Οδική Βοήθεια: Η top κάλυψη σε προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών!

Η Οδική Βοήθεια δεν είναι υποχρεωτική από το Νόμο, όπως είναι η ασφάλιση για αστική ευθύνη αυτοκινήτου / μηχανής. Κι όμως, σύμφωνα με δεδομένα από τα συμβόλαια που εκδόθηκαν από το insurancemarket.gr το 2020, το 58,21% των Ελλήνων οδηγών την επιλέγει στο συμβόλαιό του. 

Δες το βίντεο και τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις.

Δες το βίντεο

Ποιες είναι οι τιμές για οδική βοήθεια; 

Κάθε εταιρεία έχει ξεχωριστή τιμολογιακή πολιτική, όπως έχει διαφορετικές καλύψεις και εξαιρέσεις. Στο insurancemarket.gr, προσφέρουμε την οδική βοήθεια της EUROP ASSISTANCE S.A., με μόλις: 

 • 1,66 ευρώ το μήνα 
 • 20 ευρώ το χρόνο 

Δηλαδή, μπορείς να κλείσεις ασφαλιστήριο συμβόλαιο με οποιαδήποτε ασφαλιστική προτιμάς και να προσθέσεις οδική της Europ Assistance, για να επωφεληθείς από τις ειδικές χαμηλές τιμές που παρέχουμε. Είναι τόσο απλό. 

Δες την κάλυψη ΕΔΩ. 

Ποιες εταιρείες παρέχουν την κάλυψη; 

Οι περισσότερες, αν όχι όλες. Για παράδειγμα, οδική βοήθεια παρέχουν οι: 

 • Anytime 
 • Interamerican 
 • Hellas Direct 
 • ΕΛΠΑ
 • Ιντερσαλόνικα 
 • Groupama 
 • Ατλαντική Ένωση 
 • Εθνική Ασφαλιστική 

Και αυτές είναι μόνο ενδεικτικά κάποιες ασφαλιστικές που την παρέχουν. Στο insurancemarket.gr συνεργαζόμαστε με τη Europ Assistance, για να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή! Δες την κάλυψη ΕΔΩ. 

Χρειάζεσαι οδική βοήθεια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα; Σε καλύπτουμε εμείς. Εσύ απλά μπαίνεις στο insurancemarket.gr, συγκρίνεις προσφορές (αφού βέβαια προσθέσεις και οδική βοήθεια στα φίλτρα) και κλείνεις αυτή που σε συμφέρει περισσότερο. 

Σου στέλνουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σου και το αυτοκίνητο ή η μηχανή σου είναι έτοιμα να βγουν ξανά στον δρόμο! 

 

Για ποια οχήματα αυτή η κάλυψη είναι SOS; 

Όπως ήδη ξέρεις, υπάρχει οδική βοήθεια μοτό και οδική βοήθεια αυτοκινήτου. Άρα, είναι για όλους. 

Όμως, τη μεγαλύτερη ανάγκη την έχουν οχήματα μεγαλύτερης ηλικίας. Για παράδειγμα, αν το αυτοκίνητό σου είναι 10 ετών και άνω, δεν σε συμφέρει να μην έχεις οδική στο συμβόλαιό σου. 

Φαντάζεσαι σε τι έξοδα θα μπεις, αν σου μείνει στο δρόμο από βλάβη και χρειαστείς ρυμούλκηση σε συνεργείο; Ή ακόμα κι αν πάθεις κάποια μικρή βλάβη που μπορεί να φτιαχτεί αμέσως (π.χ. μείνεις από μπαταρία), ποιος θα έρθει να σε βοηθήσει; 

Οπότε, αν το όχημά σου έχει τα χρονάκια του και θέλεις να το έχεις σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια ακόμα, φρόντισέ το όπως του αξίζει. Μην ξεχνάς να βάλεις οδική βοήθεια. 

Τι ακριβώς καλύπτει η οδική βοήθεια;

 

Σκοπός της οδικής βοήθειας είναι να βοηθήσει τον ασφαλισμένο, ο οποίος έχει βρεθεί με ακινητοποιημένο το όχημά του από: 

 • Τροχαίο ατύχημα 
 • Μηχανική βλάβη 
 • Ηλεκτρολογική βλάβη 
 • Φθορά ή απώλεια κλειδιών 
 • Έλλειψη καυσίμων 

Σε όσες περιπτώσεις είναι δυνατόν, η οδική βοήθεια επισκευάζει τη βλάβη επιτόπου. Αυτό δεν ισχύει όμως και για αυτοκινητοδρόμους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας, για λόγους ασφαλείας και για να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία, κυρίως.  

Διαφορετικά, αναλαμβάνει τη ρυμούλκηση του οχήματος “μέχρι τον πλησιέστερο καταλληλότερο τόπο για την επισκευή του ή στον τόπο επιλογής του ασφαλισμένου, πάντα εντός της Ελληνικής Επικράτειας και εφόσον το όχημα δεν επισκευάζεται επί τόπου ώστε να αποκατασταθεί η ικανότητά του να αυτοκινείται ασφαλώς”. 

 

Τι εξαιρέσεις υπάρχουν και τι να προσέξεις; 

 

 1. Για μοτοσυκλέτες κάτω των 250cc, δεν ισχύει μεταφορά του οχήματος σε τόπο της επιλογής σου, κοντά στην κατοικία σου. Επίσης, η οδική βοήθεια δεν αναλαμβάνει το κόστος για την επισκευή του οχήματός σου, μόνο τη ρυμούλκηση. 
 2. Δεν θα σε καλύψει, αν βρίσκεσαι υπό την επήρεια αλκοόλ ή τοξικών ουσιών και προκαλέσεις ατύχημα. Το ίδιο ισχύει και αν οδηγεί το όχημα κάποιος χωρίς άδεια και δίπλωμα οδήγησης. 
 3. Δεν αναλαμβάνει και τη μεταφορά φορτίων που τυχόν υπάρχουν πάνω στο όχημα. Αναλαμβάνει μόνο τη ρυμούλκηση του οχήματος στον κατάλληλο τόπο για την επισκευή του. 
 4. Αν το όχημά σου βρεθεί σε χαράδρα, λίμνη, ποταμό κλπ μετά από ατύχημα, η Οδική Βοήθεια θα έρθει να σε εξυπηρετήσει, αν και εφόσον η πρόσβασή της είναι δυνατή. Αν όμως εξαντλήσει τα πιθανά μέσα που έχει στη διάθεσή της, χωρίς να καταφέρει να ανασύρει το όχημα, σταματά να φέρει ευθύνη για την περίπτωσή σου. 
 5. Μπορείς να έχεις Οδική Βοήθεια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, όλη την Ηπειρωτική χώρα, αλλά και πολλά νησιά της Ελλάδας. Ακόμα κι αν πάθεις ζημιά σε άλλον Νομό από τον δικό σου, δικαιούσαι να καλέσεις την Οδική σου. Ωστόσο, πρέπει να διαβάσεις τις λεπτομέρειες στο συμβόλαιο, για να ξέρεις με σιγουριά ποιες περιοχές καλύπτονται. 

Λοιπόν, αν θέλεις Οδική Βοήθεια στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, έχουμε τη λύση. Μπες στο insurancemarket.gr, σύγκρινε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες και κλείσε ασφάλεια αυτοκινήτου + κάλυψη Οδικής μέσα σε λίγα λεπτά! 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 5,5€

…το μήνα, με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν!

φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 5,5€

…το μήνα, με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν!

φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου