100.000+

Αξιολογησεις πελατων

100% έγκυρες αξιολογήσεις από πελάτες μας!

Δες εδώ πώς χιλιάδες πελάτες αξιολογούν τις υπηρεσίες, την ταχύτητα & την εξυπηρέτηση του insurancermarket.gr

95 %

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στη διαδικασία ασφάλισης & εξυπηρέτησης

1 '

ΜΕΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών

79

NPS

Πόσο πιθανό είναι να μας προτείνεις σε έναν φίλο/η σου;

Εξυπηρέτηση
Ταχύτητα & Ευκολία
Διαχείριση Ζημιών
Τιμή & Ποιότητα
26-10-2022

Άψογος ο νεαρός καταρτησμενος πολύ αλλά δυστυχώς δεν με ενημέρωσε να περιμένω λίγες ώρες για να πάρω το δώρο που βγάλατε

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

26-10-2022

Η τηλεφωνική γραμμή έκανε διακοπές κι έτσι η εκπρόσωπός σας έπρεπε να επαναλαμβάνει τις προτάσεις της

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

25-10-2022

Ελπιζω να ειναι ιδια εξυπηρετηση αν χρειαστει, γεγονος που απευχομαι.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

18-10-2022

ΑΨΟΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

18-10-2022

Τό μόνο πού μπορώ να πω είναι ότι θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το insurance market για την ευκολία που μου παρέχει ως προς την ασφάλιση του οχήματος μου και για το άμεσο και ευγενικό service του προσωπικού όσες φορές έχω χρειαστεί επιπλέον βοήθεια.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

17-10-2022

Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

17-10-2022

Το μόνο που με αγχωνει είναι όταν συμβεί το κακό με τόσες νέες εταιρίες που ξεφυτρώνουν και μας προσελκύουν με το χαμηλό τους ασφάλιστρο και τα ψιλά γράμματα για να αποφύγουν τα βάρη που κανονικά θα έπρεπε να σηκώσουν. Ναι στα οικονομικά πακέτα που προσφέρονται αλλά ναι και στην αξιοπιστία των εταιριών που διαφημίζεται ωστε το φιλτράρισμα αυτό και γινεται να μην περνάει στον καταναλωτή.

ΑΝΔΡΕΑΣ

14-10-2022

Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

12-10-2022

Πρόσφατα κάλεσα να δουμε για οδική και το τηλεφωνικό έκλεισε την γραμμή στο κινητό μου. Απο ότι ακούγεται γενικά υπάρχουν παράπονα στο επικοινωνιακό με θέματα υποστήριξης πελατών ιδιαίτερα after hours. Θα πρέπει να διορθωθούν αν ισχύουν.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

12-10-2022

δεν γνωρίζω πως μπορώ να βγάλω πράσινη καρτα

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Όλοι μας οι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μας, αλλά και την ασφαλιστική εταιρεία που έχουν επιλέξει. Είναι απλό: Λαμβάνεις με email τη φόρμα αξιολόγησης, με δυνατότητα βαθμολογίας από το 1 έως το 5 ή και από το 1 έως το 100. Μπορείς να προσθέσεις και αναλυτικά σχόλια.

Τα παραπάνω στατιστικά αποτελέσματα προέρχονται από συνολικά 109734 αξιολογήσεις που έχουμε λάβει από πελάτες μας (Νοέμβριος 2016 – Ιούλιος 2022).
Για να σε βοηθήσουμε περισσότερο, θα σου δείξουμε μόνο τις αυθεντικές απαντήσεις που περιέχουν σχόλια, που αντιστοιχούν είτε σε θετικές, είτε σε αρνητικές κριτικές πελατών μας (εκτός από απαντήσεις που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο). Επισημαίνεται ότι το αριθμητικό score κάθε μίας αξιολόγησης, ανεξαρτήτως περιεχόμενου συνοδευτικών σχολίων, δηλαδή ακόμη κι αν αυτό κριθεί ότι δεν δύναται να δημοσιευθεί (σχόλια που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, παράνομο υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο), συμπεριλαμβάνεται πάντοτε στην συνολική κατάταξη (aggregated score) της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας.

Στον ιστότοπό μας θα βρεις μόνο αυθεντικές κριτικές πελατών μας. Δεν επιστρατεύουμε καταναλωτές μέσω κοινωνικών δικτύων ή άλλων μέσων (review brokers) με σκοπό την δημοσίευση ψευδών αξιολογήσεων. Επίσης, οι αξιολογήσεις των πελατών μας δεν είναι χορηγούμενες και δεν συνδέονται με επιβραβεύσεις, πόντους ή εκπτώσεις για την αγορά προϊόντων μας, καθώς δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τον καταναλωτή στην αξιολόγησή του. Οι παραπάνω τακτικές απαγορεύονται από την επιχείρησή μας.

* 100% αξιόπιστες & αντικειμενικές αξιολογήσεις συλλέγονται προσωπικά μέσω email από τους αγοραστές του insurancemarket.gr.

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΕΩΣ 27 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

και μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου!

πινακίδα widget
φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΕΩΣ 27 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

και μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου!

πινακίδα widget
φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου