Ασφαλιστικές Εταιρείες Οχημάτων

Ο οδηγός μας στις ασφαλιστικές εταιρείες οχημάτων

Στο insurancemarket.gr συγκρίνουμε για εσένα περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες για να μπορείς εύκολα να βρεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Ως ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση, έχουμε προνομιακές τιμές σε επιλεγμένες καλύψεις, όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις & εγγύηση χαμηλότερης τιμής στις προσφορές όλων των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών.

Ενημέρωση για την ασφάλιση του οχήματος σου

τι αυτοκίνητο να πάρω - ασφαλιστικές εταιρείες
Τι αυτοκίνητο να πάρω; 5 Συμβουλές πριν επιλέξεις!

Αποφάσισες να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο; Φανταστικά! Μικρό αυτοκίνητο πόλης ή οικογενειακό; Μεταχειρισμένο ή καινούργιο; Και με τι καύσιμο να κινείται;

οδήγηση μηχανής με δίπλωμα αυτοκινήτου
Οδήγηση μηχανής με δίπλωμα αυτοκινήτου; Ναι, με προϋποθέσεις!

Τι περιλαμβάνει ο νέος Nόμος, ποιες οι προϋποθέσεις και πώς θα αλλάξει τον τρόπο ζωής σου, αν οδηγείς μηχανάκι 50cc έως και μηχανή 125cc;

ζημιά από ανασφάλιστο - ασφαλιστικές εταιρείες
Ζημιά από ανασφάλιστο όχημα; Δες τι πρέπει να κάνεις.

Τα ανασφάλιστα οχήματα είναι γεγονός. Εάν όμως έχεις επιλέξει τις κατάλληλες ασφαλιστικές καλύψεις στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες

Η Anytime είναι η 1η direct ασφάλιστική στην Ελλάδα, πάντα με την σιγουριά και αξιοπιστία της INTERAMERICAN, μέλος του ομίλου Achmea.

Η Eurolife FFH αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd. που δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και σε διαχείριση επενδύσεων.

Η Εθνική Ασφαλιστική (H Πρώτη Ασφαλιστική) είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 126 ετών.

Η INTERAMERICAN αποτελεί μια εκ των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς στις ασφάλειες Ζωής, Υγείας, και Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη & τεχνολογία και επικεντρώνεται στη καλή εξυπηρέτηση.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση και είναι μία Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Με παρουσία σε 64 χώρες, η ΑΧΑ εξυπηρετεί 107 εκατομμύρια πελάτες. Ανήκει στον Όμιλο ΑΧΑ και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το Μάρτιο του 2007.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει άδεια λειτουργίας για το σύνολο των κλάδων στις Γενικές Ασφάλειες, με κύρια δραστηριότητα τον κλάδο Περιουσίας.

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη & τεχνολογία και επικεντρώνεται στη καλή εξυπηρέτηση.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση και είναι μία Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Η American International Group Inc. είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες  σε περισσότερες από 80 χώρες.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία, που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων.

Η PRIME INSURANCE  είναι μία σύγχρονη και δυναμική ασφαλιστική εταιρεία όπου από το 1999 καλύπτει όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Η Ατλαντική Ένωση διαθέτει εντυπωσιακές συνεργασίες. Η πιστοληπτική ικανότητα των αντασφαλιστών της βρίσκεται πάντοτε στις υψηλότερες θέσεις.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ιδρύθηκε το 1978 και είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στο είδος του στην Βόρεια Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ελλάδα.

H Groupama Ασφαλιστική είναι θυγατρική του διεθνούς εμβέλειας ομίλου Groupama, που δραστηριοποιείται σε 13 χώρες εκτός Γαλλίας.

Η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ιδρύθηκε το 2001 με κύριο στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές της ΕΛΠΑ οικονομικά πακέτα ασφάλισης.

Η ETU Forsikring A/S ιδρύθηκε το 2007 και είναι μία από τις νεότερες ασφαλιστικές εταιρίες της Δανίας με πανεθνικό δίκτυο ασφαλιστών.

Το Unique είναι το νέο πρωτοποριακό προϊόν για ασφαλίσεις οχημάτων που σχεδίασε η Brokins για την ελληνική αγορά.

Η Accredited Insurance (Europe), αποτελεί μέλος του Ομίλου R&Q και δραστηριοποιείται στις Γενικές Ασφαλίσεις.

Η Apeiron Insurance Project είναι η πρώτη MGA εταιρία στην Ελλάδα, με κύριο σκοπό την διανομή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων στην καλύτερη τιμή.

Η Europ Assistance S.A μέλος της Generali με παγκόσμια παρουσία σε 200 χώρες. Στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1991 ως υποκατάστημα της γαλλικής ασφαλιστικής.

Η ΑRAG είναι η μεγάλη ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη με έδρα το Ντίσελντορφ. Ιδρύθηκε το 1935 από τον Heinrich Fassbender.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα και υπηρεσίες.

ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΟΥ ΕΩΣ 40%

Στην ασφάλεια του οχήματός σου!

ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΟΥ ΕΩΣ 40%

Στην ασφάλεια του οχήματός σου!