Νομικές Συμβουλές & Εξωδικαστικός Συμβιβασμός: Ένα βήμα πριν την πλήρη νομική προστασία

Το πιο αισιόδοξο σενάριο όταν προκύψει ένα τροχαίο ατύχημα, είναι οι οδηγοί να συμφωνήσουν αμέσως στο ποιος έφταιξε, να τα βρουν με φιλικό διακανονισμό και να συνεχίσουν, σαν να μη συνέβη τίποτα. Αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Αυτός είναι και ο λόγος που η Νομική Προστασία, αλλά και οι Νομικές Συμβουλές μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες στο ασφαλιστήριό σου. 

Οπότε, τι ακριβώς είναι “Νομικές Συμβουλές και Εξωδικαστικός Συμβιβασμός”; Και πότε θα σου φανούν χρήσιμα σαν εργαλεία; Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Δες το βίντεο

Συχνές ερωτήσεις

Η κάλυψη Νομικής προστασίας καλύπτει τα έξοδά σου για να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου ή να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, μέχρι ένα ποσό που έχει οριστεί στο συμβόλαιο.

Η παροχή Νομικών συμβουλών είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει ο όρος, δηλαδή συμβουλές, οι οποίες σχετίζονται με την ιδιότητά σου ως οδηγό και ιδιοκτήτη οχήματος. Δεν αποτελεί κάλυψη και δεν θα σε αποζημιώσει, ούτε θα σου καλύψει έξοδα, αν χρειαστεί να καταφύγεις σε δίκη (π.χ. για να διεκδικήσεις μια πιο δίκαιη αποζημίωση).

Θα σε βοηθήσει να βρεις άκρη όταν προκύψει διαφορά με την ασφαλιστική εταιρεία, ως προς:

  • την υπαιτιότητα
  • το ύψος αποζημίωσης υλικών ζημιών
  • το ύψος αποζημίωσης σωματικών βλαβών που έχει υποστεί ο οδηγός και οι επιβαίνοντες

Ασχολείται επίσης με συμπληρωματικές καλύψεις, όπως: Φωτιά, Κλοπή ολική ή μερική, Ίδιες ζημιές, Θραύση κρυστάλλων, Φυσικά φαινόμενα, Τρομοκρατικές/ Κακόβουλες ενέργειες κ.λπ.

Στο insurancemarket.gr έχουμε προχωρήσει σε αποκλειστική συνεργασία με την ARAG SE, την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία Νομικής Προστασίας, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην διαχείριση της ζημιάς του οχήματός σου.

Αυτή η παροχή είναι δωρεάν σε όλους τους οδηγούς που έχουν ασφαλιστεί μέσω της πλατφόρμας μας. Τα βήματα είναι απλά:

  1. Μπαίνεις στο insurancemarket.gr και συμπληρώνεις την πινακίδα του οχήματός σου
  2. Συγκρίνεις προσφορές σε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες
  3. Τσεκάρεις ότι στις παροχές περιλαμβάνεται “Παροχή Νομικών Συμβουλών & Εξωδικαστικού Συμβιβασμού
  4. Επιλέγεις ασφαλιστική, εξοφλείς & λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου

Οπότε, μην περιμένεις άλλο. Μπες στο insurancemarket.gr, σύγκρινε προσφορές για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και κλείσε συμβόλαιο online, μέσα σε λιγότερο από 5’!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 5,5€

…το μήνα, με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν!

φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 5,5€

…το μήνα, με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν!

φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου