Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Αυτοκίνητο / Ασφάλεια αυτοκίνητου 1400cc | Τιμές για ασφάλεια αμαξιού

Ασφάλεια αυτοκίνητου 1400cc | Τιμές για ασφάλεια αμαξιού

Ασφάλεια αυτοκίνητου 1400cc

Η ασφάλεια αυτοκινήτου 1400cc είναι μία δημοφιλής επιλογή μιας και πολλοί οδηγοί επιλέγουν αυτοκίνητα αυτού του κυβισμού.

Παρακάτω θα βρεις όλες τις συμβουλές μας, ώστε να επιλέγεις κάθε φορά την καλύτερη ασφάλεια, μαζί με τους λόγους που κάνουν τα αυτοκίνητα 1400 κυβικών τόσο αγαπητά! Ας ξεκινήσουμε.

Πού θα βρω ασφάλεια αυτοκινήτου 1400 κυβικά;

Παντού! Αν όμως ενδιαφέρεσαι για μία ασφάλεια στην τιμή και με τις καλύψεις που θες, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις μία σύγκριση ασφαλειών μέσω της πλατφόρμας μας.

Συμπληρώνοντας κάποια βασικά στοιχεία και επιλέγοντας π.χ. μία βασική ασφάλεια αυτοκινήτου, έχεις προστασία από οικονομικές απώλειες σε περίπτωση ατυχήματος. Λόγω της αύξησης στο κόστος επισκευής των οχημάτων, είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να επιλέξεις μία ασφάλεια που θα σε καλύψει τη στιγμή που θα τη χρειαστείς.

Μπορείς ακόμα να διαλέξεις μία ασφάλεια αμαξιού που θα καλύπτει και τα περιστατικά κλοπής, πυρκαγιάς, φυσικών καταστροφών, ή και για ίδιες ζημιές, ώστε να προστατεύσεις ακόμη περισσότερο το όχημά σου.

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές 1400 κυβικά

Πάμε να δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές. Ενδεικτικά, θα βρεις για ασφάλεια αυτοκίνητου 1400 κυβικά, τιμή από:

  • 82,42€ για την ετήσια ασφάλεια, και,
  • Από 47,05€ για την εξάμηνη*.

Μην ξεχνάς μπορείς ανά πάσα στιγμή να προσθέσεις χρήσιμες ασφαλιστικές καλύψεις, όπως για οδική βοήθεια, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων ή κάλυψη προσωπικού ατυχήματος.

*Στην τιμολόγηση βλέπεις τιμές ασφάλισης για αυτοκίνητο Opel Astra 1.4i Turbo 16v Selection 4θυρο, 1400cc, του 2020, με οδηγό 40 ετών και ΤΚ 68300, στην Hellas Direct, με ημερομηνία τιμολόγησης 1/5/2024.

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου 1400cc θα λέγαμε πως είναι παρόμοιοι με αυτοκινήτων άλλου κυβισμού (δηλαδή, η ηλικία του οδηγού, τα έτη διπλώματος, αν βρίσκεσαι σε πόλη ή επαρχία κ.λπ.). Υπάρχει όμως μία βασική διαφορά που αφορά τον κυβισμό ενός αμαξιού.

Τα αυτοκίνητα με υψηλότερη ισχύ μπορούν να επιταχύνουν γρηγορότερα και να έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων, γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερα ασφάλιστρα. Επιπλέον, όταν αυτά τα οχήματα εμπλέκονται σε ατυχήματα, οι ζημιές μπορεί να είναι εκτεταμένες, αυξάνοντας έτσι το κόστος αποζημίωσης για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Τα αυτοκίνητα 1400 κυβικών, από την άλλη πλευρά, θεωρούνται πιο ασφαλή. Γενικά είναι πιο προσιτά, τόσο στην αγορά όσο και στη συντήρηση, δηλαδή μπορείς να βρεις φθηνότερα ανταλλακτικά για αυτά. Συνεπώς, η ασφάλεια αυτοκινήτου 1400cc, ναι μπορεί πράγματι να είναι φθηνότερη από ότι σε οχήματα με μεγαλύτερους κινητήρες.

Υπολογισμός ασφάλειας αυτοκινήτου 1400 κυβικά

Για έναν ακριβή υπολογισμό στην ασφάλεια αυτοκινήτου 1400 κυβικά, σου προτείνουμε να συμπληρώσεις στη φόρμα τα απαραίτητα πεδία και να δεις όλες τις προσφορές μας. Και γιατί να το κάνεις μέσω του insurancemarket;

Διότι συνεργαζόμαστε με 29 ασφαλιστικές εταιρείες, δίνουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής και εργαζόμαστε καθημερινά για να βρίσκεις με τον πιο εύκολο τρόπο το καλύτερο για σένα! Επομένως, είτε θέλεις μία φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με τις βασικές καλύψεις που απαιτεί ο νόμος, είτε ένα ολοκληρωμένο πακέτο με επιπρόσθετες καλύψεις, μπορείς να το βρεις online από το insurancemarket.

Άρα, κατανόησε τις διάφορες επιλογές κάλυψης που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, σκέψου πόσο συχνά μετακινείς το όχημά σου και τι χρήση του κάνεις, ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου.

Αυτοκίνητα 1400 κυβικά – Όσα πρέπει να ξέρεις

Γιατί οι οδηγοί προτιμούν αυτοκίνητα 1400 κυβικών; Για πολλούς λόγους! Αρχικά προσφέρουν μία καλή σχέση μεταξύ απόδοσης και οικονομίας καυσίμου. Επιπλέον, η μικρότερη ισχύς τους τα καθιστά ευκολότερα στον χειρισμό και την οδήγηση, ειδικά σε αστικές περιοχές, ενώ προσφέρουν επαρκή ισχύ για διάφορες συνθήκες οδήγησης.

Τέλη κυκλοφορίας για 1400 κυβικά

Έχουμε ετοιμάσει ένα ειδικό άρθρο για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας που εξηγεί τον τρόπο υπολογισμού των τελών.

Άρα, αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα τέτοιο αμάξι, σου προτείνουμε να δεις πρώτα όλα τα ετήσια πάγια κόστη, μεταξύ των οποίων είναι και τα τέλη.

Μεταβίβαση 1400 κυβικά

Επιπλέον, τα τέλη μεταβίβασης είναι πιθανό να σε απασχολήσουν εάν επιλέξεις να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο όχημα, με το παράβολο μεταβίβασης 1400 κυβικά, να βγαίνει περίπου στα 165€.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα 1400 κυβικά

Όταν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 1400 κυβικών, είναι σημαντικό να εξετάσεις προσεκτικά την κατάσταση του αυτοκινήτου και να κάνεις ένα test drive. Κατά τη διαπραγμάτευση, μην διστάσεις να ζητήσεις επιπλέον παροχές ή εκπτώσεις.

Έλεγξε επίσης εάν σε ωφελεί το νέο πρόγραμμα απόσυρσης αυτοκινήτου που απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του insurancemarket. Έτσι, αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα νέο αυτοκίνητο, αποσύροντας το παλιό σου θα έχεις 1.000€ ως όφελος απόσυρσης!

Η επιλογή της σωστής ασφάλειας αυτοκινήτου για οχήματα 1400 κυβικών είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν θέλεις να εξασφαλίσεις οικονομική προστασία και ηρεμία.

Επισκέψου σήμερα το insurancemarket, σύγκρινε προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου 1400 κυβικών από διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες και επίλεξε εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου