Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Αυτοκίνητο / Φθηνή Ασφάλεια Αυτοκινήτου από 75€ / Χρόνο

Φθηνή Ασφάλεια Αυτοκινήτου από 75€ / Χρόνο

φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

Σε κανέναν μας δεν αρέσει να ξοδεύει πολλά και ειδικά για πράγματα που δεν μας φέρνουν ευχαρίστηση. Οπότε είναι λογικό κι εσύ να ψάχνεις μια φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου (αρκεί βέβαια να μην αφήνεις σημαντικές καλύψεις εκτός, προσπαθώντας να ρίξεις την τιμή).

Για παράδειγμα, αν αφήσεις εκτός συμβολαίου την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας για να κάνεις οικονομία και μετά σου μείνει το αυτοκίνητο στο δρόμο, θα ξοδέψεις πολλά για τη μεταφορά και την επισκευή. Αυτό δεν το λες και οικονομία.

Ψάχνεις φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου; Δες παρακάτω όσα χρειάζεται να γνωρίζεις.

Τι περιλαμβάνουν οι πιο φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου;

Μια πολύ φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου θα είναι βασική, δηλαδή θα περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις, αλλά σίγουρα όχι ασφάλεια κλοπής ή μικτή ασφάλεια. Συγκεκριμένα, μπορεί να δεις καλύψεις για:

  • Αστική ευθύνη έναντι τρίτων από την κυκλοφορία οχήματος
  • Φροντίδα ατυχήματος
  • Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

Στο insurancemarket προσφέρουμε επίσης δωρεάν την παροχή νομικών συμβουλών και εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Ακόμα μια κάλυψη που δεν είναι δωρεάν, αλλά θα σε σώσει από μεγάλα έξοδα, είναι η οδική βοήθεια. Σε εμάς, μπορείς να την προσθέσεις στο συμβόλαιό σου με έξτρα κόστος μόλις 1,66 ευρώ το μήνα!

Για μια πολύ φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, ποιες είναι οι τιμές;

Εφόσον μιλάμε μόνο για τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις, οι τιμές είναι πολύ προσιτές για όλους. Στο insurancemarket βρίσκεις:

  • Εξάμηνη ασφάλεια από 43€
  • Ετήσια ασφάλεια από 75€

Επίσης, υπάρχουν ακόμα πιο φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου για ανέργους, ένστολους και δημόσιους υπαλλήλους.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις επίσης φθηνή ασφάλεια φορτηγού από 15€ το μήνα για τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις. Φυσικά, η τελική τιμή εξαρτάται από το μοντέλο και τα κυβικά του οχήματος, την παρούσα αξία και την τοποθεσία με βάση τον ΤΚ.

Πώς θα κλείσω πιο οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να συγκρίνεις την αγορά. Αλλά δε σε συμφέρει να πάρεις μία μία τις ασφαλιστικές και να αρχίσεις να ψάχνεις για τις καλύτερες τιμές. Μιλάμε για μεγάλο χάσιμο χρόνου!

Αν θέλεις την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά να είναι και από αξιόπιστη εταιρεία, στην πλατφόρμα μας θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις και μάλιστα με την πιο εύκολη διαδικασία.

Πώς θα συγκρίνω τιμές για να βρω φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Τα βήματα είναι πολύ απλά και γίνονται online από το κινητό ή τον υπολογιστή σου, χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ:

  1. Μπαίνεις στο insurancemarket.gr.
  2. Συμπληρώνεις πινακίδα αυτοκινήτου & στοιχεία ιδιοκτήτη.
  3. Συγκρίνεις προσφορές από τις ασφαλιστικές, τιμές και καλύψεις.
  4. Εξοφλείς και λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου.

Τόσο απλό! Αντί να ψάχνεις από εταιρεία σε εταιρεία, βρίσκουμε εμείς για σένα την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου σε τιμές για κάθε budget. Δοκίμασέ το κι εσύ και βρες οικονομική ασφάλεια με έως 12 άτοκες δόσεις!

*Οι τιμολογήσεις αφορούν ασφάλιση στις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan Micra του 2018 στην Caravela, τκ 84100 & οδηγό 40 ετών στις 25/09/2023.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου