Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Αυτοκίνητο / Οδική βοήθεια χωρίς συμβόλαιο: Τι επιλογές έχω;

Οδική βοήθεια χωρίς συμβόλαιο: Τι επιλογές έχω;

Οδική βοήθεια χωρίς συμβόλαιο

Η οδική βοήθεια χωρίς συμβόλαιο μπορεί να φαντάζει μια οικονομική και ευέλικτη επιλογή, αλλά τι γίνεται όταν βρεθείς σε ανάγκη στον δρόμο;

Σκέψου απλά να προκύψει μία ξαφνική βλάβη στη μέση της διαδρομής ή ακόμα και να χρειαστεί η μεταφορά του αυτοκινήτου λόγω έλλειψης καυσίμων.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε όσες επιλογές έχεις και θα εξηγήσουμε γιατί η ένταξη της οδικής βοήθειας στην ασφάλειά σου είναι μια κίνηση που θα σε προστατεύσει από πολλά απρόοπτα.

Πώς θα βρω φθηνή οδική βοήθεια χωρίς συμβόλαιο;

Η ανάγκη για μία φθηνή οδική βοήθεια μπορεί να προκύψει απροσδόκητα, και χωρίς το κατάλληλο συμβόλαιο, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με υψηλά κόστη και αβεβαιότητα.

Ωστόσο, εδώ θα βρεις μερικά tips ώστε ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση να εξασφαλίσεις την οικονομικότερη λύση:

  • Ρώτησε την ασφαλιστική σου εάν υπάρχει ήδη η κάλυψη της οδικής στο συμβόλαιό σου ή ζήτα προσφορά. Επίσης, ενημερώσου για το εάν μπορεί να σε εξυπηρετήσει η φροντίδα ατυχήματος.
  • Έπειτα, κάλεσε τοπικές επιχειρήσεις ή έλεγξε τις online προσφορές τους για φθηνή οδική βοήθεια Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.α.
  • Τέλος, προχώρησε σε έρευνα αγοράς διαβάζοντας παράλληλα κριτικές.

Σε ποιες περιπτώσεις έρχεται η οδική βοήθεια χωρίς συμβόλαιο;

Η οδική βοήθεια χωρίς συμβόλαιο μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη σε διάφορες απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ακολουθούν μερικές περιπτώσεις στις οποίες μπορείς να καλέσεις οδική βοήθεια χωρίς να την έχεις στο συμβόλαιο:

Βλάβη οχήματος

Αν το αυτοκίνητό σου αντιμετωπίσει μηχανικό πρόβλημα και δεν μπορείς να κινηθείς, μπορείς να καλέσεις οδική βοήθεια για επιτόπου επισκευή ή ρυμούλκηση.

Άδεια μπαταρία

Αν έμεινες από μπαταρία, η οδική βοήθεια μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες επαναφόρτισης ή αντικατάστασης της μπαταρίας.

Ανεφοδιασμός καυσίμων

Σε περίπτωση που ξεμείνεις από καύσιμα στη μέση της διαδρομής, μπορείς να καλέσεις οδική βοήθεια για ανεφοδιασμό.

Σκασμένο λάστιχο

Η οδική βοήθεια μπορεί να σε βοηθήσει και στην αντικατάσταση ελαστικών ή να σε ρυμουλκήσει σε κοντινό συνεργείο.

Μεταφορά μετά από ατύχημα

Σε περίπτωση ατυχήματος όπου το αυτοκίνητο σου δεν είναι σε κατάσταση να οδηγηθεί, η οδική βοήθεια μπορεί να αναλάβει τη ρυμούλκηση του οχήματος σε ασφαλές μέρος ή σε συνεργείο.

Κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο

Αν έχασες τα κλειδιά αυτοκίνητου ή απλά τα ξέχασες μέσα, η οδική βοήθεια μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις το αυτοκίνητο.

Γενική υποστήριξη

Σε κάθε άλλη περίπτωση που χρειάζεσαι γενική υποστήριξη στον δρόμο, η οδική βοήθεια μπορεί να προσφέρει λύσεις ακόμα και αν δεν έχεις συμβόλαιο.

📍 Οι υπηρεσίες αυτές συνήθως χρεώνονται ανάλογα με την περίπτωση και τον τύπο βοήθειας που απαιτείται.

Πού καλώ για οδική βοήθεια & μεταφορά αυτοκινήτου;

Όταν χρειαστείς οδική βοήθεια, είναι σημαντικό να ξέρεις πού να απευθυνθείς για γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Ακολουθούν μερικές επιλογές:

  • Ασφαλιστική εταιρεία – Αν έχεις συμπεριλάβει την οδική βοήθεια στο ασφαλιστικό σου συμβόλαιο, κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της ασφαλιστικής σου εταιρείας. Το τηλέφωνο για οδική βοήθεια βρίσκεται στα έγγραφα του συμβολαίου.
  • Τοπικές επιχειρήσεις – Υπάρχουν πολλές εταιρείες οδικής βοήθειας που μπορείς να καλέσεις σε περίπτωση ανάγκης. Κράτησε έναν κατάλογο με τους αριθμούς τηλεφώνου αυτών στο αυτοκίνητό σου ή στο κινητό σου.
  • Συνεργεία αυτοκινήτων – Μερικά συνεργεία προσφέρουν υπηρεσίες οδικής βοήθειας. Κράτησε τους αριθμούς τηλεφώνου των συνεργείων που εμπιστεύεσαι.
  • Για έκτακτη ανάγκη – Σε περίπτωση που δεν ξέρεις πού να καλέσεις, μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις με τον πανελλαδικό αριθμό έκτακτης ανάγκης, 112, που θα σε καθοδηγήσει στην κατάλληλη υπηρεσία.

❕ Αν είσαι και πελάτης μας τότε θα βρεις όσα χρειάζεσαι στο insurancemarket app, στην κατηγορία τηλέφωνα ανάγκης.

Ποια είναι η καλύτερη οδική βοήθεια;

Η καλύτερη οδική βοήθεια είναι αυτή που κλείνεις πριν ακόμα συμβεί το οτιδήποτε. Την πληρώνεις 27 ευρώ το έτος και την έχεις στη διάθεσή σου όποτε τη χρειαστείς με ένα τηλεφώνημα.

Πώς; Μέσω του insurancemarket μπορείς να έχεις αυτή την πρόσθετη κάλυψη ακόμη και σε ένα απλό πακέτο ασφάλισης. Δηλαδή, είναι διαθέσιμη για κάθε είδος ασφάλισης, για να μπορείς να έχεις την απόλυτη υποστήριξη όταν την χρειαστείς, με χαμηλό κόστος.

Ελπίζουμε η οδική βοήθεια χωρίς συμβόλαιο να μην σου χρειαστεί ή τουλάχιστον να μην ταλαιπωρηθείς και να εξυπηρετηθείς άμεσα.

Για την ασφάλεια αυτοκινήτου όμως, δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ. Με μια επίσκεψη στο insurancemarket, βρίσκεις προσφορές από έως 29 ασφαλιστικές. Επιλέγεις τις καλύψεις που σου ταιριάζουν, εξοφλείς, και λαμβάνεις το συμβόλαιο αμέσως στο email σου!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου