Δικαιολογητικα Προθεσμιακης

Ολα οσα θα χρειαστεις!

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

για άνοιγμα Προθεσμιακής Κατάθεσης

Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία και δικαιολογητικά για να πάρεις καταναλωτικό δάνειο. Συνήθως, θα χρειαστείς τα εξής:

Δικαιολογητικά:

Αν έχεις λογαριασμό στην τράπεζα που ξεκινάς μια προθεσμιακή κατάθεση τότε χρειάζεσαι μόνο ταυτότητα ή διαβατήριο (ή κάποιο άλλο έγγραφο πιστοποίησης).

Αν δεν διαθέτεις λογαριασμό θα πρέπει να προσκομίσεις όλα τα δικαιολογητικά για το άνοιγμα λογαριασμού:

Check

Ταυτότητα ή διαβατήριο ή κάποιο άλλο έγγραφο πιστοποίησης

Check

Τελευταίο εκκαθαριστικό φόρου εισοδήματος

Check

Πρόσφατο λογαριασμό τηλεφωνίας στο όνομά σου ή άλλα έγγραφα που πιστοποιούν τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σου (πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο που έχει κατατεθεί στην εφορία κλπ).

Check

Στην περίπτωση που μένεις με τους γονείς ή τον/την σύζυγό σου και δεν διαθέτεις έγγραφο πιστοποίησης κατοικίας στο δικό σου όνομα χρειάζεται να καταθέσεις μία υπεύθυνη δήλωση και το έγγραφο για την κατοικία των γονιών σου ή του/της συζύγου σου.

Check

Αν δεν είσαι κάτοικος Ελλάδας θα πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση από τις αρμόδιες αρχές της χώρας που διαμένεις, η οποία θα αναφέρει τη διεύθυνση κατοικίας και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Check

Για το επάγγελμά σου χρειάζεται πρόσφατη βεβαίωση αποδοχών αν είσαι μισθωτός ή πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης αν είσαι συνταξιούχος.

Check

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας τότε αρκεί ένα έγγραφο που να πιστοποιεί το επάγγελμά σου όπως η επαγγελματική ταυτότητα

Όλες οι προσφορές στο email σου!

To mail σου έχει καταχωρηθεί
Μη έγκυρο email
Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Προσπαθήσετε αργότερα

Όλες οι προσφορές στο email σου!