Ασφάλεια φορτηγού

με το πάτημα ενός κουμπιού!

πινακίδα widget
Αν δεν γνωρίζεις τον αριθμό κυκλοφορίας σου συμπλήρωσε XXX1099, για να λάβεις ενδεικτική τιμή.

Ασφάλεια Φορτηγού ΙΧ

Επαρχία από:

9
96
μήνα
 • Φροντίδα Ατυχήματος
 • Νομικές Συμβουλές
 • Αστική Ευθύνη

ΦΙΧ 1500cc και οδηγό 40 ετών. Τ.Κ: 68300.

Θεσσαλονίκη από:

13
55
μήνα
 • Φροντίδα Ατυχήματος
 • Νομικές Συμβουλές
 • Αστική Ευθύνη

ΦΙΧ 1500cc και οδηγό 40 ετών. Τ.Κ: 54248

Αθήνα από:

14
86
μήνα
 • Φροντίδα Ατυχήματος
 • Νομικές Συμβουλές
 • Αστική Ευθύνη

ΦΙΧ 1500cc και οδηγό 40 ετών. Τ.Κ: 10433

* Ενδεικτικές κατώτερες τιμές ασφάλισης στις υποχρεωτικές εκ του Νόμου καλύψεις, με άτοκες δόσεις. 

Συχνές ερωτήσεις

Η ασφάλεια φορτηγού είναι υποχρεωτική από το νόμο, ακριβώς όπως η ασφάλεια αυτοκινήτου. Οπότε, δεν μπορείς να την αποφύγεις, είτε πρόκειται για φορτηγά δημόσιας χρήσης, είτε ιδιωτικής χρήσης (ΦΙΧ). Παρόλα αυτά, ανάλογα με τις ανάγκες σου ή τις ανάγκες της επιχείρησής σου (αν μιλάμε για ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου), μπορείς να επιλέξεις:

Η βασική είναι η πιο φθηνή ασφάλεια φορτηγού που μπορείς να αποκτήσεις, αλλά περιλαμβάνει και τις λιγότερες καλύψεις.

Από την άλλη πλευρά, μια ασφάλεια πυρός κλοπής κρίνεται αναγκαία αν το φορτηγό σου είναι σχετικά μεγάλης αξίας και κατοικείς σε περιοχή με έντονη εγκληματικότητα.

Τέλος, υπάρχει η μικτή ασφάλεια φορτηγού, που περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις των προηγούμενων πακέτων και σε αποζημιώνει ακόμα και για ζημιές που θα προκύψουν στο όχημα από δική σου αμέλεια. Φυσικά, είναι πιο ακριβή από όλες τις ασφάλειες.

💡 Ό,τι ασφάλεια φορτηγού κι αν κλείσεις, μην ξεχάσεις να προσθέσεις οδική βοήθεια! Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον δίπλα σου σε μια δύσκολη στιγμή (σε μια βλάβη ή ένα ατύχημα).

Είναι σημαντικό να συγκρίνεις πριν αγοράσεις, αν θέλεις οικονομική ασφάλεια για το φορτηγό σου. Στο insurancemarket συνεργαζόμαστε με 25+ αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, με σκοπό να σε βοηθήσουμε να βρεις φθηνή ασφάλεια φορτηγού – επαγγελματικού αυτοκινήτου online, χωρίς να χάνεις χρόνο ψάχνοντας προσφορές από ασφαλιστική σε ασφαλιστική.

Απλά μπαίνεις στην πλατφόρμα, βάζεις τα στοιχεία του φορτηγού, συγκρίνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο! Όλη η διαδικασία ασφάλισης φορτηγού ολοκληρώνεται online και αρκεί να έχεις την άδεια του οχήματος μαζί σου, για να γίνει ακόμα πιο εύκολο.

Σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να ασφαλίσουμε φορτηγά δημόσιας χρήσης, αλλά μόνο ιδιωτικής χρήσης και αγροτικά.

Πολλές εταιρείες που παρέχουν ασφάλεια αυτοκινήτου, αναλαμβάνουν και την ασφάλεια φορτηγού ΙΧ. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις προσφορές από:

Anytime, Interlife, Yellow, Apeiron, Ατλαντική Ένωση, Ιντερσαλόνικα, Δύναμις, Ευρώπη, ΕΛΠΑ Ασφάλειες, Accredited, Unique, Generali.

Αρκεί να βάλεις τα στοιχεία του φορτηγού ή επαγγελματικού αυτοκινήτου σου και εμείς θα σου βρούμε προσφορές για να συγκρίνεις και να επιλέξεις!

Οι τιμές ασφάλειας φορτηγού εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως το μοντέλο, τα κυβικά και την παρούσα αξία του οχήματος. Ενδεικτικά, στο insurancemarket μπορείς να βρεις:

 • Ετήσια ασφάλεια φορτηγού από €119,5 (δηλαδή 9,96€ / μήνα)
 • Εξάμηνη ασφάλεια φορτηγού από €70,94 (δηλαδή 11,82€ / μήνα)

Όπως καταλαβαίνεις, η ασφάλεια φορτηγού ΙΧ με το χρόνο, βγαίνει πιο φθηνή αναλογικά ανά μήνα. Η συμβουλή μας: Προτίμησε ετήσια διάρκεια για να επωφεληθείς από τη χαμηλή τιμή και βάλε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, για να μην πληρώσεις ολόκληρο το ποσό μονομιάς!

Η τιμολόγηση αφορά τις απαραίτητες από το νόμο καλύψεις για Mercedes-Benz του 2016, 1500 cc και οδηγό 40 ετών, ΤΚ 68300 στην Anytime.

Τα βαρέα οχήματα ασφαλίζονται πιο ακριβά από τα υπόλοιπα φορτηγά ΙΧ. Και πώς ξεχωρίζουν τα βαρέα οχήματα; Αρκεί να έχουν έστω ένα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Μικτό βάρος άνω των 3,5 τόνων
 • Περισσότερους από 4 τροχούς
 • Μεταξόνιο άνω των 3,5 μέτρων
 • Ύψος άνω των 3 μέτρων

Όταν λοιπόν κάνεις αναζήτηση για ασφάλεια φορτηγού ΙΧ στο insurancemarket (ή άλλη πλατφόρμα), καλό είναι να έχεις την άδεια του οχήματος μαζί σου. Τσέκαρε αν το φορτηγό έχει έστω ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά και αν ναι, τότε φρόντισε να το δηλώσεις ως βαρύ όχημα, για να λάβεις αντιπροσωπευτικές προσφορές ασφάλισης!

Όχι, προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να σου δώσουμε προσφορές για ασφάλεια φορτηγού δημόσιας χρήσης.

Αν όμως ψάχνεις ασφάλεια αυτοκινήτου, επαγγελματικού αυτοκινήτου, αγροτικού και φορτηγού ΙΧ, είμαστε οι άνθρωποί σου! Με 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, εγγύηση χαμηλότερης τιμής και δυνατότητα πληρωμής με έως 12 άτοκες δόσεις, το insurancemarket είναι ο Νο.1 προορισμός για online ασφάλιση από το 2011!

Στο insurancemarket σου δίνουμε τη δυνατότητα να κάνεις ασφάλεια φορτηγού ΙΧ για:

 • 3 μήνες
 • 6 μήνες
 • 12 μήνες

Η ετήσια ασφάλεια θα σου βγει αναλογικά πιο φθηνή ανά μήνα, οπότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την προτιμήσεις.

Το ήξερες ότι εκτός από ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυκλοφορούν πλέον και ηλεκτρικά φορτηγά; Κι όμως, τα ηλεκτρικά φορτηγά είναι γεγονός και ήρθαν για να ανακουφίσουν τους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων.

