Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Μηχανή / Φθηνή ασφάλεια μηχανής | Σύγκριση τιμών ασφάλεια μηχανής

Φθηνή ασφάλεια μηχανής | Σύγκριση τιμών ασφάλεια μηχανής

σύγκριση τιμών ασφάλειας μηχανής

Πάντα σε συμφέρει να κάνεις σύγκριση τιμών, οτιδήποτε κι αν θέλεις να αγοράσεις. Δεν είναι τυχαίο που πλέον υπάρχουν τόσες online πλατφόρμες που σου επιτρέπουν να κάνεις ακριβώς αυτή τη διαδικασία εύκολα για προϊόντα και υπηρεσίες). Το ίδιο ισχύει και για τη σύγκριση τιμών ασφάλειας μηχανής.

Εφόσον ψάχνεις φθηνή ασφάλεια μηχανής – μοτοσυκλέτας, δεν αξίζει να πάρεις μια μια τις ασφαλιστικές, ζητώντας προσφορές και κρατώντας σημειώσεις. Έχουμε εμείς καλύτερη λύση.

Πάμε να δούμε τι μπορείς να κάνεις για να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα.

Πώς θα κάνεις σύγκριση τιμών για να βρεις φθηνή ασφάλεια μηχανής – μοτοσυκλέτας;

Απλά ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Μπες στο insurancemarket
  2. Συμπλήρωσε τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής σου και τα στοιχεία οδηγού
  3. Σύγκρινε προσφορές από έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες
  4. Επίλεξε την προσφορά που σε συμφέρει ή σου ταιριάζει
  5. Έχεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σου

Εδώ και 11 χρόνια, βελτιώνουμε την πλατφόρμα μας και κάνουμε πιο εύκολη τη διαδικασία σύγκρισης τιμών ασφάλειας μηχανής. Και φυσικά, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να σου βρούμε όλες τις προσφορές και να βρεις την πιο φθηνή ασφάλεια μοτοσυκλέτας.

Γιατί να επιλέξεις insurancemarket;

#1 Για την ευκολία & ταχύτητα σύγκρισης τιμών

Σε καμία περίπτωση δεν σε συμφέρει να πηγαίνεις από ασφαλιστική σε ασφαλιστική και να παίρνεις προσφορές. Σε εμάς, όλη η διαδικασία σύγκρισης μπορεί να κρατήσει λιγότερο από 1 λεπτό, αρκεί να ξέρεις την πινακίδα της μηχανής σου και τα στοιχεία του κατόχου – οδηγού.

#2 Για να μη σηκωθείς από τον καναπέ

Όλη η διαδικασία σύγκρισης ασφαλειών είναι δωρεάν και γίνεται 100% online. Έτσι κι αλλιώς, οι περισσότεροι από μας βρίσκονται όλη μέρα μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή ή κινητού. Γιατί να μην βρεις και φθηνή ασφάλεια μοτό online;

#3 Για την αξιοπιστία & την εμπειρία

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον χώρο της online ασφάλισης στην Ελλάδα, εδώ και 11 χρόνια. Ψάχνουμε διαρκώς τις πιο συμφέρουσες τιμές ασφάλειας μηχανής ανάμεσα σε έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάξεις πουθενά αλλού.

#4 Για την εξυπηρέτηση 24/7

Οι ανάγκες σου δεν έχουν ωράριο, ούτε κι εμείς! Είμαστε δίπλα σου οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείς, ακόμα και τις Κυριακές και τις Αργίες. Μπορείς να συγκρίνεις online ασφάλειες όποτε θέλεις ανά πάσα ώρα και στιγμή!

#5 Για τις άτοκες δόσεις

Ψάχνεις για φθηνή ασφάλεια μηχανής – μοτοσυκλέτας. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους φάση, οπότε διστάζεις να πάρεις ετήσια ασφάλεια. Τώρα όμως, σου δίνουμε τη δυνατότητα να βάλεις έως 12 άτοκες δόσεις με την κάρτα σου ανεξαρτήτως ποσού!

Έτσι μπορείς να επιλέξεις ετήσια διάρκεια ασφάλισης (έχει το χαμηλότερο ανά μήνα ασφάλιστρο) και να μην πληρώσεις όλο το ποσό μαζεμένο.

Ποια είναι η πιο φθηνή ασφάλεια μηχανής;

Κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει ξεχωριστή τιμολογιακή πολιτική και μπορεί να έχει διαφορετικές προσφορές ανά περιόδους. Στο insurancemarket έχουμε πάντα όλες τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις καθώς και εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Ενδεικτικά, σε εμάς θα βρεις:

  • Ασφάλεια Μηχανής από 19,84€ / 6μηνo
  • Ασφάλεια Μηχανής από 37,60€ / έτος

*Αφορά τις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Honda ANF 125cc του 2022 στην Hellas Direct, τκ 68300 & οδηγό 40 ετών.

Αν θέλεις κι εσύ φθηνή ασφάλεια μοτό, μην ψάχνεις αλλού.

Κάνε σύγκριση τιμών ασφάλειας μηχανής στην πλατφόρμα μας και ασφαλίσου online στην πιο οικονομική τιμή!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
ασφάλεια μηχανής

Ασφάλεια Μηχανής Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου