Βρες το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλειας υγείας για εσένα!

Θέλεις ασφάλεια υγείας; Σύγκρινε προγράμματα από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.
Κάρτα Υγείας
Επικοινωνία με  Σύμβουλο
κάρτα υγείας - ασφάλεια υγείας

Βρες το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλειας υγείας!

κάρτα υγείας - ασφάλεια υγείας

Θέλεις ασφάλεια υγείας; Σύγκρινε προγράμματα από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Επικοινωνία με Σύμβουλο
Κάρτα Υγείας

Ασφάλεια υγείας: Τα δημοφιλέστερα προγράμματα

Διάλεξε την ασφάλεια υγείας που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου!

Eurolife FFH

Premium Διάγνωση για Όλους
48€ το χρόνο
  • Καλύπτεις ανάγκες για διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις χωρίς αναμονές και πολύπλοκες διαδικασίες
Μειωμένη Τιμή

Interlife

Bonus x5
11€ το μήνα
  • Ζήσε ξέγνοιαστα, φρόντισε για το μέλλον! Το πρόγραμμα Bonus x5 σε καλύπτει σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας.
PREMIUM

Interamerican

Ταξιδιωτική ασφάλιση από:
21€ το Ταξίδι
  • Η ταξιδιωτική ασφάλιση σού προσφέρει την ταξιδιωτική βοήθεια που χρειάζεσαι σε κάθε σου ταξίδι, σε Ελλάδα & εξωτερικό.
PREMIUM

Ποιο πρόγραμμα ασφάλειας υγείας χρειάζομαι;

Ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις:

Νοσοκομειακό

(Ατομικό/Οικογενειακό)

Σε ένα απρόβλεπτο γεγονός, με τη συγκεκριμένη ασφάλεια υγείας θα έχεις άμεση πρόσβαση σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αμοιβές γιατρών και χειρουργών και πολλές άλλες παροχές.

Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα

(Κάρτα Υγείας)

Με ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας θα έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες παροχές.

Σοβαρή ασθένεια

(Κάλυψη Δαπανών)

Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης σοβαρών ασθενειών θα λάβεις οικονομικό επίδομα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες που θα δημιουργηθούν από την εμφάνιση μίας σοβαρής ασθένειας.

Επίδομα για χειρουργείο

ή νοσηλεία

Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, εξασφαλίζεις έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Αντίστοιχα, σε περίπτωση νοσηλείας θα λάβεις επίδομα για όσες μέρες παραμείνεις στο νοσοκομείο.

Κάλυψη εξόδων από ατύχημα ή ασθένεια

αν δεν μπορείς να δουλέψεις

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος σού δίνει τη δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος να καλύψεις τα έξοδά σου, σε περίπτωση που εξαιτίας ενός ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορείς να εργαστείς.

κάρτες υγείας

Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης

για Επιχειρήσεις

Aπευθύνεται σε κάθε είδους εταιρεία άνω των 10 εργαζομένων και σε μέλη συλλόγου ή σωματεία. Σημαντική παροχή για τους εργαζομένους και ταυτόχρονα προσφέρει φορολογικά οφέλη για την επιχείρηση.

Ταξιδιωτική ασφάλιση

για Ελλάδα & Εξωτερικό

Με την ταξιδιωτική ασφάλιση θα έχεις κάλυψη για ένα επείγον περιστατικό κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Καλύπτει ιατρικές συμβουλές, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αποζημίωση για απώλεια αποσκευών κ.ά.

κάρτα υγείας

Ασφάλιση Άδειας Παραμονής

για χορήγηση άδειας παραμονής

Βρες οικονομική και προσιτή λύση στην ασφάλεια υγείας για την έκδοση ή την ανανέωση της άδειας παραμονής σου. Οι καλύψεις του συμβολαίου αφορούν: Ασφάλιση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας, Ιατροφαρμακευτικά έξοδα, Νοσοκομειακή περίθαλψη.

Επικοινώνησε μαζί μας!

24 ώρες το 24ωρο

Χρειάζεσαι βοήθεια ή έχεις ερωτήσεις; Oι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι δίπλα σου 24/7 για να σε συμβουλεύσουν και να σε καθοδηγήσουν οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείς. Κάλεσέ μας στο 210 324 5000

Οδηγός Ασφάλειας Υγείας

Γιατί να συνάψω ιδιωτική αφού έχω δημόσια ασφάλιση;

Η απάντηση είναι απλή: στη δύσκολη στιγμή, η εξυπηρέτηση θα είναι άμεση και καλύτερης ποιότητας! Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία και να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη δημόσια περίθαλψη, η ιδιωτική ασφάλιση είναι πια αναγκαία για να νιώθεις ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου. Ουσιαστικά είναι η μόνη υπηρεσία που έχει value for money, καθώς σου εξασφαλίζει πως ό,τι και να σου συμβεί, θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις με αξιοπρέπεια και χωρίς κόστος στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ή ακόμα και του εξωτερικού!

Είναι σημαντικό να έχεις κατανοήσει πλήρως πότε θα σε καλύψει και πότε όχι. Έτσι δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεως σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείς. Επίσης, πρέπει να σιγουρευτείς ότι θα καλύπτει τις ανάγκες σου τώρα και στο μέλλον, καθώς η μεταφορά σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να μην είναι εφικτή αν στο μεταξύ έχει προκύψει κάποια ασθένεια.

Ένα πρόγραμμα σοβαρών ασθενειών σού δίνει μετρητά σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις μία σοβαρή ασθένεια. Τα προγράμματα αυτά συνήθως είναι πολύ οικονομικά και μπορείς να τα αγοράσεις μόνα τους ή σε συνδυασμό με το νοσοκομειακό σου πρόγραμμα.

*Σε πολλές περιπτώσεις η καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου σε περίπτωση διάγνωσης με σοβαρή πάθηση δεν είναι άμεση, αλλά τμηματική.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές σού δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλιστείς έως την ηλικία των 65 ετών. Μπορείς, όμως, να αποκτήσεις με χαμηλό κόστος ένα πρόγραμμα για διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς σε όποια ηλικία και να είσαι και χωρίς ερωτήσεις για το ιατρικό ιστορικό σου.

Το κόστος εξαρτάται από την ηλικία, το ποσό της απαλλαγής ή συνασφάλισης εάν υπάρχει, τη θέση νοσηλείας και το κεφάλαιο κάλυψης. Αν εμφανιστούν νοσήματα δεν αλλάζει το κόστος της ασφάλισης (σε σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει επασφάλιστρο), αλλά προκύπτουν ειδικοί όροι με αναμονές ή εξαιρέσεις κάλυψης της προϋπάρχουσας νόσου εάν ο κίνδυνος γίνει αποδεκτός. Άλλοι παράγοντες είναι η ασφαλιστική εταιρεία, οι παροχές (εάν η κάλυψη θα είναι πλήρης ή ποσοστιαία) καθώς και ο τρόπος εκτίμησης κινδύνου της εκάστοτε εταιρείας.

Να θυμάσαι, ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα, διότι όσο μεγαλώνεις αρχίζουν να εμφανίζονται νοσήματα που μπορούν να προκαλέσουν αύξηση των ασφαλίστρων ή ακόμα και απόρριψη της αίτησης ασφάλισής σου.

Στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, σε περίπτωση ασφάλισης της οικογένειάς σου (σύζυγο και παιδιά μικρότερα των 18 ετών) με το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα έχεις αρκετά μεγάλες εκπτώσεις που εξαρτώνται από τον αριθμό των ασφαλιζόμενων μελών. 

Να θυμάσαι, ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα διότι όσο μεγαλώνεις αρχίζουν να εμφανίζονται νοσήματα που μπορούν να προκαλέσουν αύξηση των ασφαλίστρων ή ακόμα και απόρριψη της αίτησης ασφάλισής σου.

Είμαστε δίπλα σου, όποτε μας χρειαστείς.

 Πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι
24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Εδώ έχεις πάντα το καλύτερο!

Άτοκες δόσεις

Τώρα μπορείς να εξοφλήσεις μέσω πιστωτικής κάρτας με έως 12 άτοκες δόσεις

Εγγύηση Τιμής

Δεσμευόμαστε ότι αν βρεις χαμηλότερη τιμή αλλού, σου επιστρέφουμε τη διαφορά

24/7 εξυπηρέτηση

Πάντα δίπλα σου

Ένας πιστοποιημένος σύμβουλος είναι πάντα στη διάθεσή σου όποτε τον χρειαστείς

Νομικές Συμβουλές

Δωρεάν Υπηρεσία Εξωδικαστικού Συμβιβασμού Παροχή Νομικών Συμβουλών ARAG SE

Απόκτησε Κάρτα Υγείας από 48€

Προστάτευσε εσένα και την οικογένεια σου!