Γεωργιάδης Στέφανος
Βαθμολογία:
4.7/5
4.7/5
IGS insurance specialist_Final_300

Είμαι ο Στέφανος και εύχομαι να σου φανώ χρήσιμος.

Το γραφείο μας προσφέρει προσωποποιημένες και εξατομικευμένες ασφαλίσεις που αφορούν τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες.

Στο www.igs.gr μπορείς να ενημερωθείς για τις λύσεις που μπορώ να σου προσφέρω, θα βρεις επίσης εργαλεία ώστε να μπορέσεις να τιμολογήσεις το όχημα σου, την κατοικία σου και το σκάφος σου, ευελπιστώντας ότι θα βρούμε μαζί το πεδίο συνεργασίας μας.

Το γραφείο μου δραστηριοποιείται από το 1996 στην ασφαλιστική αγορά, με συνέπεια, ήθος, εχεμύθεια και φυσικά με απόλυτο επαγγελματισμό.

Λειτουργώ για λογαριασμό της πελατείας μας και όχι ως αντιπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών.

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το 1996 ξεκινά η δραστηριότητα μου ασφαλιστική βιομηχανία. Παρότι η οικογένεια μου ασχολείται με το επιχειρήν έχοντας υπό τον έλεγχο της μια κατασκευαστική εταιρεία (ΓΕΤΟΕ ΑΕ), μια τουριστική μονάδα στην Κέρκυρα (CASTRO AE) και δύο εμπορικές εταιρείες ( UNIVERSAL IMPORTEX AE & ODYSSEUS YACHTING AE), μία προσωπική μου αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία με προσέλκυσε και έγινα «μόνιμος κάτοικος» της ασφαλιστικής αγοράς.

Ξεκίνησα το 1996 στην ING, το 2003 δημιουργώ την IGS Insurance Brokers ΕΠΕ (μεσίτες ασφαλίσεων) μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Το 2008 εξαγοράστηκε από την μεγαλύτερη εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων της εποχής, την ICI – HBA Insurance Brokers. Ανέλαβα ως Unit Manager τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας, την διαχείριση μεγάλων πελατών και έφερα στην ελληνική αγορά White Label προϊόντα, όπως η κάλυψη όλων των Πλαστικών Χειρουργών Ελλάδος με συμβόλαιο ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς από τα Lloyds. Στη συνέχεια, ανέλαβα την Διεύθυνση πωλήσεων της εταιρείας πανελλαδικά, με 476 συνεργάτες.

Το 2012, λόγω της αναδιαμόρφωσης της αγοράς, θεώρησα ότι το όφελος και η εξυπηρέτηση των πελατών μου είναι πιο σημαντικά. Έτσι, ενεργοποίησα εκ νέου την IGS Insurance specialist με την νέα ιδιότητα ως Ανεξάρτητος Ασφαλιστικός πράκτορας.

Λειτουργούμε ως ανεξάρτητοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και, επομένως, δεν δεσμευόμαστε έναντι καμίας ασφαλιστικής εταιρείας. Αντιθέτως, η δέσμευσή μας είναι να βρίσκουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν, στην καλύτερη δυνατή τιμή για τον πελάτη μας, λειτουργώντας με μόνο γνώμονα το όφελος των πελάτων μας.

 

Το πελατολόγιο μου αποτελείται από μερικές εκατοντάδες πελάτες λιανικής αλλά και εταιρικούς πελάτες εκ των οποίων μερικοί είναι εξής

  1. PORSCHE CLUB GREECE
  2. FARAD SA
  3. HAGER HELLAS
  4. ΦΡΟΝΤΙΣ ΑΕ
  5. ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ
  6. ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ
  7. KEEM MARITIME
  8. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΕ
  9. ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
  10. UNIVERSAL SA

 

Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε από κοντά (με τα νέα δεδομένα λόγω covid υπάρχει η δυνατότητα και με skype, viber etc) και να βρούμε την ιδανικότερη λύση για τις δικές σου ασφαλιστικές ανάγκες.