1.5 εκ + Συγκρίσεις
175.000 + Πελάτες, 1 κορυφαία ομάδα!

Εξυπηρέτηση

Ταχύτητα & Ευκολία

Διαχείριση Ζημιών

Σχέση τιμής ποιότητας

94%

Ικανοποιηση πελατων

94%

Ικανοποιηση πελατων

90%

Ικανοποιηση πελατων

`

90%

Ικανοποιηση πελατων

02

Μεσος χρονος

αγοράς ασφαλιστηρίου online

05

Μεσος χρονος

αγοράς ασφαλιστηρίου online

3.573

Ζημιές

που έχουμε διασφαλίσει την δίκαιη αποζημίωσή τους

7.5

εκ. έχουμε

εξοικονομήσει

έως τώρα στους πελάτες μας

75%

NPS

πόσοι πελάτες θα μας προτείνουν σε έναν φίλο/η τους

80%

NPS

πόσοι πελάτες θα μας προτείνουν σε έναν φίλο/η τους

62%

NPS

πόσοι πελάτες θα μας προτείνουν σε έναν φίλο/η τους

70%

NPS

πόσοι πελάτες θα μας προτείνουν σε έναν φίλο/η τους

Είπαν για εμάς οι πελάτες μας

ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Κ.
4/7/2017
Άψογη και γρήγορη η συνεννόηση κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, καθώς και το ενδιαφέρον που δόθηκε έπειτα για επιβεβαίωση της άμεσης εξυπηρέτησής μου. Σας ευχαριστώ πολύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Β.
9/6/2017
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ. (θα προτείνατε;) ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΑ.
6/6/2017
Από την στιγμή που σας είδα στο διαδίκτυο έως ότου είχα ολοκληρώσει την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου, είχαν περάσει δέκα λεπτά. Άμεση, αποτελεσματική, φιλική. Σας έχω ήδη προτείνει.
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΑ.
30/8/2017
Με την insurance market έχει γίνει πανεύκολη η ασφάλιση του αυτοκινήτου. Θεωρώ ότι η εταιρεία σας κάνει εξαιρετική δουλειά!
ΙΩΑΝΝΑ Β.
24/8/2017
Πολύ γρήγορη, εύκολη, οικονομική και άψογη ασφάλιση, σίγουρα θα μεταφέρω και τα άλλα μου οχήματα άμα τη λήξη των. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Β.
1/8/2017
Σας ευχαριστώ πολύ, αφενός μεν για την αμεσότητα των ενεργειών σας, αφετέρου δε για την άψογη συνεργασία. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Insurancemarket κι επιτρέψτε μου να σας αποδώσω τα εύσημα.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.
23/8/2017
Με το παρόν θα ήθελα πραγματικά να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την προσοχή, εξυπηρέτηση και ενδιαφέρον που δείξατε στην υπόθεσή μου. Η εξυπηρέτηση που είχα από εσάς προσωπικά και την εταιρεία σας γενικότερα ήταν απλά εξαιρετική, υποδειγματική και ήδη έχω μεταφέρει την εμπειρία μου αυτή σε όσους θα μπορούσα να την μοιραστώ μαζί τους.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α
18/8/2017
Ο κ. Βαγγέλης Καλλιανός ήταν άψογος, ταχύτατος, σαφής κ επεξηγηματικός, πρόθυμος να κάνει όλες τις απαραίτητες συνεννοήσεις με τις εμπλεκόμενες ασφαλιστικές εταιρείες κ να λύσει κάθε μου απορία ή να απαντήσει σε κάθε μου ερώτημα.
ΑΜΑΛΙΑ Δ.
9/8/2017
Μετά τη περιπέτεια που είχα με το αυτοκίνητο μου και την άψογη αντιμετώπιση που είχα από την insurance market θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την επαγγελματική αντιμετώπιση της υπόθεσης μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το κο Καλλιανό Ευάγγελο για τον επαγγελματισμό και τον άψογο χειρισμό της περίπτωσης μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑ.
7/7/2017
Ειλικρινά γλίτωσα 50€ σε ετήσιο συμβόλαιο σε σχέση με τους ασφαλιστές που αγόραζα.
ΧΡΗΣΤΟΣ Σ.
21/10/2017
Παλιά έψαχνα μία μία τις ασφάλειες. Τώρα έχω βρει εσάς, μια εταιρεία που συγκρίνει μέσα σε δευτερόλεπτα όλες τις ασφάλειες και δείχνει όλες τις προσφορές μαζί . Με κορυφαία εξυπηρέτηση και extra παροχές . Σας ευχαριστώ πολύ :) :)
ΘΩΜΑΣ Σ.
20/10/2017
Είμαι πελάτισσα δύο χρόνια. Συγκρίνεις τις τιμές από όλες τις ασφαλιστικές και επιλέγεις. Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και από την τιμή και από την εξυπηρέτηση σε κάθε τομέα. Εκτός αν πιστεύετε τις διαφημίσεις στην TV για ασφάλεια αυτοκινήτου ΑΠΟ 39 ευρώ. Ψάξτε τα ψιλά γράμματα και την ουσία. όχι δε με πληρώνουν για να γράφω θετικά σχόλια.
ΒΙΚΥ Σ.
17/10/2017
Εξυπηρέτηση, και βοήθεια σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα.!!!
ΕΥΘΥΜΙΟΣ Μ.
28/5/2017
Η ευγένεια και η εξυπηρετικότητα των συμβούλων σας είναι το μέγιστο προσόν σας. Συνεχίστε έτσι!
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Μ.
22/5/2017
Η καλύτερη εξυπηρέτηση που έχω τύχει έως τώρα όσες φορές έχω συνεργαστεί τηλεφωνικά με όλες τις εταιρίες...Μπράβο..
ΜΑΡΙΑ Σ.
4/5/2017
Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι έστειλα δίπλωμα και άδεια του οχήματος περίπου στις 8:20 μμ. και στις 10:30 μμ. (σε 2 ώρες μέσα στη νύκτα) θα μπορούσα να είχα ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισης.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Λ.
15/6/2017
Πρώτη φορά κάνω την διαδικασία ασφάλειας insurancemarket.gr ήταν πολύ εύκολη και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσω, και θα το προτείνω και στους φίλους μου
ΘΕΜΕΛΗΣ Κ.
13/6/2017
Συγχαρητήρια για την άμεση εξυπηρέτηση/παραλαβή συμβολαίου. Πλέον και όσο τα χρόνια περνούν ολοένα και πηγαίνουμε σε αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά επιτεύγματα. και αυτό είναι το σωστό. Ποιά ουρά σε τράπεζα ; Ποια αναμονή στο τηλέφωνο; Πια αποστολή ασφαλιστήριου συμβολαίου στο σπίτι; Πάνε επιτέλους πέρασαν αυτά τέλειωσαν. Είμαι πολύ μα πολύ ευχαριστημένος για τον τρόπο λειτουργίας σας. Στέλνεις email , παίρνεις προσφορά , πληρώνεις ,παραλαμβάνεις ,τέλος !!! That's it !!!
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΓ.
26/5/2017
Συγχαρητήρια για την άριστη εξυπηρέτηση και αποτελεσματικότητα του στην επίλυση των όποιων ζητημάτων προέκυψαν κατά τη διαδικασία αποζημίωσης του ΙΧΧ ΧΧΧ1 από την ασφάλεια Interasco.
ΒΑΣΙΛΗΣ Ρ.
22/6/2017
Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω την άψογη συνεργασία με την εταιρεία σας η οποία σε εμένα εκφράζεται με την συνεργασία μου με τη συνεργάτιδα σας κ. Ελληνιτάκη. Με εντυπωσίασε ο άψογος τρόπος επικοινωνίας, η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και ασφαλώς η αποτελεσματικότητα. Συγχαίρω την κ. Ελληνιτάκη και προφανώς και εσάς για τους συνεργάτες σας!
ΕΦΗ Δ.
27/3/2017
Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα είχα τόσο καλή και άμεση εξυπηρέτηση από ένα '' διαδικτυακό '' Πρακτορείο . Είχα τον Ασφαλιστή μου δίπλα μου.Τον άνθρωπό μου!! Ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Σας αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Σας ευχαριστώ !!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.
8/3/2017
Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά όλο το team της D.A.S. Hellas για το αμέριστο και πραγματικό ενδιαφέρον σας όλη αυτή την περίοδο και ιδιαίτερα του υπεύθυνου ζημιών κ. Καλλιανού Βαγγέλη. Πιστεύω ότι χωρίς τη δική σας αρωγή, η διεκπεραίωση της υπόθεσής μου θα ήταν πιο χρονοβόρα κι επίπονη. Η στάση σας αποτελεί εχέγγυο και παρακαταθήκη για την περαιτέρω ανάπτυξη της ιντερνετικής ασφαλιστικής αγοράς στο χώρο του αυτοκινήτου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
ΘΕΟΔΩΡΑ ΝΤ.
6/3/2017
Πολύ καλές τιμές με πολλές εταιρείες για επιλογή!
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Κ.
20/6/2017
Πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό και επιπλέον μου πρότειναν μια ασφάλιση με πολύ χαμηλό κόστος. Προτιμάω την insurance market για χρονιά και θα εξακολουθώ να την διαλέγω για την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου. Σας ευχαριστώ!
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π.
14/6/2017
Μου άρεσε που ψάχνετε εσείς για μένα γ την χαμηλότερη τιμή στην αγορά σε σχέση με το συμβόλαιο π είχα. Έτσι πρέπει να κάνετε. Δεν μετράει μόνο η τιμή να είναι χαμηλή αλλά και το πρόσωπο της εταιρείας!
ΘΩΜΑΣ Κ.
6/6/2017
Συγχαρητήρια για τον επαγγελματικό σας τρόπο!
ΓΕΩΡΓΙΑ Π.
28/4/2017
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ INSURANCE MARKET ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠ.
25/4/2017
Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλη εταιρεία που κάνεις πραγματικά 5 λεπτά να έχεις την ασφάλεια έτοιμη!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠ.
26/5/2017
ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Κ.
18/5/2017
Το insurancemarket.gr έχει τη δυνατότητα (λόγω του όγκου των συναλλαγών που πραγματοποιεί) να πιέζει τις ασφαλιστικές εταιρείες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους ασφαλισμένους πελάτες. Αυτό είναι ότι χρειάζεται και περιμένει σήμερα ένας κάτοχος ΙΧ που παρά τη γενική τάση των ημερών, παραμένει συνεπής στις ασφαλιστικές υποχρεώσεις του.
ΕΥΦΗΜΙΑ Α.
13/2/2017
Εξαιρετικά αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσω. Πολλά υπενθυμητικά τηλεφωνήματα από διαφορετικούς εκπροσώπους, πάντα με την ίδια ακρίβεια πληροφόρησης, γεγονός που δείχνει την καλή οργάνωση και διαχείριση της υπηρεσίας σας. ΜΠΡΑΒΟ σας, συνεχίστε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ.
7/2/2017
Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση. Μπορεί κανείς και την τελευταία στιγμή να κάνει την ασφάλιση στις τιμές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του.
Π.Κ & ΣΙΑ Ο.Ε
6/5/2017
Πάντα λέω σε γνωστούς μου και πελάτες ποσό οικονομικά και εύκολα ασφαλίσεις τα οχήματα σου.
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Κ.
1/5/2017
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ - ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!
ΖΩΗ Μ.
18/4/2017
Ήταν ιδιαίτερα εύκολη και δεδομένου ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την προηγούμενη ασφάλειά μου (ήταν ασφαλισμένη σε αλλοδαπή εταιρεία), με καθοδηγήσατε σωστά στη λύση της εκκρεμότητάς μου. Ιδιαίτερα ευγενικές και εξυπηρετικές οι κυρίες με τις οποίες συνομίλησα.
ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ Λ.
3/5/2017
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ τόσο για τη διάθεση όσο και για το ζήλο και τη βοήθεια σας αναφορικά με την υπόθεσή μου. Είστε σίγουρα ένας από τους λόγους που θα συνεχίσω να έχω τη μηχανή μου  - αλλά και όποιο μελλοντικό δίτροχο έχω στην κατοχή μου στο μέλλον για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα - ασφαλισμένο μέσω εσάς.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
31/1/2017
Το πρότεινα ήδη! Εντυπωσιάστηκα με την ταχύτητα κ την αμεσότητα εξυπηρέτησης! Σε λιγότερο από μία ώρα είχα το νέο μου συμβόλαιο στα χέρια μου! ΚΑΙ με τη χαμηλότερη τιμή κ πολύ περισσότερες καλύψεις από ότι στην άλλη ασφαλιστική !!!
ΚΥΡΙΑΚΙΤΣΑ Κ.
27/4/2017