλλες πληροφορίες και να εκφράσεις κάποια κριτική / πρόβλημα; 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με την Elpedison είναι 18128. 

Όμως, έχεις κι άλλες πολλές επιλογές για εξυπηρέτηση πελατών: 

 • Χρησιμοποίησε το live chat στην ιστοσελίδα της Ελπέντισον 
 • Επίλεξε click-2-call για να σε καλέσουν πίσω 
 • Στείλε email στο customercare@elpedison.gr  
 • Άνοιξε συνομιλία στα social media της εταιρείας (Facebook, Instagram) 
 • Επισκέψου ένα κατάστημα Elpedison, αν υπάρχει στην περιοχή σου

Στην Αθήνα, καταστήματα Elpedison (και σημεία εξυπηρέτησης) υπάρχουν σε: Κηφισιά, Χαλάνδρι, Παγκράτι, Δάφνη, Κολωνάκι, Καλλιθέα, Νέα Φιλαδέλφεια, Αγία Παρασκευή, Περιστέρι, Κυψέλη, Ηλιούπολη, Νίκαια, Γλυφάδα, Πειραιά, Άλιμο, Ίλιον, Νέα Ιωνία, Μαρούσι, Ομόνοια. 

Επίσης η Ελπέντισον έχει καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Πυλαία, Βόλο, Ιωάννινα, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα, Ζάκυνθο, Πάτρα, Σέρρες, Πύργος, Καβάλα. 

Θέλεις ρεύμα Elpedison ή μήπως φυσικό αέριο; Για το σπίτι ή την επιχείρησή σου; Η εταιρεία προσφέρει προγράμματα για όλες τις ανάγκες: 

#1 ΡΕΥΜΑ ELPEDISON 

Για το σπίτι: 

Ειδικό τιμολόγιο (Πράσινο):

 • ELPEDISON Ειδικό Τιμολόγιο Οικιακό

Κυμαινόμενο τιμολόγιο (Κίτρινο):

 • ELPEDISON Smart

Σταθερό τιμολόγιο (Μπλε):

 • ELPEDISON Bright

Για την επιχείρηση: 

Ειδικό τιμολόγιο (Πράσινο):

 • ELPEDISON Ειδικό Τιμολόγιο για Επιχειρήσεις Γ21
 • ELPEDISON Ειδικό Τιμολόγιο για Επιχειρήσεις Γ22 – Γ23

Κυμαινόμενο τιμολόγιο (Κίτρινο):

 • ELPEDISON Smart for business Γ21
 • ELPEDISON SmartZero for business
 • ELPEDISON Smart for business Γ22 – Γ23

Σταθερό τιμολόγιο (Μπλε):

 • ELPEDISON Bright for business

Μεγάλες Επιχειρήσεις | Μέση Τάση: 

ElectricityBusiness Large 

#2 ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ELPEDISON 

Για το σπίτι: 

GasHome Smart – Αυτόνομες Παροχές 

GasHome Fix

Για κοινόχρηστα:

GasBuilding Fix

GasHome – Κεντρικές Παροχές 

Για την επιχείρηση: 

GasBusiness Smart

GasBusiness Fix

Θέλεις να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη έκπτωση; Επίλεξε ρεύμα και φυσικό αέριο από την ίδια εταιρεία, γιατί τα συνδυαστικά προγράμματα βγαίνουν πιο οικονομικ

Είναι λογικό να σε απασχολεί ποια είναι η τιμή κιλοβατώρας της Elpedison, τι άλλες χρεώσεις περιλαμβάνει ο λογαριασμός και τι ποσό θα πληρώνεις τελικά κάθε μήνα. 

Όμως, η αλήθεια είναι πως οι τιμές ανά πάροχο αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την εμπορική πολιτική του, αλλά και με τις συνθήκες της αγοράς.  Αν θέλεις να δεις τι τιμή κιλοβατώρας ισχύει αυτή τη στιγμή στην Elpedison, έλα στο insurancemarket.gr 

Εδώ μπορείς να συγκρίνεις την Elpedison με άλλους παρόχους, να ενημερωθείς κατάλληλα και τελικά να πάρεις τη σωστή απόφαση για το σπίτι ή την επιχείρησή σου!

Έχεις ακούσει πολλά για αυξημένες τιμές στο ρεύμα, αλλά τελικά τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις στις χρεώσεις;  

Μετά την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βλέπεις τις νέες ανακοινωμένες τιμές των παρόχων και να αποφασίζεις αν επιθυμείς να παραμείνεις στο ίδιο τιμολόγιο ή να αλλάξεις πάροχο

Μέσω της εφαρμογής my elpedison μπορείς να καταχωρήσεις την ένδειξή σου, ώστε να λαμβάνεις πάντα εκκαθαριστικό λογαριασμό και να πληρώνεις για την πραγματική σου κατανάλωση. 

Απλά συνδέσου με τα στοιχεία σου στην εφαρμογή και θα το βρεις στο μενού επιλογών!

Μπορείς να κάνεις διακοπή του συμβολαίου σου για ρεύμα ή φυσικό αέριο, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείς. Συμπλήρωσε το έντυπο εξουσιοδότησης διακοπής ηλεκτροδότησης η Elpedison θα σου κόψει το ρεύμα από το ακίνητο.  

Ακολούθησε αυτή τη διαδικασία μόνο αν θέλεις να κόψεις εντελώς το ρεύμα (π.χ. επειδή μετακομίζεις σε άλλο σπίτι)! Αν θέλεις να αλλάξεις πάροχο ρεύματος, τότε κάνε νέο αίτημα στον πάροχο που επιθυμείς και ο παλιός πάροχος θα ενημερωθεί αυτόματα. 

Όμως πρόσεξε: Εάν πρόκειται αν καταγγείλεις την σύμβαση πριν την λήξη του συμβολαίου σου, είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Αλλά ποιο ακριβώς θα είναι αυτό το ποσό της ρήτρας; Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών της Elpedison και μάθε πότε λήγει το συμβόλαιό σου και ως εκ τούτου, ποια είναι η τιμή της ρήτρας που σου αναλογεί. 

Όσο για τον νέο σου πάροχο, ξεκίνα από εδώ! Σύγκρινε δωρεάν παρόχους ρεύματος και φυσικού αερίου στο insurancemarket.gr. Μάθε τα πάντα για τις χρεώσεις (και για τις ρήτρες αναπροσαρμογής) ανά πάροχο και επίλεξε τον πάροχο που θα σου εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα! 

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πάντα το καλύτερο!

σύγκριση ενέργειας
Σύγκριση σε 1'

Συγκρίνοντας τον τωρινό σου πάροχο, μπορείς εύκολα να δεις αν είναι ο καλύτερος για εσένα!

φθηνό ρεύμα
Εξοικονόμηση

Αλλάζοντας στον πάροχο που σε συμφέρει, εξοικονομείς έως και 230€* ετησίως στο λογαριασμό σου!

αλλαγή παρόχου
Πάντα δίπλα σου

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα στη διάθεσή σου, πριν και μετά την αλλαγή παρόχου.

εύκολη διαδικασία
Ευκολία

Μπορείς να αλλάξεις στον πάροχο που μεγιστοποιεί το ετήσιο όφελός σου με ένα μόνο κλικ!

Σύγκρινε παρόχους Ενέργειας σε 1′

& μείωσε το κόστος του ρεύματός σου!