Φυσικό Αέριο

με Δώρο 600 πόντους ΑΒ!

Είμαστε ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση, για αυτό και με κάθε νέα σύνδεση στο Αέριο Οικιακό Πλήρες Extra, από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, το insurancemarket σε ανταμείβει με 600 πόντους στην ΑΒ plus σου!

Θες οικονομικό Φυσικό Αέριο; Συμπλήρωσε τη φόρμα!

Πατώντας “Αποστολή” αποδέσχεσθε τους Όρους Χρήσης του ιστοτόπου Σύγκριση Παρόχων Ενέργειας, δηλώνετε ότι ενημερωθήκατε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της Money Market A.E & συμφωνείτε να διαβιβάσουμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΕΕ.

Γιατί Αέριο Οικιακό Πλήρες Extra;

Το φυσικό αέριο αποτελεί το πιο καθαρό συμβατικό καύσιμο σε σχέση με τα υπόλοιπα συμβατικά καύσιμα και συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Με το πρόγραμμα ΟΙΚΙΑΚΟ ΠΛΗΡΕΣ EXTRA από την εταιρία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας, εξοικονομείς *20% χαμηλότερη τιμή στο Φυσικό Αέριο.

Η τιμή του προγράμματος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική με ξεκάθαρο πλεονέκτημα την απουσία Αναπροσαρμογής TTF.

Ενώ απολαμβάνεις και τα παρακάτω μοναδικά προνόμια:

Σε συνεργασία με τη Mondial Assistance έχεις πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών, όπως υδραυλικούς ή κλειδαράδες, εντελώς δωρεάν.

Κέρδισε 4 Bonus Πόντους για κάθε ευρώ συναλλαγών, με κάθε εξόφληση του λογαριασμού σου!

Τιμή Πακέτου Αέριο Οικιακό Πλήρες

*20% έκπτωση στην τιμή προμήθειας σε σχέση με το Αέριο Οικιακό Πλήρες, μηνιαίο πάγιο 4,5€, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης. Όλοι οι πελάτες µε το πρόγραµµα Αέριο Οικιακό Πλήρες Extra θα λαµβάνουν Έκπτωση σε κάθε λογαριασµό το 20% της αξίας της Χρέωσης Ενέργειας µε Πολιτική Ορθής Χρήσης την έκπτωση έως 6€/MWh και την κατανάλωση έως 13MWh ανά 12µηνο. Για τις επιπλέον kWh κατανάλωσης στην χρέωση δεν υπολογίζεται έκπτωση.

Η ΡΑΑΕΥ είναι η εποπτεύουσα αρχή στον τομέα της προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, κάθε καταναλωτής μπορεί να απευθύνεται στη ΡΑΑΕΥ σχετικά με θέματα συναφή με τη διαδικασία προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του.

Ρεύμα MAXI HOME SUPER+

Ρεύμα με δωρεάν επιταγές συνολικής αξίας 72€ για τον ΑΒ Βασιλόπουλο!

Πώς μπορώ να βγάλω κάρτα ΑΒ Plus;

Για να αποκτήσεις εύκολα τη δική σου κάρτα AB Plus από την ιστοσελίδα ab.gr, ακολούθησε τα εξής βήματα:

Αν έχεις ήδη λογαριασμό, συνδέσου στην ενότητα “Ο λογαριασμός μου” και από τη σελίδα “Η ΑΒ Plus κάρτα μου” μπορείς να εκδώσεις τη δική σου ψηφιακή κάρτα με το προφίλ προνομίων που επιθυμείς.

Αν δεν έχεις λογαριασμό, μπορείς να δημιουργήσεις έναν είτε από το ab.gr, είτε από το AB App, ακολουθώντας τα βήματα που εμφανίζονται.

Μην ανησυχείς! H προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα. Να θυμάσαι μόνο ότι το όφελός σου μπορείς να το εξαργυρώσεις στην επόμενή σου συναλλαγή.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας  του ΑΒ στο 18202 (χρέωση βάσει παρόχου).

Με κάθε νέα σύνδεση Φυσικού Αερίου θα λάβεις από εμάς 600 ΑΒ πόντους στην ΑΒ plus σου.

Εαν επιλέξεις και το Ρεύμα Οικιακό MAXI Free Super+ θα κερδίσεις από το Φυσικό Αέριο σε συνεργασία με τα ΑΒ, επιπλέον 6€/ μήνα για κάθε μήνα παραμονής στο πρόγραμμα. 

Επομένως, θα επωφεληθείς και από τις δύο προσφορές!

Η προσφορά δεν ισχύει για νέους μετρητές και αφορά αιτήσεις που θα ολοκληρωθούν έως 31/12/2023.

Τους όρους μπορείς να τους βρεις εδώ.

Σύγκρινε έως 14 Παρόχους Ρεύματος