Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Σπίτι / Πτώση αεροσκαφών: Γιατί η ασφάλεια φροντίζει για κάθε κίνδυνο

Πτώση αεροσκαφών: Γιατί η ασφάλεια φροντίζει για κάθε κίνδυνο

κάλυψη πτώσης αεροσκαφών

Σου έχει τύχει ποτέ να καρφωθεί ένα αεροπλάνο στο μπαλκόνι σου; Να πέσει ελικόπτερο στον κήπο σου; Ή έστω να βρεις μια προπέλα που ξέφυγε από κάπου; Όχι; Δεν έχει σημασία, γιατί αν έχεις στεγαστικό δάνειο για το σπίτι σου, τότε η τράπεζα θα σου ζητήσει να το ασφαλίσεις και μέσα στις απαραίτητες καλύψεις της ασφάλειας υπάρχει και η πτώση αεροσκαφών.

Ας δούμε τι είναι αυτή η κάλυψη λοιπόν, μιας και θα την έχεις στο συμβόλαιό σου.

Τι είναι η κάλυψη για πτώση αεροσκαφών;

Σύμφωνα με τον ορισμό της κάλυψης: “Καλύπτονται ζημιές που προκαλούνται στα ασφαλισμένα αντικείμενα από πτώση αεροσκάφους ή άλλου αεροπορικού μέσου ή αντικειμένων που έπεσαν ή αποσπάσθηκαν από αυτά”.

Με απλά λόγια, αν ένα αεροσκάφος συντριβεί και πέσει στην περιουσία σου (ή έστω, κομμάτια του αεροσκάφους), τότε χάρη στην κάλυψη αυτή θα αποζημιωθείς για τις ζημιές που σου έκανε.

Βασική προϋπόθεση για να καλυφθείς, είναι εσύ, ως λήπτης της ασφάλισης / ασφαλισμένος, να μην έχεις δώσει άδεια προσγείωσης για το συγκεκριμένο αεροσκάφος.

Όπως καταλαβαίνεις, η συντρηπτική πλειοψηφία των πολιτών σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, δε θα χρειαστεί ποτέ αυτή την κάλυψη. Ωστόσο, βρίσκεται σε όλα τα πακέτα και δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάτι έξτρα, οπότε δεν χρειάζεται ούτε να σε απασχολεί.

 

Θέλεις ασφάλεια σπιτιού λόγω στεγαστικού δανείου ή χωρίς στεγαστικό δάνειο; Στο insurancemarket έχουμε τη λύση, όποια κι αν είναι η ανάγκη σου. Εδώ συγκρίνεις με ένα κλικ την ασφαλιστική αγορά, βρίσκεις το πακέτο που σου ταιριάζει και κλείνεις συμβόλαιο, εύκολα και αξιόπιστα. Δοκίμασέ μας!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
ασφάλεια σπιτιού ενφια

Προστάτεψε το σπίτι σου & μείωσε τον ΕΝΦΙΑ!

Κλείσε Ασφάλεια Κατοικίας και θα έχεις έως 10% μείωση στον ΕΝΦΙΑ της επόμενης χρονιάς.