Οι εταιρείες MAN, Volvo και DAF, που κατασκευάζουν βαρέα επαγγελματικά οχήματα, διέθεσαν στην αγορά τα πρώτα αμιγώς ηλεκτροκίνητα φορτηγά. Αυτό σημαίνει μηδέν ρύποι και μηδέν θόρυβο από τα ογκώδη αυτά οχήματα.

Τα πρώτα ηλεκτρικά φορτηγά έχουν εμβέλεια κίνησης έως 300 χιλιόμετρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα νέα ηλεκτρικά φορτηγά ήρθαν για να αντικαταστήσουν λεωφορεία, απορριμματοφόρα και πολλά άλλα βαρέα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους των πόλεων και παράγουν τεράστιες ποσότητες ρύπων αλλά και πολύ θόρυβο.

Με τον Ελληνικό στόλο φορτηγών δημόσιας χρήσης να είναι πάνω από 20 χρονών και η πλειοψηφία τους να διαθέτουν κινητήρες diesel, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα ηλεκτρικά φορτηγά πρέπει να έρθουν και στην Ελλάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Θέλεις ασφάλεια φορτηγού ΙΧ online; Και μάλιστα σε φθηνή τιμή; Τα βήματα είναι απλά:

 1. Μπαίνεις στο insurancemarket
 2. Συμπληρώνεις τα στοιχεία φορτηγού & ιδιοκτήτη
 3. Συγκρίνεις προσφορές & επιλέγεις
 4. Εξοφλείς & λαμβάνεις το ασφαλιστήριο στο email σου

Φρόντισε να έχεις κοντά σου την άδεια του οχήματος. Κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη!

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει το όχημά σου να παραμείνει ανασφάλιστο. Λοιπόν, αν έχεις αμφιβολίες για την ασφάλισή σου ή δεν θυμάσαι πότε πρόκειται να λήξει, απλά μπες στην ειδική πλατφόρμα ελέγχου, συμπλήρωσε την πινακίδα του φορτηγού και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.

Με αυτό τον εύκολο τρόπο θα βεβαιωθείς ότι η ασφάλειά σου είναι σε ισχύ και δεν υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί το όχημα ανασφάλιστο.

Δημοφιλέστερες καλύψεις στην ασφάλεια φορτηγού

ασφάλεια φορτηγού ΙΧ

Ζημιές από ανασφάλιστο

Η κάλυψη στην ασφάλεια φορτηγού, που σε αποζημιώνει αν σε τρακάρει ανασφάλιστο όχημα.

ασφάλεια φορτηγού

Φροντίδα Ατυχήματος

Με ένα τηλεφώνημα, εκπρόσωπος της ασφαλιστικής σε κατευθύνει τι πρέπει να κάνεις ή έρχεται ο ίδιος στο σημείο.

Οδική Βοήθεια

Παρέχεται οδική βοήθεια λόγω ακινητοποίησης του οχήματος από τροχαίο ατύχημα, μηχανική ή ηλεκτρολογική βλάβη.

ασφάλεια φορτηγού

Νομική Προστασία

Καλύπτονται οι δαπάνες για την προστασία των έννομων συμφερόντων του ασφαλισμένου, εφόσον είναι αναγκαία.

Στην Ελλάδα το 65% τον Φορτηγών που κυκλοφορούν είναι EURO 0,1,2 (δλδ 16 ετών και πλέον) και μόνο το 4% είναι EURO 5,6 (δλδ 7 ετών και κάτω).

Ασφάλισε από 9,96€* το μήνα το φορτηγό σου!

Είμαστε δίπλα σου, όποτε μας χρειαστείς.

Βοήθεια για εσένα και το Φορτηγό σου
24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

…σύγκρινε και μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου

πινακίδα widget
ασφάλεια φορτηγού

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΕ 1′

…σύγκρινε και μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου

πινακίδα widget
ασφάλεια φορτηγού