Εργοστάσιο

Το ρεύμα της επιχείρησής σου στα μέτρα σου!

Τώρα στην πλατφόρμα μας βρίσκεις εξειδικευμένο σύμβουλο ενέργειας!

Έχεις επιχείρηση με υψηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας;

Έχεις πολλές παροχές στην κατοχή σου;

Κάθε μήνα πρέπει να ψάχνεις τα τιμολόγια των παρόχων για να σιγουρευτείς ότι το τιμολόγιο σου παραμένει οικονομικό;

Εργοστάσιο

Συχνές ερωτήσεις

Πρόκειται για εξειδικευμένους επαγγελματίες με βαθιά γνώση της αγοράς ενέργειας. Μπορούν εντελώς δωρεάν να σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις, ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος ενέργειας για εσένα, σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα της αγοράς.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε όσους έχουν μεγάλα επαγγελματικά τιμολόγια (Γ22, ΒΓ, ΒΧ, ΒΥ), αλλά και σε όσους διαχειρίζονται πολλαπλές παροχές ακόμα και οικιακές και ψάχνουν μία προσωποποιημένη πρόταση. 

Η υπηρεσία μας είναι εντελώς δωρεάν. Εάν επιλέξεις να κάνεις αλλαγή παρόχου ενέργειας μέσω της υπηρεσίας μας, εμείς θα αμειφθούμε με ένα ποσό για την διαμεσολάβησή μας. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν θα επιβαρύνει τον δικό σου λογαριασμό ρεύματος. 

Η υπηρεσία βοηθάει όποιον δεν έχει το τεχνικοοικονομικό υπόβαθρο, να κατανοήσει τις τάσεις της αγοράς ενέργειας. Μπορεί να έχει έναν εξειδικευμένο σύμβουλο δίπλα του, που θα του εξηγήσει με σαφήνεια τις τάσεις της αγοράς και θα του προσφέρει την βέλτιστη λύση για εκείνον.

Να σε καλέσουμε;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να βρεις την καλύτερη πρόταση.