Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Αυτοκίνητο / Εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου – Τιμή για 6μηνη ασφάλιση

Εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου – Τιμή για 6μηνη ασφάλιση

εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου

Διαχρονικά, η εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου ήταν η πρώτη επιλογή των οδηγών στην Ελλάδα, επειδή οι τιμές της ήταν αρκετά προσιτές και δεν ήθελαν να πληρώνουν μονομιάς για ολόκληρο το έτος.

Βέβαια, αυτό άλλαξε όταν ήρθε η πληρωμή της ασφάλειας αυτοκινήτου με δόσεις. Οι άτοκες δόσεις λοιπόν επέτρεψαν σε περισσότερους οδηγούς να κάνουν ασφάλεια για όλο τον χρόνο και έτσι να μένουν ξένοιαστοι για μεγαλύτερο διάστημα. Βέβαια, στην πλατφόρμα μας μπορείς να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου εξάμηνη, αυτό δεν αλλάζει!

Όμως, είναι η πιο συμφέρουσα από όλες τις διάρκειες ασφάλισης ή υπάρχει καλύτερη επιλογή για σένα; Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Ποια είναι η τιμή για εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Κάθε ασφαλιστική έχει δική της τιμολογιακή πολιτική και ανάλογα με την περίοδο, μπορεί να βρεις έξτρα εκπτώσεις. Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για προσφορές ασφάλισης, γράψου στο newsletter μας!

Χωρίς εκπτώσεις, στο insurancemarket μπορείς να βρεις εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου από 45,74€, όπου η τιμή αυτή βγαίνει κάπου στα 7,62€ ανά μήνα.*

Από τι εξαρτάται η τιμή της 6μηνης ασφάλειας αυτοκινήτου;

Η διάρκεια ασφάλισης σίγουρα επηρεάζει την τιμή των ασφαλίστρων. Πέρα από αυτό, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν το πόσο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου θα βρεις. Ενδεικτικά, η τιμή για την εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου που ψάχνεις επηρεάζεται από:

  • Παρούσα αξία αυτοκινήτου
  • Εμπειρία ιδιοκτήτη οδηγού
  • Ύπαρξη δεύτερου οδηγού
  • Περιοχή με βάση τον Τ.Κ.

Σημασία έχει, επίσης, σε ποια εταιρεία θα κάνεις την εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου και αν έχει εκπτώσεις αυτό το διάστημα. Στο insurancemarket φροντίζουμε να συγκεντρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες τρέχουσες εκπτώσεις, έτσι ώστε να εξοικονομείς πάντα χρήματα στην ασφάλισή σου!

Ποια διάρκεια ασφάλισης συμφέρει περισσότερο;

Από άποψη τιμής, σε συμφέρει περισσότερο να βάλεις ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου με 12 άτοκες δόσεις. Ακόμα και χωρίς πρόσθετες εκπτώσεις, στην πλατφόρμα μας βρίσκεις ασφάλεια από 74,58€ το χρόνο.

Η τιμή αυτή βγαίνει δηλαδή στα 6,21€ το μήνα, που είναι πιο οικονομικό από τα 7,62€ ανά μήνα της εξάμηνης ασφάλειας.

Γιατί να επιλέξεις insurancemarket για εξάμηνη ασφάλεια;

Ό,τι διάρκεια συμβολαίου κι αν ψάχνεις, σε συμφέρει να έρθεις στο insurancemarket. Κι αυτό γιατί:

#1 Συγκρίνεις εύκολα την αγορά

Το να πάρεις προσφορές από κάθε ασφαλιστική ξεχωριστά είναι εξαιρετικά χρονοβόρο. Και πλέον δεν χρειάζεται να το κάνεις, γιατί απλά μπαίνοντας στην πλατφόρμα μας, μπορείς να συγκρίνεις έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες. Αντίστοιχα, μπορείς να συγκρίνεις προσφορές για εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά και τρίμηνη, μηνιαία ή ετήσια.

#2 Για την εγγύηση καλύτερης τιμής

Είτε επιλέξεις εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, είτε άλλη διάρκεια, βρίσκεις την καλύτερη τιμή για το όχημά σου και φυσικά όλες τις καλύψεις που χρειάζεσαι.

Κι αν βρεις στην αγορά καλύτερη τιμή από αυτή που σου προσφέρουμε, θα σου επιστρέψουμε τη διαφορά.

📍 Μάθε περισσότερα για την εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

#3 Για την 100% online διαδικασία

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε πλέον όλη μέρα μπροστά από μια οθόνη, είτε πρόκειται για το κινητό, είτε για τον υπολογιστή μας. Οπότε, γιατί να μην κάνεις μία online ασφάλεια αυτοκινήτου; Αφού έτσι κι αλλιώς είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος!

#4 Για τις άτοκες δόσεις

Στο insurancemarket καταλαβαίνουμε τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σου. Γι’ αυτό σου δίνουμε τη δυνατότητα να μην πληρώσεις τα ασφάλιστρά σου μια κι έξω, αλλά να βάλεις άτοκες δόσεις για ετήσια ή εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου.

Θέλεις εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου σε προσιτή τιμή; Μπες στο insurancemarket, σύγκρινε δωρεάν τις προσφορές και κλείσε αυτή που σε συμφέρει περισσότερο. Μέσα σε 5’ έχεις το συμβόλαιο στο email σου!

*Οι τιμολογήσεις αφορούν ασφάλιση στις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan Micra του 2020 στην Caravela, ΤΚ 84100 & οδηγό 40 ετών στις 21/2/2024.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου