Αρχική / Οδηγός Ενέργειας / 3. Φυσικό Αέριο / Αξίζει το φυσικό αέριο και ρεύμα μαζί;

Αξίζει το φυσικό αέριο και ρεύμα μαζί;

Αξίζει το φυσικό αέριο και ρεύμα μαζί;

Το να πάρεις ένα συνδυαστικό πρόγραμμα με φυσικό αέριο και ρεύμα από κάποιον πάροχο ενέργειας όπως είναι η ΔΕΗ, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, η Protergia κ.λπ. ναι είναι μία βολική επιλογή.

Σε συμφέρει όμως;

Ας τα πάρουμε ένα-ένα. Σίγουρα έχεις προνόμια αν συνδυάσεις ρεύμα και αέριο. Θα έχεις ακούσει για αυτά και αν όχι, με μία ματιά στις προσφορές των προμηθευτών ενέργειας, μπορείς να βρεις πόσα παραπάνω κερδίζεις αν τελικά αγοράσεις ρεύμα και φυσικό αέριο μαζί, από την ίδια εταιρεία.

#1 Φυσικό αέριο και ρεύμα μαζί γίνεται;

Φυσικά και μπορείς να προμηθεύεσαι από την ίδια εταιρεία το ρεύμα και το φυσικό αέριο. Ωστόσο, να ξέρεις πως μπορεί να είναι πιο οικονομικό να επιλέξεις προγράμματα από δύο εταιρείες και όχι όλα από μία. Για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να συγκρίνεις την αγορά προτού επιλέξεις πρόγραμμα.

Επομένως, όποιο πρόγραμμα και να διαλέξεις, ενημερώσου για την τιμολόγηση, τις προσφορές και τους όρους, προτού το επιλέξεις. Συγκεκριμένα:

  • Για το ρεύμα δώσε προσοχή στο είδος του προγράμματος που επιλέγεις (σταθερό ή κυμαινόμενο) μιας και υπάρχουν προγράμματα τα οποία δεν λαμβάνουν κρατική επιδότηση ρεύματος, κάτι που ίσως να μην σε συμφέρει.
  • Για το φυσικό αέριο έλεγξε εάν επωμίζεσαι την επιπλέον χρέωση αναπροσαρμογής TTF, η οποία εφαρμόζεται όταν ανεβαίνουν οι τιμές της χονδρικής. Να ξέρεις, ότι ανάλογα με το κόστος του φυσικού αερίου, που διαμορφώνεται κάθε μήνα, επηρεάζεται και η τιμή του.

#2 Ρεύμα και φυσικό αέριο: Σύγκριση τιμών

Να θυμάσαι όμως, πως πάντα μετά από σύγκριση μπορείς να βρεις τις καλύτερες προσφορές. Και οι καλύτερες προσφορές μπορεί να είναι και από διαφορετικούς παρόχους!

Αυτό που πρέπει να κάνεις, για να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα πρόγραμμα, είναι να συγκρίνεις τις προσφορές.

Εμείς, στο insurancemarket Ενέργεια σου παρέχουμε εργαλεία σύγκρισης για να βρεις το φθηνότερο ρεύμα και φυσικό αέριο!

#3 Προσφορά για ρεύμα και φυσικό αέριο

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βρεις και συνδυαστικά προγράμματα. Οι πάροχοι ενέργειας ξέρουν τις ανάγκες σου και μπορούν να σου προσφέρουν συνδυαστικά προγράμματα που όντως να σε εξυπηρετούν. Μπορεί ακόμα να λάβεις:

  • δώρα,
  • επιπλέον εκπτώσεις
  • ή δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

Αυτό που πρέπει να κάνεις, για να επιλέξεις το κατάλληλο για σένα πρόγραμμα, είναι να συγκρίνεις τις προσφορές. Αν λοιπόν σου βγαίνει πιο οικονομικά το “χώρια”, τότε κλείσε με διαφορετικούς προμηθευτές. Αν το δώρο που σου δίνει ένα συνδυαστικό πρόγραμμα είναι όντως πολύ χρήσιμο, τότε ναι, διάλεξε φυσικό αέριο και ρεύμα μαζί!

💡 Σε κάθε περίπτωση, σε συμβουλεύουμε να συγκρίνεις πριν επιλέξεις! Στο insurancemarket Ενέργεια μπορείς με ένα κλικ να συγκρίνεις παρόχους ενέργειας και να βρεις το κατάλληλο πρόγραμμα για ρεύμα και φυσικό αέριο. Δοκίμασέ μας σήμερα!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Θέλεις πιο οικονομικό φυσικό αέριο;

Πάρε προσφορά και δες πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις!