Παναγιώτης Τζουγανάτος, Ασφαλιστής
Βαθμολογία:
4.5/5
4.5/5
logo-big

Γεννήθηκα  στην Αθήνα

Ξεκίνησα  την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στην ROYAL CRUISE LINE έχοντας τελειώσει τη σχολή τουριστικών επιχειρήσεων.

Γρήγορα ήλθε στη ζωή μου ο γάμος, η οικογένεια και η αλλαγή καριέρας.

Το 1996 γνώρισα τους ανθρώπους και τον manager που χρειαζόμουν για το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Παρακολούθησα το Ι.ΧΟ.Σ. , (Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών) και τον αμερικανικό οργανισμό LUTC (LIFE UNDEWRITING TRAINING COUNCIL) με πτυχίο το 2003 στις προσωπικές ασφαλίσεις και ασφαλίσεις ζωής.

Στην συνέχεια παρακολούθησα πλήθος σεμιναρίων για όλους τους κλάδους ασφάλισης  στο πανεπιστήμιο Πειραιώς,  στο επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών και σεμινάρια ασφαλιστικών εταιρειών έως και σήμερα.

Κατέχω πιστοποίηση τύπου Δ για πώληση ασφαλειών ζωής που συνδέονται με επενδύσεις, τύπου Β για παροχή υπηρεσιών πράκτορα ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων για όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα και σύνθετα ασφαλιστικά προϊόντα, από την ΤτΕ (Τράπεζα της Ελλάδος)

Με τις απαιτήσεις της  Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμβόλαιο Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης κατατεθειμένο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών του οποίου είμαι μέλος.

 Διατηρώ το δικό μου ασφαλιστικό γραφείο, εργάζομαι ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, έχοντας συμβάσεις με ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστικά πρακτορεία.

Στόχος μου είναι να προτείνω τα σωστά ασφαλιστικά προϊόντα, που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, γι’ αυτό χρησιμοποιώ μέθοδο αξιολόγησης και εκτίμησης ώστε να δοθούν οι σωστές ασφαλιστικές καλύψεις.  Υπάρχουν τα κατάλληλα μέτρα για εξυπηρέτηση στο γραφείο, η εξ΄ αποστάσεως αξιοποιώντας  τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι για ιδιώτες ή για επιχειρήσεις και επεκτείνονται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης .

 Στο www.simvoulos-asfalisis.gr  μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ασφαλιστικές ανάγκες που μπορούμε να συζητήσουμε, να πάρετε πληροφορίες, καθώς επίσης να δείτε τιμές και να κάνετε online ασφάλιση.