Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Μηχανή / Μικτή ασφάλεια μηχανής: Πού θα τη βρεις;

Μικτή ασφάλεια μηχανής: Πού θα τη βρεις;

μικτή ασφάλεια μηχανής

Πήρες καινούργια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και αντίστοιχης αξίας. Είναι το καμάρι σου και θέλεις να τη φροντίσεις αναλόγως, γι’ αυτό ψάχνεις την καλύτερη ασφάλεια. Καλή η σκέψη σου, αλλά αν είναι μια φορά δύσκολο να βρεις ασφάλεια κλοπής μηχανής, τότε είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις μικτή ασφάλεια μηχανής.

Έχεις δίκιο να απογοητεύεσαι και ας το παραδεχτούμε από την αρχή, αυτή η αναζήτηση δύσκολα θα αποφέρει καρπούς. Όμως εμείς θέλουμε να σε βοηθήσουμε να βρεις την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για τη μοτοσυκλέτα σου, οπότε ας δούμε τι πρέπει να γνωρίζεις.

Τι περιλαμβάνει η μικτή ασφάλεια μηχανής;

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, όσο της μηχανής, είναι η πιο πλήρης ασφάλεια που μπορείς να έχεις (και η πιο ακριβή φυσικά).

Αυτό που την ξεχωρίζει από την ασφάλεια πυρός κλοπής είναι βασικά η έξτρα κάλυψη για ίδιες ζημιές. Η κάλυψη αυτή ορίζει ότι ο ασφαλισμένος θα αποζημιωθεί για ζημιές στο όχημά του, ακόμα κι αν έχουν προκληθεί από ατύχημα για το οποίο ευθύνεται ο ίδιος.

Αξίζει η μικτή ασφάλεια μοτοσυκλέτας;

Εκτός του ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις μικτή ασφάλεια μηχανής, πρέπει να ξέρεις πως ακόμα κι αν τη βρεις, θα είναι πάρα πολύ ακριβή. Ακόμα και για μια όχι πολύ μεγάλη μηχανή (π.χ. στα 250cc), το κόστος μάλλον θα ξεπερνά τα 400€ το χρόνο.

Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι δεν μπορούν όλες οι μηχανές να ασφαλιστούν για ίδιες ζημιές. Για να έχεις έστω πιθανότητα να βρεις τέτοια ασφάλεια, πρέπει η μοτοσυκλέτα σου:

  • Να έχει μεγάλη αξία (σίγουρα πάνω από 1.000€).
  • Να είναι σχετικά καινούργια (σε καμία περίπτωση πάνω από 10 ετών).

Πώς θα μάθω αν μπορεί να ασφαλιστεί η μηχανή μου για ίδιες ζημιές;

Για τη μικτή ασφάλεια μηχανής, μάλλον θα χρειαστεί να πάρεις τις ασφαλιστικές που γνωρίζεις μια – μια, ψάχνοντας μήπως κάποια από αυτές παρέχει την κάλυψη για τη μοτοσυκλέτα σου. Και αυτό σίγουρα θα σου πάρει πολύ χρόνο.

Στο insurancemarket συνεργαζόμαστε με 29 ασφαλιστικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως Anytime, Hellas Direct, Ιντερσαλόνικα, Εθνική, Groupama και άλλες.

Ίσως δεν μπορούμε να σου βρούμε μικτή ασφάλεια μηχανής, όμως σου δίνουμε τη δυνατότητα να συγκρίνεις την ασφαλιστική αγορά με ένα κλικ και να βρεις βασική ασφάλεια σε προσιτή τιμή και με τις καλύψεις που χρειάζεσαι.

Οπότε, αν θέλεις ασφάλεια μηχανής γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα, έλα στο insurancemarket. Μέσα σε 5’ μπορείς να έχεις το ασφαλιστήριο στο email σου!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
ασφάλεια μηχανής

Ασφάλεια Μηχανής Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου