Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Μηχανή / Ασφάλεια κλοπής μηχανής – μοτοσυκλέτας

Ασφάλεια κλοπής μηχανής – μοτοσυκλέτας

Αν έχεις ψάξει για ασφάλεια κλοπής μηχανής (ή μοτοσυκλέτας), σίγουρα ξέρεις ότι δεν είναι εύκολο να τη βρεις. Ο λόγος που η κάλυψη αυτή δεν προσφέρεται όπως η αντίστοιχη των αυτοκινήτων, είναι ότι τα δίκυκλα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να κλαπούν από ό,τι τα αυτοκίνητα.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες, ως συνέπεια, διστάζουν να ασφαλίσουν τα δίκυκλα για κλοπή, γιατί το ρίσκο τους είναι αρκετά υψηλό. Βέβαια, ακόμα κι αν δεν βρίσκεις ασφάλεια κλοπής μοτοσυκλέτας, θα πρέπει να την ασφαλίσεις για αστική ευθύνη, που είναι υποχρεωτική από τον νόμο.

Ας δούμε περισσότερα για την ασφάλεια της μηχανής σου.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την ασφάλεια μηχανής για κλοπή;

Υπάρχουν κάποια σημεία που είναι σημαντικό να γνωρίζεις για την ασφάλεια της μηχανής σου:

  • Μπορείς να βρεις κάλυψη για ολική κλοπή μοτό, αλλά όχι για μερική κλοπή (αν δηλαδή σου κλέψουν εξαρτήματα της μηχανής).
  • Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν ασφάλεια κλοπής μηχανής, αλλά με την προϋπόθεση ότι η τρέχουσα αξία της μηχανής ξεπερνά ένα minimum ποσό (συνήθως 1.000€) και εφόσον έχει γίνει έλεγχος από πραγματογνώμονα.
  • Υπάρχουν μόνο μια ή δύο ασφαλιστικές εταιρείες που παρέχουν μικτή ασφάλεια μηχανής, αλλά και εκεί ισχύουν αυστηρές προϋποθέσεις (και το κόστος είναι απλησίαστο).

Πώς θα βρεις ασφάλεια κλοπής μοτό από αξιόπιστη εταιρεία;

Όπως θα έχεις καταλάβει ήδη, είναι δύσκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις πηγαίνοντας από ασφαλιστική σε ασφαλιστική. Γι’ αυτό, έχουμε εμείς τη λύση!

Στο insurancemarket αναλαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι να ελέγξουμε αν υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που καλύπτουν την κλοπή της μηχανής σου και να σου δώσουμε τις προσφορές τους.

Κι αν δεν την καλύπτει κανείς, μπορείς ακόμα να πάρεις προσφορές για βασική ασφάλιση, στις πιο προσιτές τιμές!

Μπες στο insurancemarket, σύγκρινε έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες και βρες την ασφάλεια μηχανής που καλύπτει τις ανάγκες σου!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
ασφάλεια μηχανής

Ασφάλεια Μηχανής Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου