Ασφάλεια υγείας στα μέτρα σου

Τώρα στην πλατφόρμα μας βρίσκεις εξειδικευμένους ασφαλιστές & επιλέγεις ασφάλιση υγείας, ειδικά για εσένα!
ασφάλεια υγείας - βρες ασφαλιστή

Πώς λειτουργεί το

“Βρες τον ασφαλιστή σου”;

step 1 Επιλέγεις κατηγορία ασφάλισης.

step 2 Εμφανίζονται οι διαθέσιμοι ασφαλιστές της περιοχής σου.

step 3 Επιλέγεις ασφαλιστή & επικοινωνεί μαζί σου εντός 2 ωρών.

Η ασφάλεια υγείας είναι μια περίπλοκη διαδικασία που δεν ολοκληρώνεται 100% online και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Θέλεις να βρεις το πακέτο που ταιριάζει σε εσένα και την οικογένειά σου. Να εξασφαλίσεις το παρόν και το μέλλον σου. Σε μια τόσο σημαντική απόφαση, είναι απαραίτητο να έχεις δίπλα σου έναν ειδικό.

Ο σωστός ασφαλιστής θα αναλύσει τις ανάγκες σου και θα σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα, με βάση όλες τις παραμέτρους που πρέπει να λάβει υπόψη (π.χ. άλλο ασφαλιστήριο υγείας από την δουλειά, προηγούμενο ιστορικό υγείας, ποσό που θέλεις να διαθέσεις).

Έτσι κι εμείς στο insurancemarket αποφασίσαμε να λανσάρουμε το “Βρες τον ασφαλιστή σου“, την καινοτόμα υπηρεσία που σου επιτρέπει να βρεις online αξιολογημένο ασφαλιστή, να κλείσεις το ραντεβού σου και να πάρεις εύκολα προσφορές για ιδιωτική ασφάλεια υγείας, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Ποιες είναι οι τιμές για ασφάλεια υγείας;

Eurolife FFH

Premium Διάγνωση για Όλους
48€ το χρόνο
  • Καλύπτεις ανάγκες για διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις χωρίς αναμονές και πολύπλοκες διαδικασίες
Μειωμένη Τιμή

Interlife

Bonus x5
11€ το μήνα
  • Ζήσε ξέγνοιαστα, φρόντισε για το μέλλον! Το πρόγραμμα Bonus x5 σε καλύπτει σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας.
PREMIUM

Interamerican

Ταξιδιωτική ασφάλιση από:
21€ το Ταξίδι
  • Η ταξιδιωτική ασφάλιση σού προσφέρει την ταξιδιωτική βοήθεια που χρειάζεσαι σε κάθε σου ταξίδι, σε Ελλάδα & εξωτερικό.
PREMIUM

Γιατί “Βρες τον ασφαλιστή σου”;

1
Πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι επαγγελματίες στον ασφαλιστικό κλάδο, πιστοποιημένοι από την Τράπεζα της Ελλάδος.

2
Πληθώρα επιλογών ραντεβού

Τώρα έχεις την επιλογή να κλείσεις ραντεβού για να μιλήσεις για την ασφάλεια υγείας που χρειάζεσαι, διά ζώσης ή εξ αποστάσεως.

3
Όλες οι ειδικότητες

Ψάχνεις νοσοκομειακό ή εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα; Για σένα, το παιδί ή την οικογένειά σου; Οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σου σε κάθε περίπτωση.

4
Ασφαλιστές με εμπειρία

Θέλουμε να νιώθεις σιγουριά για την επιλογή σου. Γι’ αυτό αξιολογούμε οι ίδιοι τους ασφαλιστές που συνεργαζόμαστε, ως προς την εμπειρία και άλλους παράγοντες.

Γιατί “Βρες τον ασφαλιστή σου”;

Πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι επαγγελματίες στον ασφαλιστικό κλάδο, πιστοποιημένοι από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Πληθώρα επιλογών ραντεβού

Τώρα έχεις την επιλογή να κλείσεις ραντεβού για να μιλήσεις για την ασφάλεια υγείας που χρειάζεσαι, διά ζώσης ή εξ αποστάσεως.

Όλες οι ειδικότητες

Ψάχνεις νοσοκομειακό ή εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα; Για σένα, το παιδί ή την οικογένειά σου; Οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σου σε κάθε περίπτωση.

Ασφαλιστές με εμπειρία

Θέλουμε να νιώθεις σιγουριά για την επιλογή σου. Γι’ αυτό αξιολογούμε οι ίδιοι τους ασφαλιστές που συνεργαζόμαστε, ως προς την εμπειρία και άλλους παράγοντες.

Τι πρόγραμμα ασφάλειας υγείας χρειάζομαι;

Ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις:
Νοσοκομειακό
(Ατομικό/Οικογενειακό)

Σε ένα απρόβλεπτο γεγονός, με τη συγκεκριμένη ασφάλεια υγείας θα έχεις άμεση πρόσβαση σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αμοιβές γιατρών και χειρουργών και πολλές άλλες παροχές.

Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα

Με ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας θα έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες παροχές.

Σοβαρή ασθένεια
(Κάλυψη Δαπανών)

Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης σοβαρών ασθενειών θα λάβεις οικονομικό επίδομα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες που θα δημιουργηθούν από την εμφάνιση μίας σοβαρής ασθένειας.

Επίδομα για χειρουργείο
ή νοσηλεία

Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, εξασφαλίζεις έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Αντίστοιχα, σε περίπτωση νοσηλείας θα λάβεις επίδομα για όσες μέρες παραμείνεις στο νοσοκομείο.

Κάλυψη εξόδων από ατύχημα ή ασθένεια
αν δεν μπορείς να δουλέψεις

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος σού δίνει τη δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος να καλύψεις τα έξοδά σου, σε περίπτωση που εξαιτίας ενός ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορείς να εργαστείς.

κάρτες υγείας
Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης
για Επιχειρήσεις

Η ομαδική ασφάλιση εργαζομένων, απευθύνεται σε κάθε είδους εταιρεία άνω των 10 εργαζομένων και σε μέλη συλλόγου ή σωματεία. Η ασφάλεια υγείας είναι σημαντική παροχή για τους εργαζομένους και ταυτόχρονα προσφέρει φορολογικά οφέλη για την επιχείρηση.

Ταξιδιωτική ασφάλιση
για Ελλάδα & Εξωτερικό

Με την ταξιδιωτική ασφάλιση θα έχεις κάλυψη για ένα επείγον περιστατικό κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Καλύπτει ιατρικές συμβουλές, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αποζημίωση για απώλεια αποσκευών κ.ά.

κάρτα υγείας
Ασφάλιση Αλλοδαπών
για χορήγηση άδειας διαμονής

Βρες οικονομική και προσιτή λύση στην ασφάλεια υγείας για την έκδοση ή την ανανέωση της άδειας διαμονής σου. Οι καλύψεις του συμβολαίου αφορούν: Ασφάλιση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας, Ιατροφαρμακευτικά έξοδα, Νοσοκομειακή περίθαλψη.

Επικοινώνησε μαζί μας!
24 ώρες το 24ωρο

Χρειάζεσαι βοήθεια ή έχεις ερωτήσεις; Oι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι δίπλα σου 24/7 για να σε συμβουλεύσουν και να σε καθοδηγήσουν οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείς. Κάλεσέ μας στο 210 324 5000

Συχνές ερωτήσεις

Με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη δημόσια περίθαλψη, η ιδιωτική ασφάλεια υγείας είναι πια αναγκαία για να νιώθεις ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου. Ουσιαστικά είναι η μόνη υπηρεσία που έχει value for money, καθώς σου εξασφαλίζει πως ό,τι και να σου συμβεί, θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις με αξιοπρέπεια και χωρίς κόστος στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ή ακόμα και του εξωτερικού!

Έχοντας κατάλληλη ασφάλεια υγείας, στη δύσκολη στιγμή η εξυπηρέτηση θα είναι άμεση και καλύτερης ποιότητας! Με την ιδιωτική ασφάλιση μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία και να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Είναι σημαντικό να έχεις κατανοήσει πλήρως πότε θα σε καλύψει και πότε όχι. Μια ασφάλεια υγείας μπορεί να έχει εξαιρέσεις και απαλλαγές που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις. Έτσι δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεως σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείς.

Επίσης, πρέπει να σιγουρευτείς ότι θα καλύπτει τις ανάγκες σου τώρα και στο μέλλον, καθώς η μεταφορά σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να μην είναι εφικτή αν στο μεταξύ έχει προκύψει κάποια ασθένεια.

Τέλος, πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν χρειάζεσαι πραγματικά ασφάλεια υγείας ή ασφάλεια ζωής ή κάποιο συνδυαστικό πρόγραμμα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ο προσωπικός σου ασφαλιστής είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να κατανοήσει τις ανάγκες σου και να σου προτείνει πακέτα, ειδικά για εσένα.

Ένα πρόγραμμα σοβαρών ασθενειών σού δίνει μετρητά σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις μία σοβαρή ασθένεια. Τα προγράμματα αυτά συνήθως είναι πολύ οικονομικά και μπορείς να τα αγοράσεις μόνα τους ή σε συνδυασμό με το νοσοκομειακό σου πρόγραμμα.

*Σε πολλές περιπτώσεις η καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου σε περίπτωση διάγνωσης με σοβαρή πάθηση δεν είναι άμεση, αλλά τμηματική.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές σού δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλιστείς έως την ηλικία των 65 ετών. Μπορείς, όμως, να αποκτήσεις με χαμηλό κόστος ένα πρόγραμμα για διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς (κάρτα υγείας) σε όποια ηλικία και να είσαι και χωρίς ερωτήσεις για το ιατρικό ιστορικό σου. 

Η ασφάλεια υγείας μετά τα 60, είναι εξίσου σημαντική, η οποία θα μπορεί να σου καλύψει τυχόν απροσδόκητα ιατρικά έξοδα.

Το κόστος ασφάλειας υγείας, εξαρτάται από την ηλικία, το ποσό της απαλλαγής ή συνασφάλισης εάν υπάρχει, τη θέση νοσηλείας και το κεφάλαιο κάλυψης. Αν εμφανιστούν νοσήματα δεν αλλάζει το κόστος της ασφάλισης (σε σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει επασφάλιστρο), αλλά προκύπτουν ειδικοί όροι με αναμονές ή εξαιρέσεις κάλυψης της προϋπάρχουσας νόσου, εάν ο κίνδυνος γίνει αποδεκτός.

Άλλοι παράγοντες είναι η ασφαλιστική εταιρεία, οι παροχές (εάν η κάλυψη θα είναι πλήρης ή ποσοστιαία) καθώς και ο τρόπος εκτίμησης κινδύνου της εκάστοτε εταιρείας. Να θυμάσαι, ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα, διότι όσο μεγαλώνεις αρχίζουν να εμφανίζονται νοσήματα που μπορούν να προκαλέσουν:

Θέλεις να μάθεις τις τιμές για ασφάλεια υγείας, με καλύψεις ειδικά για τις ανάγκες σου; Επίλεξε τον προσωπικό σου ασφαλιστή μέσα από την πλατφόρμα μας & βρες κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα!

Στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, σε περίπτωση ασφάλισης της οικογένειάς σου (σύζυγο και παιδιά μικρότερα των 18 ετών) με το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα έχεις αρκετά μεγάλες εκπτώσεις που εξαρτώνται από τον αριθμό των ασφαλιζόμενων μελών.

Να θυμάσαι, ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα. Όσο μεγαλώνεις αρχίζουν να εμφανίζονται νοσήματα που μπορούν να προκαλέσουν αύξηση των ασφαλίστρων ή ακόμα και απόρριψη της αίτησης ασφάλισής σου.

Θέλεις ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου; Χρειάζεσαι έναν προσωπικό ασφαλιστικό σύμβουλο!

Μπες σήμερα στη νέα μας υπηρεσία “Βρες τον ασφαλιστή σου“, επίλεξε ασφαλιστή στην περιοχή σου και ανακάλυψε την κατάλληλη ασφάλεια υγείας για εσένα!

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις επίσης:

και άλλα, ανάλογα με τον ασφαλιστικό σύμβουλο που θα επιλέξεις για να σε εξυπηρετήσει.

Σχετικά Άρθρα

Απόκτησε Κάρτα Υγείας από 48€

Προστάτευσε εσένα και την οικογένειά σου!