Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Υγεία / Πόσο κοστίζει η ιδιωτική ασφάλεια;

Πόσο κοστίζει η ιδιωτική ασφάλεια;

κόστος ιδιωτικής ασφάλισης

Το κόστος ιδιωτικής ασφάλειας είναι, δικαίως, ένα από τα πιο βασικά πράγματα που σε απασχολούν όταν πρόκειται να αποφασίσεις αν θα συνάψεις κάποιο συμβόλαιο. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το κόστος της ασφάλισης έως ότου διαμορφωθεί ένα συμβόλαιο στα μέτρα σου.

Ποιες παράμετροι επηρεάζουν το κόστος της ασφάλισής σου;

Ηλικία: είναι ο βασικότερος παράγοντας τιμολόγησης ενός συμβολαίου και αυτό γιατί όσο μεγαλώνεις μεγαλώνει και ο κίνδυνος εμφάνισης προβλημάτων υγείας, άρα και ο κίνδυνος που αναλαμβάνει η ασφαλιστική. Συνεπώς όσο μεγαλώνεις εσύ, τόσο μεγαλώνει και το κόστος ασφάλισης.

Ασφαλιστική εταιρεία: η κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει τη δική της τιμολόγηση. Γι’ αυτό, ενημερώσου και μελέτησε καλά τις τιμές και τις καλύψεις της κάθε εταιρείας.

Παροχές: τσέκαρε εάν η ασφαλιστική που έχεις επιλέξει σου δίνει πλήρη κάλυψη των νοσηλείας σου ή ποσοστιαία.

Εκτίμηση κινδύνου: η κάθε εταιρεία έχει διαφορετικό τρόπο εκτίμησης του κινδύνου. Μίλα με την ασφαλιστική και ενημερώσου για τη διαδικασία αυτή.

Είδος ασφάλισης: ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα δεν έχει το ίδιο κόστος με την ασφάλεια ζωής, ούτε με την ταξιδιωτική ασφάλεια. Και τα παραδείγματα αυτά είναι καθαρά ενδεικτικά, καθώς υπάρχουν διάφορα είδη ασφάλισης, για διαφορετικές ανάγκες.

Να θυμάσαι, ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο πιο νωρίς την κάνεις, τόσο καλύτερα, διότι τα τυχόν νοσήματα που μπορεί να εμφανίσεις όσο μεγαλώνεις μπορεί να προκαλέσουν αύξηση των ασφαλίστρων ή ακόμα και απόρριψη της αίτησης ασφάλισής σου.

Θέλεις αξιόπιστη ασφάλεια υγείας; Στην πλατφόρμα μας μπορείς πλέον να βρεις ασφαλιστές στην περιοχή σου, για επιλέξεις τον προσωπικό σου σύμβουλο και να σου προτείνει λύσεις, ειδικά για εσένα!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Βρες τον ασφαλιστή σου στην ασφάλεια υγείας!

Επίλεξε ασφαλιστή στην περιοχή σου & βρες το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα.