Αγόρασε ασφάλεια αυτοκινήτου με έως 12 Άτοκες Δόσεις

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

όπως τη φαντάζεσαι!

πινακίδα widget
Αν δεν γνωρίζεις τον αριθμό κυκλοφορίας σου συμπλήρωσε ###car###, για να λάβεις ενδεικτική τιμή.

Προσφορές που λήγουν

Εξοικονόμησε περισσότερα στην ασφάλεια αυτοκινήτου online!

έως
-45% Ετήσια Συμβόλαια
  •  
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
έως
-5% Έκπτωση Ενστόλων
  •  
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
έως
-5% Προσφορές Ανέργων
  •  
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

*Οι εκπτώσεις διάρκειας και ιδιότητας καθώς και οι τρέχουσες προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου και λοιπών οχημάτων παρέχονται αποκλειστικά από την εκάστοτε Ασφαλιστική Επιχείρηση και δύναται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τιμές Ασφάλειας Αυτοκινήτου

Ασφάλεια αυτοκινήτου και σύγκριση τιμών πάνε μαζί στο insurancemarket!

Βασική από:
40 το εξάμηνο
  • Αστική Ευθύνη
  • Προσωπικό Ατύχημα
  • Νομικές Συμβουλές
με οδική από:
50 το εξάμηνο
  • Αστική Ευθύνη
  • Οδική Βοήθεια
  • Νομικές Συμβουλές
Πυρός/Κλοπή από:
54 το εξάμηνο
  • Αστική Ευθύνη
  • Πυρκαγία
  • Κλοπή
Μικτή από:
83 το εξάμηνο
  • Αστική Ευθύνη
  • Πυρκαγία
  • Ίδιες Ζημίες
Βασική από:
40 το εξάμηνο
  • Προσωπικό Ατύχημα
  • Νομικές Συμβουλές
  • Αστική Ευθύνη
με οδική από:
50 το εξάμηνο
  • Οδική Βοήθεια
  • Αστική Ευθύνη
  • Νομικές Συμβουλές
Πυρός/Κλοπή
54 το εξάμηνο
  • Κλοπή
  • Πυρκαγιά
  • Αστική Ευθύνη
Μικτή από:
83 το εξάμηνο
  • Ίδιες Ζημιές
  • Πυρκαγιά
  • Κλοπή

*Ενδεικτικές τιμές ασφάλισης για Nissan Micra 6hp του 2018 (Βασικό Πακέτο) και για SEAT MII 7hp του 2018 (Πυρός/Κλοπής & Μικτή). Οι τιμολογήσεις έγιναν με τκ 68300 & οδηγό 40 ετών.

Δημοφιλέστερες καλύψεις για το αυτοκίνητό σου

Πυρός

Η κάλυψη περιλαμβάνει τις ζημιές του ασφαλισμένου αυτοκινήτου που προκλήθηκαν από πυρκαγιά, έκρηξη και πτώση κεραυνού.

Θραύση Κρυστάλλων

Kαλύπτονται οι ζημιές στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου που αποτελούν συνέπεια θραύσης από οποιαδήποτε εξωτερική αιτία.

Οδική Βοήθεια

Παρέχεται οδική βοήθεια λόγω ακινητοποίησης του οχήματος από τροχαίο ατύχημα, μηχανική ή ηλεκτρολογική βλάβη.

Ολική Κλοπή

Καλύπτει την ολική απώλεια (κλοπή) του ασφαλισμένου οχήματος με την πραγματική του αξία την ημέρα της απώλειας (κλοπής).

Συχνές ερωτήσεις

Η online ασφάλιση αυτοκινήτου γίνεται εύκολα και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας έχεις χρόνο. Δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού με κανέναν, ούτε να περιμένεις το οτιδήποτε. Επίσης, παρέχει “καταφύγιο” για σένα που θέλεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, χωρίς να σπαταλάς χρόνο ψάχνοντας.

Στο insurancemarket φροντίζουμε να παίρνεις το καλύτερο από την ασφάλεια αυτοκινήτου online, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες δυνατές εκπτώσεις και προσφορές. Οπότε, αν θέλεις online ασφάλεια αυτοκινήτου:

  1. Μπαίνεις στο insurancemarket.
  2. Συμπληρώνεις πινακίδα αυτοκινήτου & στοιχεία οδηγού.
  3. Συγκρίνεις προσφορές.
  4. Επιλέγεις προσφορά, εξοφλείς και λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου.

Είναι τόσο απλό! Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο κλείνουμε περισσότερα από 550.000 συμβόλαια!

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου οι τιμές επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως:

  • Ηλικία και τρέχουσα αξία αυτοκινήτου.
  • Εμπειρία του οδηγού σε έτη οδήγησης.
  • Περιοχή, δηλαδή τον ταχυδρομικό κώδικα.

Στο insurancemarket μπορείς να βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου από 45€ το εξάμηνο*, δηλαδή 3,75€ τον μήνα!

*Η τιμολόγηση αφορά στις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan Micra του 2022 στην Hellas Direct, τκ 85900 & οδηγό 40 ετών στις 08/07/2024.

Συγκεντρώσαμε 3 προτάσεις για να συγκρίνεις σωστά και να πάρεις ευκολότερα την καλύτερη προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου.

Κάνε τακτικά σύγκριση ασφάλειας αυτοκινήτου.

Το insurancemarket είναι το ιδανικό μέρος για να συγκρίνεις καθώς συνεργαζόμαστε με 29 ασφαλιστικές εταιρείες. Καμία άλλη υπηρεσία σύγκρισης δεν έχει τόσες συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες!

Μην ξεχνάς, εκτός από την τιμή πάντα να συγκρίνεις τις καλύψεις, τις εξαιρέσεις και τις αντίστοιχες απαλλαγές ανά ασφαλιστική.

Επίλεξε προσεκτικά τις καλύψεις.

Ανάλογα με την περιοχή όπου συνήθως κινείσαι, την κατάσταση του αυτοκινήτου και άλλους παράγοντες που αλλάζουν ανάλογα με τη χρήση του οχήματός σου, χρειάζεσαι και διαφορετικές καλύψεις.

Διάλεξε μία προσφορά ασφάλειας ετήσιας διάρκειας.

Όταν κάνεις σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου, να ξέρεις πως τα ετήσια συμβόλαια κοστίζουν αναλογικά λιγότερο, σε σχέση με τα συμβόλαια μικρότερης διάρκειας.

Π.χ. ένα ετήσιο ασφαλιστήριο είναι έως 40% φθηνότερο από ένα μηνιαίο και έως 20% φθηνότερο από ένα εξάμηνο.

Κάθε εταιρεία προσφέρει διαφορετικά πακέτα για διαφορετικές ανάγκες. Όποια εταιρεία κι αν επιλέξεις, μπορείς να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ. Γιατί όμως δεν υπάρχει άμεση απάντηση στο ποια είναι η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία; Γιατί κάθε οδηγός αξιολογεί την ασφάλειά του με βάση τις δικές του ανάγκες και τα δικά του κριτήρια.

Στο insurancemarket ζητάμε από όλους μας τους πελάτες να κάνουν κριτική για την ασφαλιστική εταιρεία που επέλεξαν. Από τις κριτικές αυτές προκύπτει ότι η εμπειρία κάθε οδηγού μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με την περίπτωση! Διαβάζοντας τις αξιολογήσεις θα μπορέσεις να αποφασίσεις ποια ασφαλιστική είναι καλύτερη για εσένα.

Με περισσότερα από 10 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της ασφάλισης, είμαστε η μεγαλύτερη πλατφόρμα στην Ελλάδα για σύγκριση ασφαλειών αυτοκινήτων. Συνεργαζόμαστε με 29 ασφαλιστικές εταιρείες, γιατί θέλουμε να σου δίνουμε πάντα την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς. Μέσα σε λίγα λεπτά, με απόλυτη διαφάνεια, μπορείς να επιλέξεις το πακέτο που σε συμφέρει και να κλείσεις ασφάλεια αυτοκινήτου online.

Είμαστε ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση και γι’ αυτό έχουμε προχωρήσει σε ειδικές συνεργασίες, ώστε να σου εξασφαλίσουμε πρόσθετες παροχές, όπως την οδική, σε προνομιακές τιμές.

Θέλεις όσο πιο οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου γίνεται και είναι λογικό. Όλοι θέλουμε να πληρώνουμε τη φθηνότερη τιμή για τις υπηρεσίες που αγοράζουμε, χωρίς όμως να χάνουμε από τις παροχές που θέλουμε. Η δική μας συμβουλή είναι: Σύγκρινε πριν αγοράσεις! Κι επειδή η σύγκριση τιμών ασφάλειας θα σου πάρει πάρα πολύ χρόνο αν πας από εταιρεία σε εταιρεία, καλύτερα έλα κατευθείαν στο insurancemarket για φθηνή ασφάλεια.

Εδώ συγκρίνεις με ένα κλικ. Μέσα σε 5’ μπορείς να βρεις το πακέτο που σε συμφέρει περισσότερο και να λάβεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σου. Και φυσικά, μπορείς να έχεις το νου σου για προσφορές και εκπτώσεις που κάνουν οι ασφαλιστικές. Αν θέλεις να σε ενημερώνουμε για τρέχουσες προσφορές, κάνε μια εγγραφή στο newsletter μας!

Η σύγκριση ασφαλειών είναι σημαντική για κάθε νέο οδηγό γιατί όλες οι ασφάλειες θα περιέχουν και το επασφάλιστρο, επομένως οι τιμές θα είναι κάπως αυξημένες.

Οπότε μέσω της σύγκρισης θα μπορέσεις να βρεις την πιο οικονομική και κατάλληλη επιλογή, μειώνοντας το κόστος στην ασφάλεια νέου οδηγού. Το ίδιο ισχύει και για τους νέους οδηγούς που θα προστεθούν ως δεύτεροι οδηγοί σε οποιοδήποτε άλλο ασφαλιστήριο αυτοκινήτου.

Κατά καιρούς θα δεις ότι οι ασφαλιστικές κάνουν εκπτώσεις για νέα συμβόλαια (π.χ. στη Black Friday). Όμως, κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων – όπως και στην ανεργία – παρέχονται ειδικές εκπτώσεις ασφαλίστρων όλο τον χρόνο. Απλά επίλεξε στη φόρμα την έκπτωση επαγγέλματος που έχεις και στη συνέχεια θα βρεις τη φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους, ένστολους ή δημοσίους υπαλλήλους που χρειάζεσαι.

Η λεγόμενη “βασική ασφάλεια αυτοκινήτου” ή “απλή ασφάλεια αυτοκινήτου”, είναι η ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι τρίτων από την κυκλοφορία οχήματος. Μπορείς να κάνεις αυτή την υποχρεωτική ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ ή με τον παραδοσιακό τρόπο.

Η αστική ευθύνη σε καλύπτει ως ασφαλισμένο πρόσωπο (οδηγό, ιδιοκτήτη, κάτοχο του ασφαλισμένου οχήματος) για αποζημίωση τρίτων παθόντων, σε ατυχήματα που θα προκληθούν από την κυκλοφορία του οχήματός σου. Δηλαδή, σε περίπτωση που από αμέλειά σου προκαλέσεις κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητο, δεν θα αποζημιώσεις τον τρίτο παθόντα από την τσέπη σου.

Οι ποινές και οι κυρώσεις σε ανασφάλιστο όχημα είναι αυστηρές, γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήνεις το αυτοκίνητό σου χωρίς ασφάλεια, ούτε για μια μέρα. Συγκεκριμένα, οι κυρώσεις περιλαμβάνουν χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, με πράξη της Αστυνομικής Αρχής, 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500 ευρώ για τα επιβατικά & 250 ευρώ για τα δίκυκλα.

Η βασική ασφάλεια είναι υποχρεωτική από τον νόμο και σε καλύπτει αποζημιώνοντας τρίτους, σε ατυχήματα που θα προκληθούν από την κυκλοφορία του οχήματός σου. Από την άλλη πλευρά, η μικτή ασφάλεια σε καλύπτει και για ίδιες ζημιές που θα προκληθούν από δική σου αμέλεια στο δικό σου όχημα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για ασφάλεια νέου αυτοκινήτου. Πχ, ας πούμε ότι κατά λάθος τρακάρεις το αυτοκίνητό σου σε έναν στύλο και χρειάζεσαι επισκευή σε συνεργείο. Εφόσον βρίσκεσαι μέσα στα όρια των όρων και προϋποθέσεων του συμβολαίου σου, θα σε καλύψει η ασφαλιστική σου.

Αξίζει να γνωρίζεις, ότι οι μικτές ασφάλειες αυτοκινήτων έχουν πάντα πιο υψηλές τιμές, σε σχέση με τις βασικές ασφάλειες. Επίσης, για να αποκτήσεις μικτή ασφάλεια, θα πρέπει πρώτα να δει το αυτοκίνητο πραγματογνώμονας ή να βγάλεις κάποιες φωτογραφίες/ βίντεο με το κινητό σου.

Επειδή θέλουμε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη, εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να κλείσεις:

Όμως αν θέλεις οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, σου προτείνουμε την ετήσια διάρκεια. Όσο μεγαλύτερη η διάρκεια ασφάλισης, τόσο πιο οικονομικά βγαίνουν αναλογικά τα ασφάλιστρα ανά μήνα. Επιπλέον πλεονέκτημα είναι το ότι για έναν ολόκληρο χρόνο θα ξενοιάσεις από την υποχρέωση να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου. Ακόμα κι αν κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου online, που γίνεται πιο γρήγορα από την παραδοσιακή, ποιος έχει διάθεση να ασχολείται με την ασφάλισή του συχνότερα από μια φορά το χρόνο;

Στο insurancemarket η ασφάλιση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Μπορείς να εντοπίσεις προσφορές σε ασφάλειες αυτοκινήτων άμεσα και ανέξοδα. Αρκούν δύο κινήσεις:

  1. Συμπλήρωσε τη φόρμα και
  2. Πάτησε “Επόμενο”.

Σε ελάχιστο χρόνο έχεις όλες τις διαθέσιμες προσφορές μπροστά σου. Αναλύεις τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις και διαλέγεις εύκολα το πακέτο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

Αν το αμάξι σου έχει μια κάποια ηλικία, δεν σε συμφέρει να μην έχεις οδική βοήθεια. Έτσι κι εμείς, επειδή καταλαβαίνουμε την αξία της, έχουμε προχωρήσει σε συνεργασία με την Interamerican και σου παρέχουμε οδική βοήθεια με 2,25€ τον μήνα!

Πώς θα την αποκτήσεις; Απλά επίλεξε στην πλατφόρμα μας το πακέτο ασφάλισης που θέλεις να κλείσεις και στην επιλογή “πρόσθετες καλύψεις” αριστερά, κάνε κλικ στο κουτάκι “Οδική Βοήθεια”, ώστε να προστεθεί στο συμβόλαιό σου.

Φυσικά και μπορείς. Εφόσον κλείσεις ασφάλεια στην πλατφόρμα μας, μπορείς να πληρώσεις τα ασφάλιστρά σου:

  • Με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
  • Με έως 12 άτοκες δόσεις, αν έχεις πιστωτική

Η ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις είναι ο ιδανικός τρόπος πληρωμής, αν θέλεις ετήσια διάρκεια, αλλά δεν θέλεις να πληρώσεις όλο το ποσό μονομιάς. Κι αν δεν είσαι του online, μπορείς επίσης να πληρώσεις με μετρητά στο κατάστημά μας (Φιλελλήνων 7, Τ.Κ. 10557, Σύνταγμα). Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε!

Άνθρωποι είμαστε, ένα μυαλό έχουμε, είναι λογικό καμιά φορά να ξεχνάμε πότε λήγει η ασφάλεια αυτοκινήτου. Αν αναρωτιέσαι “μέχρι πότε έχω ασφάλεια αυτοκινήτου;”, μπορείς απλά να το τσεκάρεις στην ειδική πλατφόρμα. Βάλε την πινακίδα του αυτοκινήτου και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και θα δεις αμέσως αν έχεις ασφάλεια και πότε λήγει.

Αν όμως είσαι πελάτης μας, απλά έλεγξε μέχρι πότε σε καλύπτει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου στο insurancemarket app!

Σύγκριση τιμών ασφάλειας αυτοκινήτου & ασφάλιση

Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου

Μέσα σε 2’, συμπληρώνεις πινακίδα αυτοκινήτου & στοιχεία ιδιοκτήτη.

Συγκρίνεις προσφορές

Συγκρίνουμε για εσένα έως 29 ασφαλιστικές εταιρίες ώστε να βρεις την καλύτερη ασφάλεια.

Το συμβόλαιο στο email σου

Η διαδικασία είναι 100% online. Επιλέγεις πακέτο και λαμβάνεις το συμβόλαιο με email.

Όλες οι προσφορές στο email σου!

Μη έγκυρο email
Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Προσπαθήσετε αργότερα

Όλες οι προσφορές στο email σου!

Εδώ έχεις πάντα το καλύτερο στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Άτοκες δόσεις

Τώρα μπορείς να εξοφλήσεις μέσω πιστωτικής κάρτας με
έως 12 άτοκες δόσεις

Εγγύηση τιμής

Δεσμευόμαστε ότι αν βρεις χαμηλότερη τιμή αλλού, σου επιστρέφουμε τη διαφορά

24/7 εξυπηρέτηση

Πάντα δίπλα σου

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα στη διάθεσή σου όποτε τον χρειαστείς

Νομικές Συμβουλές

Δωρεάν Υπηρεσία Εξωδικαστικού Συμβιβασμού Παροχή Νομικών Συμβουλών ARAG SE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 5,5€

…το μήνα, με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν!

πινακίδα widget
φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 5,5€

…το μήνα, με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν!

πινακίδα widget
φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου