Αγόρασε ασφάλεια αυτοκινήτου με έως 12 Άτοκες Δόσεις

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

όπως τη φαντάζεσαι!

πινακίδα widget
Αν δεν γνωρίζεις τον αριθμό κυκλοφορίας σου συμπλήρωσε ###car###, για να λάβεις ενδεικτική τιμή.

Προσφορές που λήγουν

Εξοικονόμησε περισσότερα στην ασφάλεια αυτοκινήτου online!

έως
-45% Ετήσια Συμβόλαια
 •  
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
έως
-5% Έκπτωση Ενστόλων
 •  
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
έως
-5% Προσφορές Ανέργων
 •  
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

*Οι εκπτώσεις διάρκειας και ιδιότητας καθώς και οι τρέχουσες προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου και λοιπών οχημάτων παρέχονται αποκλειστικά από την εκάστοτε Ασφαλιστική Επιχείρηση και δύναται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τιμές Ασφάλειας Αυτοκινήτου

Ασφάλεια αυτοκινήτου και σύγκριση τιμών πάνε μαζί στο insurancemarket!

Βασική από:
40 το εξάμηνο
 • Αστική Ευθύνη
 • Προσωπικό Ατύχημα
 • Νομικές Συμβουλές
με οδική από:
50 το εξάμηνο
 • Αστική Ευθύνη
 • Οδική Βοήθεια
 • Νομικές Συμβουλές
Πυρός/Κλοπή από:
54 το εξάμηνο
 • Αστική Ευθύνη
 • Πυρκαγία
 • Κλοπή
Μικτή από:
83 το εξάμηνο
 • Αστική Ευθύνη
 • Πυρκαγία
 • Ίδιες Ζημίες
Βασική από:
40 το εξάμηνο
 • Προσωπικό Ατύχημα
 • Νομικές Συμβουλές
 • Αστική Ευθύνη
με οδική από:
50 το εξάμηνο
 • Οδική Βοήθεια
 • Αστική Ευθύνη
 • Νομικές Συμβουλές
Πυρός/Κλοπή
54 το εξάμηνο
 • Κλοπή
 • Πυρκαγιά
 • Αστική Ευθύνη
Μικτή από:
83 το εξάμηνο
 • Ίδιες Ζημιές
 • Πυρκαγιά
 • Κλοπή

*Ενδεικτικές τιμές ασφάλισης για Nissan Micra 6hp του 2018 (Βασικό Πακέτο) και για SEAT MII 7hp του 2018 (Πυρός/Κλοπής & Μικτή). Οι τιμολογήσεις έγιναν με τκ 68300 & οδηγό 40 ετών.

Δημοφιλέστερες καλύψεις για το αυτοκίνητό σου

Πυρός

Η κάλυψη περιλαμβάνει τις ζημιές του ασφαλισμένου αυτοκινήτου που προκλήθηκαν από πυρκαγιά, έκρηξη και πτώση κεραυνού.

Θραύση Κρυστάλλων

Kαλύπτονται οι ζημιές στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου που αποτελούν συνέπεια θραύσης από οποιαδήποτε εξωτερική αιτία.

Οδική Βοήθεια

Παρέχεται οδική βοήθεια λόγω ακινητοποίησης του οχήματος από τροχαίο ατύχημα, μηχανική ή ηλεκτρολογική βλάβη.

Ολική Κλοπή

Καλύπτει την ολική απώλεια (κλοπή) του ασφαλισμένου οχήματος με την πραγματική του αξία την ημέρα της απώλειας (κλοπής).

Συχνές ερωτήσεις

Η online ασφάλιση αυτοκινήτου γίνεται εύκολα και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας έχεις χρόνο. Δε χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού με κανέναν, ούτε να περιμένεις το οτιδήποτε. Επίσης, παρέχει “καταφύγιο” για σένα που θέλεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, χωρίς να σπαταλάς χρόνο ψάχνοντας.

Χρησιμοποιώντας το κινητό ή τον υπολογιστή σου, μπορείς απλά να βάλεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου και του ιδιοκτήτη και να πάρεις προσφορές. Εφόσον βρεις την προσφορά που σε συμφέρει, απλά εξοφλείς και λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου.

Και όταν λήξει το συμβόλαιό σου; Τότε μπορείς να ανανεώσεις αυτόματα για να κερδίσεις χρόνο ή και να συγκρίνεις ξανά. Στο insurancemarket φροντίζουμε να παίρνεις το καλύτερο από την ασφάλεια αυτοκινήτου online, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες δυνατές εκπτώσεις και προσφορές.

Οπότε, αν θέλεις online ασφάλεια αυτοκινήτου:

 • Μπαίνεις στο insurancemarket.
 • Συμπληρώνεις πινακίδα αυτοκινήτου & στοιχεία οδηγού.
 • Συγκρίνεις προσφορές.
 • Επιλέγεις προσφορά, εξοφλείς και λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου.

Είναι τόσο απλό! Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο κλείνουμε περισσότερα από 350.000 συμβόλαια!

Οι καιροί είναι δύσκολοι και μια οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να δώσει ανάσα στο σπίτι. Το ξέρουμε και έχουμε αυτό που ψάχνεις. Ενδεικτικά, στο insurancemarket.gr θα βρεις τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου:

Από 41,85€ το χρόνο, δηλαδή 3,5€ το μήνα!

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου, οι τιμές εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως:

 • Ηλικία του αυτοκινήτου
 • Παρούσα (τρέχουσα) αξία του αυτοκινήτου
 • Εμπειρία του οδηγού (έτη οδήγησης)
 • Περιοχή (ταχυδρομικός κώδικας)

*Η τιμολόγηση αφορά στις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Volkswagen Golf του 2002 στην Anytime, τκ 85900 & οδηγό 40 ετών στις 14/03/2022.

Συγκεντρώσαμε 10 συμβουλές για να συγκρίνεις σωστά και να πάρεις την προσφορά που σου ταιριάζει περισσότερο. 

1. Σύγκρινε τακτικά

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες ακολουθούν διαφορετικές τιμολογιακές πολιτικές μεταξύ τους. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι προς το συμφέρον των οδηγών, γιατί έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερα ασφάλιστρα και περιστασιακές εκπτώσεις που μπορείς να προλάβεις. 

Το insurancemarket.gr είναι το ιδανικό μέρος για να συγκρίνεις καθώς συνεργαζόμαστε με 25+ ασφαλιστικές εταιρείες. Καμία άλλη υπηρεσία σύγκρισης δεν έχει τόσες συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες! 

Μην ξεχνάς, πάντα να συγκρίνεις τις καλύψεις, τις εξαιρέσεις και τις αντίστοιχες απαλλαγές ανά ασφαλιστική, πριν υπογράψεις συμβόλαιο. 

2. Επίλεξε προσεκτικά τις καλύψεις

Ανάλογα με την περιοχή όπου συνήθως κινείσαι, την κατάσταση του αυτοκινήτου και άλλους παράγοντες που αλλάζουν ανάλογα με τη χρήση του οχήματος,  χρειάζεσαι και διαφορετικές καλύψεις.  

Για παράδειγμα, αν το αυτοκίνητο είναι μιας κάποιας ηλικίας, δε γίνεται να μην βάλεις Οδική Βοήθεια. Αν μένεις σε περιοχή με έντονη εγκληματικότητα, δε γίνεται να μη βάλεις κάλυψη για ολική / μερική κλοπή (δηλαδή γίνεται, γιατί ο Νόμος δε σε υποχρεώνει να βάλεις, αλλά είναι καλύτερα να το κάνεις).  

Δηλαδή, πρέπει να επιλέγεις καλύψεις ανάλογα με τις πραγματικές ασφαλιστικές ανάγκες που έχεις. Όπως είναι φυσικό, περισσότερες καλύψεις σημαίνει μεγαλύτερο κόστος. Οπότε επίλεξε σοφά! 

3. Πρόσεξε το ύψος της απαλλαγής

Απαλλαγή στην ασφάλεια είναι το ποσό κάτω από το οποίο δεν αποζημιώνεσαι, όταν επέλθει ένας κίνδυνος.  

Παράδειγμα:

Έστω ότι το συμβόλαιό σου έχει μια απαλλαγή 500€ για συγκεκριμένη κάλυψη κι εσύ παθαίνεις ζημιά που καλύπτεται από το συμβόλαιο αυτό.  

Όμως, για την επιδιόρθωση της ζημιάς έχεις κόστος 700€.  

500€ θα μπουν από την τσέπη σου και 200€ από την αποζημίωση της ασφαλιστικής.  

Ας υποθέσουμε τώρα ότι η ζημιά χρειάζεται 400€  για να επιδιορθωθεί. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα σε αποζημιώσει η ασφαλιστική, αλλά θα πληρώσεις τη ζημιά από την τσέπη σου.  

Στη μικτή ασφάλιση, όπως και στην πυρός κλοπής, η έννοια της απαλλαγής είναι πολύ συνηθισμένη. Και πώς αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερη σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου;  

Αρκεί να θυμάσαι, πως μεγαλύτερο ποσό απαλλαγής σημαίνει χαμηλότερα ασφάλιστρα για σένα! 

4. Δες αν δικαιούσαι ειδικές εκπτώσεις

Υπάρχουν ειδικές τιμές ασφαλίστρων για ανέργους. Το ίδιο ισχύει για ένστολους και δημοσίους υπαλλήλους. Συμπληρώνοντας στη φόρμα ότι έχεις μια από αυτές τις ιδιότητες (και εφόσον βέβαια την έχεις), μπορείς να πάρεις καλύτερες τιμές στη σύγκριση ασφαλειών. 

5. Αναπροσάρμοσε την αξία του αυτοκινήτου

Πρέπει να ασφαλίζεις το όχημά σου στην τρέχουσα αξία της αγοράς. Η αξία του δεν παραμένει ίδια από τη στιγμή της αγοράς και μέχρι 10-15 χρόνια αργότερα. Ακόμα κι ένα χρόνο μετά την αγορά, υπάρχει μείωση της εμπορικής αξίας

Οπότε, είναι καλό να ελέγξεις μήπως από αβλεψία έχεις δηλώσει μικρότερη εμπορική αξία, για να αποφύγεις περίπτωση υπασφάλισης. 

Επίσης καλό είναι να παρακολουθείς αν η ασφαλιστική σου εταιρεία, κατά την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σου, αναπροσαρμόζει αυτόματα και το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο! Αν όχι, θα συνεχίσεις να πληρώνεις τα ακριβότερα ασφάλιστρα που πλήρωνες όταν το πρωτασφάλισες! 

6. Οδήγησε με ασφάλεια

Οι ασφαλιστικές καταγράφουν τα ατυχήματα και τις ζημίες που προκαλούν οι ασφαλισμένοι τους. Έπειτα, επιβραβεύουν τους πελάτες που δεν προκαλούν ατυχήματα και επιβαρύνουν εκείνους που προκαλούν, με ακριβότερα ασφάλιστρα σε επόμενες περιόδους ασφάλισης. 

7. Προτίμησε ετήσια διάρκεια

Όταν κάνεις σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου, να ξέρεις πως τα ετήσια συμβόλαια κοστίζουν αναλογικά λιγότερα, σε σχέση με τα συμβόλαια μικρότερης διάρκειας. 

Π.χ. ένα ετήσιο ασφαλιστήριο είναι έως 40% φθηνότερο από ένα μηνιαίο και έως 20% φθηνότερο από ένα εξάμηνο – συγκρίνοντας πάντα το κόστος ασφάλισης ανά μήνα.

Το πρόβλημα μέχρι τώρα ήταν πως θα έπρεπε να δώσεις ένα μεγαλύτερο ποσό με τη μια και αυτό ήταν δύσκολο. Εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να βάλεις έως 12 άτοκες δόσεις ώστε να εξοφλείς τα ασφάλιστρά σου με μεγαλύτερη ευκολία. 

8. Ενημέρωσε για τυχόν αλλαγές

Μετακομίζεις; Ενημέρωσε τη διεύθυνσή σου, γιατί οι οδηγοί σε διαφορετικούς ταχυδρομικούς κώδικες μπορεί να πληρώνουν διαφορετικά ασφάλιστρα, ακόμα και για το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου.  

Είχες κάποιο επασφάλιστρο νέου οδηγού; Ενημέρωσε την εταιρεία για να δεις πότε πρέπει να αφαιρεθεί και ως εκ τούτου, να πληρώνεις λιγότερα στην ασφάλειά σου. 

9. Βάλε εξοπλισμό ασφαλείας

Ένα καλό αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού στο αυτοκίνητο, ίσως κάνει την ασφαλιστική σου να το δει με διαφορετικό μάτι και να σου κάνει κάποια μείωση στα ασφάλιστρα. 

10. Απευθύνσου σε πιστοποιημένο ασφαλιστικό σύμβουλο

Η τηλεφωνική μας εξυπηρέτηση απαρτίζεται από πιστοποιημένους ασφαλιστικούς πράκτορες, οι οποίοι είναι στη διάθεσή σου 24 ώρες καθημερινά, ακόμα και τις Αργίες. Αν θέλεις συμβουλές για την ασφάλειά σου και για να κάνεις καλύτερη σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου, απλά κάλεσέ μας στο 210 3245 000. 

Και φυσικά, σύγκρινε ασφάλειες οχημάτων στο insurancemarket.gr, οποιαδήποτε ώρα θέλεις, εντελώς δωρεάν!

Κάθε εταιρεία προσφέρει διαφορετικά πακέτα για διαφορετικές ανάγκες. Στο insurancemarket.gr συνεργαζόμαστε με 25+ ασφαλιστικές εταιρείες, για να συγκρίνεις και να επιλέξεις αυτή που σε εξυπηρετεί. Όποια εταιρεία κι αν επιλέξεις, μπορείς να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ.

Και γιατί δεν υπάρχει απλή απάντηση στο ποια είναι η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία για όλους; Γιατί κάθε οδηγός αξιολογεί την ασφάλειά του με βάση τις δικές του ανάγκες και τα δικά του κριτήρια. Κάποιος ψάχνει την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου. Άλλος ψάχνει τις πιο πλήρεις καλύψεις. Αντίστοιχα, ένας οδηγός βολεύεται με ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, άλλος με εξάμηνη.

Στο insurancemarket.gr ζητάμε από όλους μας τους πελάτες να κάνουν κριτική για την ασφαλιστική που επέλεξαν. Από τις κριτικές αυτές προκύπτει ότι η εμπειρία κάθε οδηγού μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με την περίπτωση!

Με περισσότερα από 10 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της ασφάλισης, είμαστε η μεγαλύτερη online πλατφόρμα για σύγκριση και αγορά ασφαλειών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Συνεργαζόμαστε με 27 ασφαλιστικές εταιρείες, γιατί θέλουμε να σου δίνουμε πάντα την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς. Μέσα σε λίγα λεπτά, με απόλυτη διαφάνεια, μπορείς να επιλέξεις το πακέτο που σε συμφέρει και να κλείσεις ασφάλεια αυτοκινήτου online.

Είμαστε ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση και γι’ αυτό έχουμε προχωρήσει σε ειδικές συνεργασίες, ώστε να σου εξασφαλίσουμε παροχές (π.χ. οδική βοήθεια) σε προνομιακές τιμές.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί τρόποι με τους οποίους κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των οδηγών στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα; Πλέον κλείνουμε περισσότερα από 350.000 συμβόλαια το χρόνο!

Η λεγόμενη “βασική ασφάλεια αυτοκινήτου” ή “απλή ασφάλεια αυτοκινήτου”, δηλαδή η ασφάλεια για αστική ευθύνη έναντι τρίτων από την κυκλοφορία οχήματος. Μπορείς να κάνεις αυτή την υποχρεωτική ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ ή με τον παραδοσιακό τρόπο.

Η αστική ευθύνη σε καλύπτει ως ασφαλισμένο πρόσωπο (οδηγό, ιδιοκτήτη, κάτοχο του ασφαλισμένου οχήματος) για αποζημίωση τρίτων παθόντων, σε ατυχήματα που θα προκληθούν από την κυκλοφορία του οχήματός σου. Δηλαδή, σε περίπτωση που από αμέλειά σου προκαλέσεις κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητο, δεν θα αποζημιώσεις τον τρίτο παθόντα από την τσέπη σου.

Οι ποινές και οι κυρώσεις για ανασφάλιστα οχήματα είναι αυστηρές, γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήνεις το αυτοκίνητό σου χωρίς ασφάλεια, ούτε για μια μέρα.

Συγκεκριμένα, οι διοικητικές κυρώσεις περιλαμβάνουν:

 • Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες.
 • Αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, με πράξη της Αστυνομικής Αρχής, 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500 ευρώ για τα επιβατικά & 250 ευρώ για τα δίκυκλα.

Οι ποινικές κυρώσεις περιλαμβάνουν:

 • Φυλάκιση από 2 μήνες έως 1 χρόνο
 • Χρηματική ποινή έως 3.000 ευρώ

Θέλεις όσο πιο οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου γίνεται και είναι λογικό. Όλοι θέλουμε να πληρώνουμε τη φθηνότερη τιμή για τις υπηρεσίες που αγοράζουμε, χωρίς όμως να χάνουμε από τις παροχές που θέλουμε.

Η δική μας συμβουλή είναι: Σύγκρινε πριν αγοράσεις! Κι επειδή η σύγκριση τιμών ασφάλειας θα σου πάρει πάρα πολύ χρόνο αν πας από εταιρεία σε εταιρεία, καλύτερα έλα κατευθείαν στο insurancemarket.gr για φθηνή ασφάλεια.

Εδώ συγκρίνεις έως 27 εταιρείες με ένα κλικ. Μέσα σε 5’ μπορείς να επιλέξεις το πακέτο που σε συμφέρει περισσότερο και να λάβεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σου.

Και φυσικά, μπορείς να έχεις το νου σου για προσφορές και εκπτώσεις που κάνουν οι ασφαλιστικές. Αν θέλεις να σε ενημερώνουμε για τρέχουσες προσφορές, κάνε μια εγγραφή στο newsletter μας!

Ειδικά αν το αμάξι σου έχει μια κάποια ηλικία, δε σε συμφέρει να μην έχεις οδική βοήθεια. Έτσι κι εμείς, επειδή καταλαβαίνουμε την αξία της, έχουμε προχωρήσει σε συνεργασία με την Interamerican και σου παρέχουμε οδική βοήθεια με 2,25€ το μήνα!

Πώς θα την αποκτήσεις; Απλά επίλεξε στην πλατφόρμα μας το πακέτο ασφάλισης που θέλεις να κλείσεις και στην “επιλογή καλύψεων” αριστερά, κάνε κλικ στο κουτάκι “Οδική Βοήθεια”, ώστε να προστεθεί στο συμβόλαιό σου.

Επειδή θέλουμε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη, εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να κλείσεις:

Όμως αν θέλεις οικονομική ασφάλεια, σου προτείνουμε την ετήσια διάρκεια. Όσο μεγαλύτερη η διάρκεια ασφάλισης, τόσο πιο οικονομικά βγαίνουν αναλογικά τα ασφάλιστρα ανά μήνα. Επιπλέον πλεονέκτημα είναι το ότι για έναν ολόκληρο χρόνο θα ξενοιάσεις από την υποχρέωση να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου.

Ακόμα κι αν κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου online, που γίνεται πιο γρήγορα από την παραδοσιακή, ποιος έχει διάθεση να ασχολείται με την ασφάλισή του συχνότερα από μια φορά το χρόνο;

Κατά καιρούς θα δεις ότι οι ασφαλιστικές κάνουν εκπτώσεις για νέα συμβόλαια (π.χ. στη Black Friday). Όμως, κάποιες κατηγορίες έχουν ειδικές εκπτώσεις ασφαλίστρων όλο το χρόνο. Οι κατηγορίες αυτές είναι:

 • Άνεργοι
 • Ένστολοι (στρατιωτικοί κ.λπ.)
 • Δημόσιοι υπάλληλοι

Αν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, μπορείς να το δηλώσεις στα στοιχεία του ιδιοκτήτη οχήματος, για να πάρεις τις χαμηλότερες τιμές.

Η βασική ασφάλεια είναι υποχρεωτική από το νόμο και σε καλύπτει αποζημιώνοντας τρίτους, σε ατυχήματα που θα προκληθούν από την κυκλοφορία του οχήματός σου.

Από την άλλη πλευρά, η μικτή ασφάλεια σε καλύπτει και για ίδιες ζημιές που θα προκληθούν από δική σου αμέλεια στο δικό σου όχημα.

Πχ, ας πούμε ότι κατά λάθος τρακάρεις το αυτοκίνητό σου σε έναν στύλο και χρειάζεσαι επισκευή σε συνεργείο. Εφόσον βρίσκεσαι μέσα στα όρια των όρων και προϋποθέσεων του συμβολαίου σου, θα σε καλύψει η ασφαλιστική σου.

Αξίζει να γνωρίζεις, ότι οι μικτές ασφάλειες αυτοκινήτων έχουν πάντα πιο υψηλές τιμές, σε σχέση με τις βασικές ασφάλειες. Επίσης, για να αποκτήσεις μικτή ασφάλεια, θα πρέπει πρώτα να δει το αυτοκίνητο πραγματογνώμονας. Κοινώς, δεν μπορείς να κλείσεις μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου 100% online, γιατί η διαδικασία είναι πιο περίπλοκη.

Στο insurancemarket.gr η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη από ποτέ! Απλά ακολούθησε τα βήματα:

 • Συμπληρώνεις την πινακίδα σου (& στοιχεία ιδιοκτήτη)
 • Συγκρίνεις προσφορές ασφάλισης
 • Επιλέγεις και πατάς “αγορά”
 • Εξοφλείς και λαμβάνεις το ασφαλιστήριο στο email σου

Θα δεις ότι πολλές προσφορές έχουν το σήμα “ΑΓΟΡΑ σε 1’ Χωρίς Δικαιολογητικά”. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να κλείσεις την ασφάλειά σου, χωρίς αναμονές!

Φυσικά και μπορείς. Εφόσον κλείσεις ασφάλεια στην πλατφόρμα μας, μπορείς να πληρώσεις τα ασφάλιστρά σου:

 • Με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
 • Με έως 12 άτοκες δόσεις, αν έχεις πιστωτική

Οι άτοκες δόσεις είναι ο ιδανικός τρόπος πληρωμής για σένα, αν θέλεις ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά δεν θέλεις να πληρώσεις όλο το ποσό μονομιάς.

Κι αν δεν είσαι του online, μπορείς επίσης να πληρώσεις με μετρητά στο κατάστημά μας (Φιλελλήνων 7, Τ.Κ. 10557, Σύνταγμα). Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε!

Άνθρωποι είμαστε, ένα μυαλό έχουμε, είναι λογικό καμιά φορά να ξεχνάμε πότε λήγει η ασφάλεια αυτοκινήτου. 

Αν αναρωτιέσαι “μέχρι πότε έχω ασφάλεια αυτοκινήτου;”, μπορείς απλά να τσεκάρεις στην ειδική πλατφόρμα.

Βάλε την πινακίδα του αυτοκινήτου και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και θα δεις αμέσως αν έχεις ασφάλεια και πότε λήγει.

Σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου & ασφάλιση

Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου

Μέσα σε 2’, συμπληρώνεις πινακίδα αυτοκινήτου & στοιχεία ιδιοκτήτη.

Συγκρίνεις προσφορές

Συγκρίνουμε για εσένα έως 29 ασφαλιστικές εταιρίες ώστε να βρεις την καλύτερη ασφάλεια.

Το συμβόλαιο στο email σου

Η διαδικασία είναι 100% online. Επιλέγεις πακέτο και λαμβάνεις το συμβόλαιο με email.

Όλες οι προσφορές στο email σου!

Μη έγκυρο email
Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Προσπαθήσετε αργότερα

Όλες οι προσφορές στο email σου!

Εδώ έχεις πάντα το καλύτερο στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Άτοκες δόσεις

Τώρα μπορείς να εξοφλήσεις μέσω πιστωτικής κάρτας με
έως 12 άτοκες δόσεις

Εγγύηση τιμής

Δεσμευόμαστε ότι αν βρεις χαμηλότερη τιμή αλλού, σου επιστρέφουμε τη διαφορά

24/7 εξυπηρέτηση

Πάντα δίπλα σου

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα στη διάθεσή σου όποτε τον χρειαστείς

Νομικές Συμβουλές

Δωρεάν Υπηρεσία Εξωδικαστικού Συμβιβασμού Παροχή Νομικών Συμβουλών ARAG SE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 5,5€

…το μήνα, με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν!

πινακίδα widget
φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 5,5€

…το μήνα, με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν!

πινακίδα widget
φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου