Member of EUNICE ENERGY GROUP

WE ENERGY

WE ENERGY ρεύμα

WE ENERGY EUNICE TRADING S.A

Η We Energy, είναι μία Ελληνική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, προμήθειας πράσινων πιστοποιητικών, παροχής υπηρεσιών Φορέων Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ) και μέλος του Ομίλου EUNICE ENERGY GROUP (EEG).

Είναι o μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα που είναι σε θέση να παρέχει επίσημη κρατική και εταιρική πιστοποίηση ότι η ενέργεια που προμηθεύονται όλοι οι πελάτες του προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές όπως ο ήλιος και ο άνεμος.

Δραστηριότητα:

 1. Ηλεκτρική Ενέργεια
 2. Πράσινη Ενέργεια
 3. Έργα ΑΠΕ

Συχνές ερωτήσεις

Είναι λογικό να σε απασχολεί ποια είναι η τιμή κιλοβατώρας της we energy, τι άλλες χρεώσεις περιλαμβάνει ο λογαριασμός και τι ποσό θα πληρώνεις τελικά κάθε μήνα. 

Όμως, η αλήθεια είναι πως οι τιμές ανά πάροχο αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με την εμπορική πολιτική του, αλλά και με τις συνθήκες της αγοράς. Αν θέλεις να δεις τι τιμή κιλοβατώρας ισχύει αυτή τη στιγμή στην  we energy και αν εφαρμόζεται ρήτρα αναπροσαρμογής, έλα στο energy-market.gr 

Εδώ μπορείς να συγκρίνεις την we energy με άλλους παρόχους, να ενημερωθείς κατάλληλα! 

 • Θέλεις ρεύμα we energy για το σπίτι ή την επιχείρησή σου; Η εταιρεία We Energy προσφέρει προγράμματα για όλες τις ανάγκες: 

# ΡΕΥΜΑ  We Energy

Για το σπίτι & για την επιχείρηση:  

 • We Blue
 • We Green
 • We Yellow

Η εταιρεία επίσης προσφέρει αρκετά ανταγωνιστικά προγράμματα ρεύματος, προκειμένου να εξασφαλίσεις ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις! 

Μπορείς να βρεις πρότυπο του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος της we energy εδώ. 

Έχεις ακούσει πολλά για αυξημένες τιμές στο ρεύμα, αλλά τελικά τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις στις χρεώσεις;  

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η τελική τιμή της κιλοβατώρας επιβαρυνόταν πολύ από την αναπροσαρμογή της ρήτρας οριακής τιμής συστήματος σε όσα προγράμματα εφαρμοζόταν. Πρόκειται για μία επιβάρυνση που βρίσκεται πλέον σε αναστολή για το διάστημα από 01/08/2022 όλοι οι Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας, οφείλουν να ακολουθήσουν τη νομοθετική παρέμβαση (Νόμος 4951/2022), με ισχύ έως 01/07/2023.

Στη We Energy έχεις πλέον τη δυνατότητα να δίνεις κάθε μήνα την ένδειξη του μετρητή σου, ώστε να εκδίδεται εκκαθαριστικός λογαριασμός μεβάση την πραγματική σου κατανάλωση.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την ένδειξη του μετρητή σου και τα στοιχεία σου, και η εταρεία θα φροντίσει ο επόμενος λογαριασμός σου να είναι εκκαθαριστικός.

Μπορείς να συμπλήρώσεις τη φόρμα εδώ. 

Η We Energy διαθέτει προγράμματα για μετρητές με νυχτερινή κατανάλωση (Γ1Ν). Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από τον ΔΕΔΔΗΕ και είναι ίδιο για όλες τις εταιρείες.   

Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου 

 • 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών
 • 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο 

Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 

 • 23:00-07:00 

 

Για να έχεις ρεύμα με χρονοχρέωση (νυχτερινό) θα πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος μετρητής στην εγκατάσταση. Μπορείς να κάνεις το αίτημα τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ, στα τηλέφωνα 11500 ή 211 1900 500 με την προϋπόθεση ο λογαριασμός του ρεύματος εκδίδεται στο όνομά σου.  

Η πληρωμή του λογαριασμού ρεύματος στη We Energy μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.  

Συγκεκριμένα γίνεται να πληρώσεις μέσω: 

 • We- Pay, από υπολογιστή, κινητό smartphone ή tablet, μπορείς να κάνεις την πληρωμή σου και να εξοφλήσεις το λογαριασμό σου εύκολα και γρήγορα μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
 • E- Banking, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής από το λογαριασμό σου
 • Με Πάγια Τραπεζική Εντολή 

Μπορείς αν δεις αναλυτικά τους τρόπους εξόφλησης του λογαριασμού σου εδώ. 

Μπορείς να συμπληρώσεις το έντυπο Εξουσιοδότηση πελάτη για διακοπή εκπροσώπησης μετρητή & διακοπή ηλεκτροδότησης (Φυσικά & Νομικά πρόσωπα) για να διακόψεις την σύνδεσή σου όποτοτε το επιθυμείς. 

Όμως πρόσεξε: Εάν πρόκειται αν καταγγείλεις την σύμβαση πριν την λήξη του συμβολαίου σου, είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Αλλά ποιο ακριβώς θα είναι αυτό το ποσό της ρήτρας; Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών της we energy και μάθε πότε λήγει το συμβόλαιό σου και ως εκ τούτου, ποια είναι η τιμή της ρήτρας που σου αναλογεί. 

Όσο για τον νέο σου πάροχο, ξεκίνα από εδώ! Σύγκρινε δωρεάν παρόχους ρεύματος και φυσικού αερίου στο energy-market.gr. Μάθε τα πάντα για τις χρεώσεις (και για τις ρήτρες αναπροσαρμογής) ανά πάροχο και επίλεξε τον πάροχο που θα σου εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα! 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο στα τηλέφωνα:  801 11 88000 & 210 7294 512  Ώρες λειτουργίας 09:00-17:00. Ή στο mail της εταιρείας, εναλλακτικά μπορείτε να αφήσετε το μήνυμα σας στην σελίδα, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σας. 

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πάντα το καλύτερο!

σύγκριση ενέργειας

Σύγκριση σε 1'

Συγκρίνοντας τον τωρινό σου πάροχο, μπορείς εύκολα να δεις αν είναι ο καλύτερος για εσένα!

φθηνό ρεύμα

Εξοικονόμηση

Αλλάζοντας στον πάροχο που σε συμφέρει, εξοικονομείς έως και 230€* ετησίως στο λογαριασμό σου!

αλλαγή παρόχου

Πάντα δίπλα σου

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα στην διάθεσή σου, πριν και μετά την αλλαγή παρόχου.

εύκολη διαδικασία

Ευκολία

Μπορείς να αλλάξεις στον πάροχο που μεγιστοποιεί το ετήσιο όφελός σου με ένα μόνο κλικ!

Σύγκρινε παρόχους Ενέργειας σε 1′

& μείωσε το κόστος του ρεύματός σου!