Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Αυτοκίνητο / Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου – Τιμές 3μηνης ασφάλισης

Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου – Τιμές 3μηνης ασφάλισης

τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου

Μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, οι τρίμηνες ασφάλειες αυτοκινήτων σίγουρα είδαν αύξηση. Πάρα πολλοί οδηγοί βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και αναζήτησαν πιο οικονομικούς τρόπους ασφάλισης (ή φαινομενικά πιο οικονομικούς), ενώ πολλά ήταν και τα ανασφάλιστα οχήματα.

Σήμερα μια τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου έχει πολύ χαμηλότερη ζήτηση, αφού έτσι κι αλλιώς υπάρχει η εξόφληση της ασφάλειας αυτοκινήτου με δόσεις, που κάνει τα ετήσια ασφαλιστήρια πιο ελκυστικά από ποτέ.

Όμως ακόμα κι αν θέλεις μια φθηνή 3μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, στην πλατφόρμα μας μπορείς να συγκρίνεις τιμές και να βρεις αμέσως αυτό που ψάχνεις!

Ποια είναι η τιμή για 3μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Οι τιμές για τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου επηρεάζονται από διαφόρους παράγοντες, όπως την παρούσα αξία του οχήματος, την εμπειρία του ιδιοκτήτη οδηγού και άλλα. Ενδεικτικά, στο insurancemarket βρίσκεις φθηνή 3μηνη ασφάλεια από 27,29€, δηλαδή 9,09€ / μήνα.

Παράλληλα, μπορείς να βρεις:

Και αυτό με έως 12 άτοκες δόσεις για πληρωμές με πιστωτική κάρτα! Οπότε, αν η οικονομία είναι ο σκοπός σου, σου προτείνουμε την ασφάλιση για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, δηλαδή την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου.

*Η τιμολόγηση αφορά την ασφάλιση για τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις για Nissan Micra του 2020 στην Apeiron στις 21/2/2024.

Γιατί να προτιμήσεις τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Δύο είναι οι αιτίες για να επιλέξεις ασφάλεια αυτοκινήτου 3μηνη:

  • Είτε έχεις καταθέσει πινακίδες και σκοπεύεις να κάνεις άρση ακινησίας για τρεις μήνες
  • Είτε να σκοπεύεις να πουλήσεις το όχημα σε άλλον ιδιώτη.

Στη δεύτερη περίπτωση βέβαια, ακόμα και αν έχεις συνάψει μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο, η ασφαλιστική σου σύμβαση θα λυθεί αυτοδίκαια 30 ημέρες από τη μεταβίβαση και τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα θα σου επιστραφούν.

Στην πλατφόρμα μας, σου δίνουμε τη δυνατότητα να κλείσεις τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου ή ακόμα και μηνιαία. Στόχος μας είναι να καλύψουμε κάθε ανάγκη σου, ακόμα και την πιο προσωρινή.

Γιατί να μην επιλέξεις 3μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Σκέφτεσαι ότι η τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου θα σου βγει πιο φθηνή και γι’ αυτό την επιλέγεις; Ξανασκέψου το!

Όσο μεγαλώνει η διάρκεια του συμβολαίου σου, τόσο μειώνεται το κόστος ασφαλίστρων ανά μήνα. Σαν αποτέλεσμα, τα εξάμηνα και ακόμα περισσότερο τα ετήσια συμβόλαια, βγαίνουν πολύ πιο οικονομικά.

Και τι γίνεται αν δεν μπορείς να πληρώσεις όλο το ποσό αμέσως; Τώρα πια δεν χρειάζεται να το κάνεις, γιατί σου δίνουμε τη δυνατότητα να βάλεις έως 12 άτοκες δόσεις. Έτσι, μοιράζεις το κόστος των ασφαλίστρων στη διάρκεια του έτους και επωφελείσαι από την αναλογικά φθηνότερη τιμή της ετήσιας ασφάλειας!

Πώς θα συγκρίνεις προσφορές γρήγορα;

Δεν έχει σημασία αν ψάχνεις τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, εξάμηνη ή ετήσια. Στο insurancemarket είναι πανεύκολο να συγκρίνεις προσφορές για το όχημά σου και να κλείσεις online την καλύτερη τιμή. Συγκεκριμένα:

  1. Μπαίνεις στο insurancemarket.
  2. Συμπληρώνεις πινακίδα & στοιχεία ιδιοκτήτη αυτοκινήτου.
  3. Συγκρίνεις προσφορές από έως 29 ασφαλιστικές.
  4. Επιλέγεις, εξοφλείς & λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου.

Θέλεις τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη διάρκεια; Εμείς είμαστε εδώ. Μπες στο insurancemarket, σύγκρινε δωρεάν έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες, βρες την προσφορά που σου ταιριάζει, κλείσε online και πάρε το συμβόλαιο στο email σου!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου