100.000+

Αξιολογησεις πελατων

100% έγκυρες αξιολογήσεις από πελάτες μας!

Δες εδώ πώς χιλιάδες πελάτες αξιολογούν τις υπηρεσίες, την ταχύτητα & την εξυπηρέτηση του insurancermarket.gr

95 %

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στη διαδικασία ασφάλισης & εξυπηρέτησης

1 '

ΜΕΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών

79

NPS

Πόσο πιθανό είναι να μας προτείνεις σε έναν φίλο/η σου;

Εξυπηρέτηση
Ταχύτητα & Ευκολία
Διαχείριση Ζημιών
Τιμή & Ποιότητα
27-02-2023

Οι εργαζόμενοι είναι πολύ ευγενικοί, εξυπηρετικοί και καταρτησμένοι.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

26-02-2023

Πήρα τηλέφωνο στην 10/2/2023 στις 11 το βράδυ στην insurancemarket.gr να ρωτήσω για κάποια ασφαλιστική εταιρεία και η εξυπηρέτηση τους ήταν άψογη .

ΧΡΗΣΤΟΣ

24-02-2023

ΕΚΑΝΕ ΛΆΘΟς Η AGENT ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΈΒΑΛΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ, ΕΒΑΛΕ ΛΑΘΟΣ ΤΚ Κ ΑΝΤΙ ΓΛΥΦΆΔΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.....ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

22-02-2023

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, την Κυρία ΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧ (τηλεφωνική επαφή) για τον χρόνο, την διάθεση, την ευγένεια και την υπομονή της κατά την πρόσφατη επικοινωνία μας. Να της δώσω Συγχαρητήρια για το πόσο καταρτισμένη και ενημερωμένη είναι στα θέματα για τα οποία συζητήσαμε!Να δώσω και στην Εταιρεία Συγχαρητήρια για την προσεκτική στελέχωση της με Τέτοιο προσωπικό!!Σας ευχαριστούμε που μας Προσέχετε...

ΧΡΗΣΤΟΣ

20-02-2023

ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

ΙΩΑΝΝΗΣ

15-02-2023

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΤΗΣΗ,ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.

ΚΟΖΕΒΕΡΟΣ

14-02-2023

Έχω ξανά χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες σας για το προηγούμενο όχημα μου, το έκανα και τώρα γιατί η εξυπηρέτηση σας ήταν άψογη!Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι.Σας ευχαριστώ!

ΜΑΡΙΑ

03-02-2023

Αψογη εξυπηρέτηση .Χρειάστηκα κάτι τηλεφωνικά και εξυπηρετήθηκα αμέσως και με αναλυτικές οδηγίες. Συγχαρητήρια συνεχίστε έτσι. Έχω ασφαλίσει αυτοκίνητο και δίκυκλο με τις καλύτερες τιμές

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

01-02-2023

Συγχαρητήρια στα κορίτσια στο κατάστημα στη Φιλελλήνων!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

01-02-2023

Σας έχω στείλει emai με παράπονα.Δεν έχω λάβει απάντηση.

ΣΤΑΥΡΟΣ

Όλοι μας οι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μας, αλλά και την ασφαλιστική εταιρεία που έχουν επιλέξει. Είναι απλό: Λαμβάνεις με email τη φόρμα αξιολόγησης, με δυνατότητα βαθμολογίας από το 1 έως το 5 ή και από το 1 έως το 100. Μπορείς να προσθέσεις και αναλυτικά σχόλια.

Τα παραπάνω στατιστικά αποτελέσματα προέρχονται από συνολικά 112547 αξιολογήσεις που έχουμε λάβει από πελάτες μας (Νοέμβριος 2016 – Νοέμβριος 2022).
Για να σε βοηθήσουμε περισσότερο, θα σου δείξουμε μόνο τις αυθεντικές απαντήσεις που περιέχουν σχόλια, που αντιστοιχούν είτε σε θετικές, είτε σε αρνητικές κριτικές πελατών μας (εκτός από απαντήσεις που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο). Επισημαίνεται ότι το αριθμητικό score κάθε μίας αξιολόγησης, ανεξαρτήτως περιεχόμενου συνοδευτικών σχολίων, δηλαδή ακόμη κι αν αυτό κριθεί ότι δεν δύναται να δημοσιευθεί (σχόλια που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο), συμπεριλαμβάνεται πάντοτε στην συνολική κατάταξη (aggregated score) της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας.

Στον ιστότοπό μας θα βρεις μόνο αυθεντικές κριτικές πελατών μας. Δεν επιστρατεύουμε καταναλωτές μέσω κοινωνικών δικτύων ή άλλων μέσων (review brokers) με σκοπό την δημοσίευση ψευδών αξιολογήσεων. Επίσης, οι αξιολογήσεις των πελατών μας δεν είναι χορηγούμενες και δεν συνδέονται με επιβραβεύσεις, πόντους ή εκπτώσεις για την αγορά προϊόντων μας, καθώς δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τον καταναλωτή στην αξιολόγησή του. Οι παραπάνω τακτικές απαγορεύονται από την επιχείρησή μας.

* 100% αξιόπιστες & αντικειμενικές αξιολογήσεις συλλέγονται προσωπικά μέσω email από τους αγοραστές του insurancemarket.gr.

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΕΩΣ 27 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

και μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου!

πινακίδα widget
φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΕΩΣ 27 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

και μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου!

πινακίδα widget
φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου